Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Tilbehør

Her finder du alt slags tilbehør man kunne drømme om som cyklist. Cykeltilbehør er ekstra udstyr til enten rytter eller cykel.
Der er cykel tilbehør til citybike, tilbehør til racercyklen og tilbehør til mountainbike

Læs mere om Tilbehør her

Cykel tilbehør

Her finder du alt slags tilbehør man kunne drømme om som cyklist. Cykeltilbehør er ekstra udstyr til enten rytter eller cykel.
Der er cykel tilbehør til citybike, tilbehør til racercyklen og tilbehør til mountainbike

Tilbehør til Citybike

Til almindelig dagligdags brug finder man ringeklokker så du kan give signal i trafikken, cykel kurve til madvarer, skoletasker og måske en hund. Rummelige rygsække lavet til cykling gør det muligt at tage mange ting med på cyklen eksempelvis også et væskesystem og ligesom en bil har bagagerum kan en cykel også have cykeltasker hvor der kan være alt det nødvendige i til cykelrejser. Transportudstyr til fragt af cyklen hvis den skal bag på bilen, eller en cykelkuffert til flyrejser. Børnestole til både bagagebærer eller foran på cyklen, så der kan være børn, småbørn eller babyer med på cykelturen. Ønsker man mere overblik fra cyklen kan man også installere sidespejle på cyklen som gør at du kan se hvad der sker bag dig, uden at tage øjnene af vejen foran dig.

Cykeludstyr

Sikkerhedstilbehør til cyklister er også meget vigtigt og bliver i stigende grad mere populært. Sikkerhedsudstyr som cykelhjelme, kan fås til alle aldre. Børnehjelme til børn og babyer, Voksenhjelme til race, mtb eller urban brug, samt skater hjelme også kaldet skalhjelm.

Skal du ud og cykle en tidlig morgen, en sen aften eller måske om natten, hvor mørket har lagt sig, så kan du finde mange foranstaltninger for at sikre sig at blive set ude på vejene og cykelstierne. Med reflekser som kan placeres på hjul, stel, hjelm og meget mere, vil man automatisk lyse op så snart noget andet lys rammer dig. Reflekser kan både klikkes på, skrues fast, eller klistres til synlige punkter på dig eller cyklen. For den optimale synlighed er de rigtige cykellygter et must. Cykellygter kan komme i mange former, størrelser, sæt og med mange funktioner.

En ting er så at blive set i mørket, men skal man også se noget selv skal man have en af alle de super gode forlygter. Lys foran på cyklen kan alt efter styrke og lumen lyse vejen eller sporet i skoven op foran dig så du ikke skal være bange for at køre i huller eller glasskår, mens gode baglygter giver en rigtig god synlighed bagfra og gør dig tydelig for andre trafikanter.

Udstyr til cyklen

Blandt cykeltilbehør kan du også finde det udstyr og varer du skal bruge i skuret eller garagen, til at færdiggøre værkstedet. Her kan man bruge cykelophæng til at at hænge alle slags cykler op og derved spare plads i garagen. En god fodpumpe gør det også meget lettere at pumpe cyklen og pumpe cyklen hurtigt. Cykler der bliver flittigt brugt kræver også at blive vedligeholdt med smørelse af kæde og bevægelige dele med olie, fedt og rengøringsmiddel, og så er det altid godt at være på den sikre side, så man har lapper og lappegrej inden cyklen punkterer. En cykelgarage kan så lægges pænt over cyklen mens den venter på at du kommer tilbage næste morgen.

Ekstra udstyr til cyklisten

Til den cyklist og rytter der vil have det bedste og fedeste ekstraudstyr til cyklen, er der lækkert udstyr som Hometrainere der giver mulighed for simulation af cykelture i sin egen stue. Fede hovedtelefoner gør det muligt at høre musik mens man motionere, og smarte cykelcomputere der giver dig alt mulig data om din tur på cyklen. Cykelcomputere arbejder ofte også rigtig godt sammen med smarte pulsure og smartwatches så du lettere kan følge din udvikling af din form. For at markere at du har styr på cyklen på det kan man også finde fede klistermærker og pynt til cyklen.

For mange motionister er det også vigtigt at holde den rigtige væskebalance og ikke gå sukkerkold og derved ikke have energi til sin tur. Her kan energibarer og energigeler give dig det nødvendige energiboost og tabs i din vandflaske kan holde din saltbalance med mere helt skarpt. 

Er der noget tilbehør du savner? Skriv til os, så hjælper vi gerne med at finde det rigtige til dig.

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.