Klik ikke på mig.
Modtag søndag
Bestil inden 15:00 Modtag lørdag daoHOME
Modtag søndag Bestil inden 15:00 lørdag daoHOME
Billigst på PriceRunner
Garmin Edge 1040 GPS Cykelcomputer
Garmin Edge 1040 GPS Cykelcomputer
Garmin Edge 1040 GPS Cykelcomputer
Garmin Edge 1040 GPS Cykelcomputer
Garmin Edge 1040 GPS Cykelcomputer
Garmin Edge 1040 GPS Cykelcomputer
Garmin Edge 1040 GPS Cykelcomputer
Garmin Edge 1040 GPS Cykelcomputer

Garmin Edge 1040 GPS Cykelcomputer

4.649,00
3.699,00
Model nr.010-02503-01
Levering6-10 hverdage
FragtFra 0 kr.

Køb varen nu og få den leveret inden for 6-10 hverdage

Lignende produkter

Beskrivelse Se produkter fra Garmin


Garmins flagskib hedder nu Edge 1040 og har et væld af forbedringer over forgængeren.

Garmin Edge 1040 tager det bedste fra Edge 830 og 1030 Plus og tilføjer endnu flere ting.

I forhold til forgængeren 1030 Plus har de forbedret batterilevetiden så den nu kan holde strøm i ved krævende brug op til 35 timer ved almindeligt brug og helt op til 70 timer med batterispare funktion.

Foruden bedre batterilevetid er der også en række andre stærke forbedringer.

1040 supporterer nu Multi-Band GNSS som styrker GPS signalet selv i de mest krævende omgivelser som tæt ved høje bygninger og bjerge og i tætte skove.

Den nye Power Guide feature guider dig så du kan holde et optimal kraft gennem hele turen. Dette gør den sammen med Real Time Stamina som estimerer hvor meget energi du har tilbage og fortæller dig dermed om du skal slappe lidt af, eller om du kan træde hårdere og stadig have energi til hele turen.

Derudover har de opgraderet interfacet så det er mere strømlinet og du hurtigere kan tilgå den information du ønsker.

Foruden ovennævnte tilføjelser har de også lavet en masse forbedringer til træningeplaner, kort og rutevejledninger.

Bagpå selve enheden er monteringen nu i metal så den holder endnu bedre.

Med Træningsplanlægning og Daglige Workout Forslag for du en stærk partner som kan motivere dig på nye niveauer.

En af de store forcer ved Edge 1040 er Garmins " Trendline Popularity Routing", der vælger rute til dig, i forhold til hvor andre cykelryttere med Garmin enheder har kørt. På denne måde får du vist veje der passer til dit behov, og du bliver ikke ledt ind over grus- eller markveje, når du kommer på din racercykel. Har du derimod computeren sat op til din cyklecross eller gravelbike, så viser den dig også grus- og markveje samt andre stier, der er perfekte til dine offroad oplevelser.

Ligesom med Edge 830 kan du få Edge 1030 Plus til at give dig tre muligheder på ruter, du kan køre. Du skal vælge distancen du vil køre, samt hvilken retning du vil køre - så kan du køre ud i modvinden og hjem i medvinden.

Kører du med andre der har Garmin Edge 1030 og 1040 serien, er der lavet et kommunikationssystem, når alle ryttere er forbundet på Garmins "GroupTrack". Der er forudindlæste beskeder du kan sende, hvor du beder gruppen om at vente på dig, komme med noget assistance i forbindelse med en defekt, eller du kan skrive, de bare skal køre videre uden dig. Der er således mulighed for at kommunikere med de andre ryttere uden at skulle fumle med telefonen.

Med "LiveTrack" kan du også se hvor de kører, og hvor stærkt de kører. Så er du konkurrenceminded, er det muligt at holde din fart højere end gruppen, når du ligger i udbrud på træningsturen - eller finde tilbage til dem, hvis du kører forkert.

Med Connect IQ er der også kommet flere forbindelsesmuligheder. Som de andre nyere Edge modeller er der LiveStrava, så du kan se segmenterne rundt om dig, og følge om du er foran eller bagud.

Nu er der også kommet TrainingPeaks. Så hvis du kører efter programmer kan du forbinde Garmin og TrainingPeaks og dine træninger kommer automatisk ind på computeren og fortæller dig, hvilke intervaller du skal køre og i hvilke zoner du skal være.

Garmin Edge 1040 indeholder stadig de gamle gode funktioner i forhold til den nemme og personlige opsætning af dine skærme, lader dig lave træninger direkte på computeren og du kan tilslutte alle ANT+ enheder, så du kan få vist puls, kadence og watt, hvis du har det pågældende udstyr.

Computeren har også både bluetooth og WiFi, så du kan uploade dine træningsfiler til Garmin Connect lige efter du har afsluttet din tur. Er din computer sat op på WiFi kan den automatisk opdatere derhjemme, uden du behøver tilslutte din telefon, din bærebare computer eller andre ting.

Medfølger:

Garmin Edge 1040 GPS.

USB-kabel.

Strop.

Lynstartsvejledning.

Outfront mount (in-line flush).

Standard mount.

Specifikationer


Producenter Garmin
Montering Frempind, Styr
Kørt tid Ja
Dataoverførsel Ja
Højdemåler Ja
Puls Ja
Navigation Ja
GPS Ja
Total km Ja
Kadence Ja
Baggrundslys Ja
Aktuel hastighed Ja
Km tæller Ja
Ur Ja
Max hastighed Ja
Kalorietæller Ja
Gennemsnit Ja
Stop ur Ja
Trådløs Ja
Temperatur Ja
Farve Sort
Stregkode / EAN 753759279684

Andre købte også

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.