Klik ikke på mig.
Modtag torsdag
Bestil inden 15:00 Modtag onsdag daoHOME
Bestil inden 20:30 Modtag onsdag GLS
Modtag torsdag Bestil inden 15:00 onsdag daoHOME Bestil inden 20:30 onsdag GLS

Pulsmåler

Pulsmålere er et perfekt redskab for enhver cykelrytter eller fitnessentusiast, der gerne vil holde øje med træningens fremskridt, da pulsmåleren hjælper dig med at måle og spore hjertefrekvensen under din træning.

Garmin og Wahoo er to af de mest populære og anerkendte brands inden for pulsmålere. Begge mærker er kendt for at producere pålidelige, nøjagtige og brugervenlige pulsmålere, som gør det nemt for dig at spore og analysere din træningsdata.

Pulsmålerne kan tilkobles enten til din telefon/tablet, din computer, dit sportsur eller til en kompatibel cykelcomputer ved hjælp af enten ANT+ eller bluetooth.

Læs mere om Pulsmåler her

Pulsmålere Bestsellers

Billig cykelutrustning


Hvad er en pulsmåler?

En pulsmåler er en enhed, du kan bruge til at måle dit hjerteslag pr. minut, altså din puls. Det kan du gøre med en elektronisk enhed, der enten bæres på håndleddet, brystet eller fingeren.

Sort pulsmåler fra GarminEn elektronisk pulsmåler fungerer på den måde, at den registrerer hjertets elektriske aktivitet eller ved at den måler blodgennemstrømningen i blodkarrene. Den giver normalt en ret nøjagtig læsning af din puls, og nogle modeller registrerer også andre data, såsom hvor mange kalorier du forbrænder ved forskellige aktiviteter. Nogle fungerer endda også som skridttællere, hvilket også er en populær funktion hos mange.

Pulsmålere bruges oftest til træning og diverse sportsgrene, hvor det er vigtigt for sportsudøversen at kunne overvåge sin træning og sørge for at træne inden for den ønskede pulszone for at opnå de ønskede træningsresultater.

Du kan koble din pulsmåler op til smartphones, smartwatches og kompatible cykelcomputere. Derudover findes der også pulsure med indbygget pulsmåler.

 

Fordele ved en pulsmåler

Der er flere fordele ved at bruge en pulsmåler.

Her er nogle af fordelene ved en pulsmåler:

 

Pulsbælte til at måle din puls

Et pulsbælte monteret på en mands brystkasseEt pulsbælte - eller brystbælte - er generelt bedre til at måle pulsen - og til at måle pulsen mere præcist end eksempelvis et pulsur eller en pulsmåler, der sidder på armen på anden vis.

Her er hvorfor pulsbæltet er suverænt til måling af din puls:

 

Træning i pulszoner med en pulsmåler

Træning i pulszoner er en effektiv måde at planlægge og måle din træning på. Når du træner i pulszoner, kan du sørge for, at du træner i den rigtige intensitet for at opnå dine mål.

Der er fem forskellige pulszoner, som hver repræsenterer en bestemt procentdel af din maksimale hjertefrekvens (MHR). Din MHR kan beregnes ved at trække din alder fra 220.

Her er en oversigt over de fem pulszoner:

Når du træner i pulszoner på din cykel, kan du bruge en pulsmåler til at måle din hjertefrekvens og sørge for, at du træner i den ønskede zone.

Husk, at det er vigtigt at variere din træning og ikke altid træne i den samme pulszone. En alsidig træning vil hjælpe dig med at opbygge en god kondition og undgå skader og overbelastning.

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilken pulsmåler er bedst?
Der er mange forskellige pulsmålere, og hvilken der er bedst for dig, afhænger af dine individuelle behov og præferencer. Den mest præcise pulsmåling får du med et pulsbælte. Se alle vores pulsbælter i vores webshop.

2

Hvordan træner du med en pulsmåler?
Når du træner med en pulsmåler, træner du i forskellige pulszoner. Læs mere om dette på vores side med pulsmålere.

3

Kan en pulsmåler tilkobles en smartphone?
De fleste pulsmålere kan tilkobles smartphones, tablets, computere og smart watches ved hjælp af ANT+ eller bluetooth.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.