TOUR SALE! Spar op til 50 % her

Handelsbetingelser

Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer på Cykelgear.dk.

Gældende fra d. 3. oktober 2023

Salg af fysiske varer via nettet.

 

Siden ejes og drives af:

Cykelgear A/S (CVR-nr.: 35252002)
Industrivej 5
9575 Terndrup
Telefon: +45 60708383
Mail:
info@cykelgear.dk


Afgivelse af ordre

Når du afgiver en ordre på vores hjemmeside, er det ikke en juridisk bindende aftale. Det betyder, at Cykelgear fortsat har mulighed for at vælge at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende tilfælde. Det er først, når vi afsender varerne fra vores lager, at vi godkender din ordre, og her fremsender vi samtidig den bindende ordrebekræftelse samt faktura.

Når du afgiver en bestilling på vores hjemmeside, vil vores system generere en automatisk e-mail med en oversigt over, hvad du har bestilt. Her er der alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Den automatisk genererede e-mail er ikke en juridisk bindende ordrebekræftelse, og der er altså ikke indgået nogen aftale. Aftalen bliver først bindende, når du modtager en e-mail fra Cykelgear om, at vi har afsendt varerne fra vores lager.

Du skal være opmærksom på, at når du godkender betalingen, bliver pengene reserveret på din konto. Pengene bliver først trukket fra din konto, når du modtager en ordrebekræftelse og varen(e) er afsendt fra vores lager. Først her har du en bindende aftale med os. Cykelgear gemmer en kopi af aftalen, som kan fremsendes efter behov.  


Betaling

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JBC, Mobilepay, EAN-nummer, PayPal, ViaBill og Sparexpres. Ved betaling med kort - bortset fra Dankort - vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Beløbet trækkes, når varen afsendes.

Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

 


Levering

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Læs mere om levering til udlandet
her.

 

Lagervarer leveres 1-2 hverdage efter din bestilling, dog er der længere leveringstid til Grønland og Færøerne. Se varens leveringstid på det enkelte produkt på webshoppen.

Vi tilbyder følgende leveringsformer: dao, Bring, GLS, Instabox og Brink Transport (kun cykler). Se mere om leveringsmuligheder - også til Grønland og Færøerne - via linket herunder.

Vi tilbyder gratis levering i nogle tilfælde, når beløbet kommer over et bestemt beløb. Læs mere om de forskellige leveringsmuligheder og leveringspriser via linket herunder.


Læs mere om vores leveringspriser her. 
 

 

Vilkår for bestillingsvarer på cykelgear.dk

Det er i nogle tilfælde muligt at købe bestillingsvarer på cykelgear.dk. Det fremgår af informationerne på det enkelte produkt, hvorvidt det er en bestillingsvare. Hvis du har købt en bestillingsvare på cykelgear.dk, er aftalen først bindende, når du modtager en endelig ordrebekræftelse samt faktura fra Cykelgear.

Vælger du at lægge en bestillingsvare i kurven og gennemføre betalingen, skal du være opmærksom på, at købsaftalen endnu ikke er juridisk bindende, og der ikke er nogen garanti for, at vi kan levere varen til dig. Det er først, når du modtager en e-mail fra Cykelgear med en bekræftelse på, at vi kan levere bestillingsvaren til dig, at købsaftalen er indgået.

Der bliver reserveret penge på dit kort, når du afgiver bestillingen, men det er først, når du modtager en ordrebekræftelse, og varen er afsendt fra vores lager, at der bliver trukket penge fra din konto, og at købsaftalen er trådt i kraft.

 


Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Vi tilbagebetaler ikke leveringsomkostningerne ved delvis fortrydelse.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt til at modtage varen (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere dele eller partier løber fortrydelsesfristen fra du får den sidste del eller det sidste parti i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.
 

Undtagelser til fortrydelsesretten

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af varer, der er fremstillet efter dine specifikationer, eller som har fået et tydelig personligt præg, som fx tøj som laves med tryk efter kundens ønske.

Du kan miste din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen eller emballagen på energibarer, proteinbarer, energipulver, geler og lignende.

 

Sådan fortryder du

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til Cykelgear A/S, Industrivej 5, 9575 Terndrup, tlf.: +45 60708383, info@cykelgear.dk.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, som er gengivet sidst i disse handelsbetingelser, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

 

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Cykelgear A/S, Industrivej 5, 9575 Terndrup uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. For returnering af alle varer, der kan returneres med almindelig post, gælder, at du som kunde selv betaler returfragten. Det kan du gøre ved at købe en returlabel her.

Varer såsom cykler, arbejdsstandere, cykelstativer, anhængere og lignende større varer kan ikke returneres med almindelig post. Udgifterne til returnering af varerne forventes højst at beløbe sig til omkring 500 kr.
 

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, som vedrører den ordre eller dele af den ordre, som du har valgt at fortryde, herunder eventuelle relevante leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
 

Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge og prøve varen på samme måde, som man må og kan i en forretning.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Emballagen må åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 

Returret

Vi yder returret i 365 dage. Returretten er betinget af, at varen returneres til os ubrugt, i ubrudt emballage og ubeskadiget stand. Du betaler selv for returneringen. Returretten ændrer ikke ved din lovbestemte ret til at fortryde købet, som er beskrevet ovenfor. Returretten løber fra udløbet af fortrydelsesretten. Du kan købe en returlabel her.


Reklamation

Købeloven gælder, hvis du køber en vare, en digital tjeneste eller digital ydelse, og der er en mangel ved det købte. En mangel er fx en materiale- eller fabrikationsfejl eller en forkert oplysning om det, du har købt. Derimod er fx almindelig slitage eller en selvforskyldt skade ikke en mangel.

Du kan reklamere over mangler ved varen eller ydelsen i indtil 2 år fra leveringstidspunktet. Du kan reklamere ved at henvende dig til vores kundeserviceafdeling på telefonnummer +45 60708383 eller på info@cykelgear.dk. Hvis du vil reklamere over en vare, skal du henvende dig inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Er der tale om en fragtskade, beder vi dig under alle omstændigheder om, at give os besked så hurtigt som muligt. Henvender du dig inden for 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen, vil din reklamation altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Gem derfor din kvittering.

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er, og evt. indsende billeder af fejlen. Hvis vi har brug for at undersøge varen, skal den sendes til:


Cykelgear A/S
Industrivej 5
9575 Terndrup


Varen skal sendes i forsvarlig emballage.
 

Persondatapolitik


Når du handler på Cykelgear.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig, for at kunne indgå en aftale med dig:
 

• Navn
 

• Adresse
 

• Telefonnummer
 

• E-mail adresse
 

• Leveringsønsker
 

• Betalingsmåde
 

• Oplysning om den IP-adresse, hvorfra købet er foretaget
 

• Oplysning om, hvad du har købt og eventuelt returneret
 

• Eventuelle oplysninger om forespørgsler eller reklamationer

 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, samt for at kunne behandle eventuelle henvendelser omkring dit køb. Behandlingen sker efter de gældende regler i vores privatlivspolitik. Heri kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger, hvornår de slettes, samt hvilke rettigheder du har som registreret.
 

Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:


En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.


Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Der skal betales et gebyr for at få klagen behandlet.


EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: info@cykelgear.dk.


 

Andre vilkår

 

Gavekort

Gavekort til Cykelgear.dk er gyldige i 3 år efter gavekortets udstedelse. En eventuel restværdi kan indløses i indtil et år efter gavekortets udløb.

 

Pricerunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster intet og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er ødelagt, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

Besøg PriceRunner for at se de endelige vilkår samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien.

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Cykelgear webshop og samt Click & Collect tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, afgiftsændringer, udsolgte varer og force majeure herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.
 

 

 

Standardfortrydelsesformular
 

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 

Til Cykelgear A/S, Industrivej 5, 9575 Terndrup, info@cykelgear.dk:
 

•  *Jeg/vi meddeler herved, at *jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med *min/vores købsaftale om *følgende varer/levering af følgende tjenesteydelser:______________________
 

•  *Bestilt den/modtaget den:  _ _-_ _-_ _ _ _
 

•  Forbrugerens navn og efternavn: ______________________
 

•  Forbrugerens adresse: Vejnavn og husnr.:______________________ Postnr.: og by: ______________________
 

•  Forbrugerens underskrift: ______________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
 

•  Dato _ _-_ _-_ _ _ _
 

*Det ikke relevante udstreges