TOUR SALE! Spar op til 50 % her

Boost din cykelglæde med en super fed cykelcomputer! Hos cykelgear.dk forhandler vi mange forskellige cykelcomputere og uanset hvad du leder efter, så giver vores sortiment et bredt udsnit af de modeller der findes på markedet. Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter og du kan bl.a. finde de populære Garmin cykelcomputere på vores side. Du kan selvfølgelig også finde andre mærker som eksempelvis Cateye, Force, Sigma Sport og mange andre.

I denne kategori kan du også finde tilbehør til din cykelcomputer. Inde under ’tilbehør’ kan du bl.a. finde holdere, kadence målere, silikonecovers, pulsbælter og meget andet.

Cykelcomputere til træning og når du pendler
En cykelcomputer kan være med til at gøre din cykeloplevelse meget bedre. Nogle af de specifikationer som du kan holde øje med, er bl.a. hastighed, distance, tid og trip-tæller.

Cykelcomputerens kapacitet og forskellige specifikationer afhænger meget af pris og model, og her på siden kan du derfor finde computere i alle prisklasser. Prisen afhænger også af hvorvidt cykelcomputeren skal være trådløs eller ej og om den skal have GPS. Derfor bør du nøje overveje dine behov og hvilke specifikationer du har brug for.

Uanset om du vil bruge en cykelcomputer til træning, eller til at holde øje med hvor langt du cykler på en uge, så har vi et bredt udvalg af forskellige modeller, som passer til dine behov.

Bliv mere seriøs omkring din træning
Med en cykelcomputer har du mulighed for at optimere din egen træning. Vi anbefaler dig, at du vælger en cykelcomputer der matcher dine behov. Det er vigtigt at den har de nøjagtige specifikationer, som du har brug for. På den måde kan computeren hjælpe dig med at optimere din træning. Det er derfor vigtigt at du vælger en model der passer til dine personlige præferencer. 

Du kan finde et hav af forskellige modeller inde på vores side, som kan hjælpe dig. Alt efter dit behov, kommer cykelcomputerne med en række forskellige specifikationer, så du kan måle alt fra distance og tid, til watt, kadence og meget mere. Nogle af vores modeller kommer også med GPS og kort.

Du kan læse mere om cykelcomputere og de forskellige produkter, inde i kategorien.

Tilbehør til din cykelcomputer
Vi går aldrig ned på tilbehør – og det gælder også cykelcomputere. Inde på denne side kan du finde hele vores udvalg af tilbehør til din cykelcomputer. Uanset om du er på udkig efter en holder eller reservedele, så kan du finde det herinde. Her har du også mulighed for at finde kadence adaptere til din computer, så du har mulighed for at måle kadence.

Læs meget mere om det forskellige tilbehør inde under kategorien.

Hjælp til at finde den helt rigtige model?
Skal du bruge hjælp til at finde den helt rigtige model? Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Uanset om det gælder cykelcomputere, tilbehøret dertil eller noget helt andet, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Vi kan rådgive dig omkring de forskellige produkter og tilbehøret dertil, så du får bestilt det helt rigtige.