Produkter
Cykler


Cykelgear.dk tilbyder et bredt udvalg af cykler i flere forskellige mærker og mange forskellige typer.
Eksempelvis er der den helt klassiske og populære citybike eller bycykel. Det er den de fleste bruger til den daglige transport pendling. Flere bruger dog også en racercykel til at pendle på, især hvis de har langt til arbejde eller skole.
Er du mere til mountainbikes har vi også et stort udvalg af dem.
Hvad enten du er til en hardtail eller en full suspension har vi lige cyklen til dig. En MTB er et godt valg hvis du skal køre terræn og gerne vil have muligheden for at komme frem hvor de fleste andre cykler ikke længere kan følge med.
På det seneste er cross og gravel sporten kommet frem og det har medført en helt ny type cykler, nemlig gravel cykler og cross cykler.

Til børnene har vi også et stort udvalg. Der er klassiske børnecykler med alverdens motiver, farver osv. Du finder også løbecykler, trehjulede cykler og efterløbere her.

Er du mere til medvind på cykelstierne er elcyklen lige noget for dig. Der findes el cykler både som citybikes, mountainbikes og racer.
Hvis et el løbehjul er mere dig finder du det også her. 

Hvis du har problemer, eller spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os pr. telefon, chat eller mail, der står vi klar til at hjælpe dig. 
Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.