Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Cykler

Læs mere om Cykler her

Cykler

Cykelgear.dk tilbyder et bredt udvalg af cykler i flere forskellige mærker og mange forskellige typer.
Eksempelvis er der den helt klassiske og populære citybike eller bycykel. Det er den de fleste bruger til den daglige transport pendling. Flere bruger dog også en racercykel til at pendle på, især hvis de har langt til arbejde eller skole.
Er du mere til mountainbikes har vi også et stort udvalg af dem. Du kan finde hele udvalget her.
 

Hardtail eller Full Suspension

Hvad enten du er til en hardtail eller en full suspension har vi lige cyklen til dig. En MTB er et godt valg, hvis du skal køre terræn og gerne vil have muligheden for at komme frem hvor de fleste andre cykler ikke længere kan følge med.
På det seneste er cross og gravel sporten kommet frem, og det har medført en helt ny type cykel, nemlig gravel cykler og cross cykler. Uanset hvilken type cykel du er til, så har vi både billige citybikes, billige mountainbikes og selvfølgelig også billige racercykler, hvor der selvfølgelig ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Hvis du er i tvivl om valg af cykel, kan du altid tage fat i vores dygtige og kompetente kundeservice.
 

Børnecykler

Til børnene har vi også et stort udvalg. Her er der klassiske børnecykler med alverdens motiver, farver osv. Her på siden kan du desuden finde løbecyklertrehjuledecykler og efterløbere.
 

Elcykler

Er du mere til medvind på cykelstierne, er elcyklen lige noget for dig. Der findes el-cykler både som citybikes, mountainbikes og racer. Vi har elcykler, der også er kendt som E-bikes, i de fleste prisklasser - også en i din prisklasse. Ønsker du mere information om vores el-cykler kan du altid kontakte os. 
Hvis et el løbehjul er mere dig, så kan du finde vores udvalg her

Hvis du har problemer eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os pr. telefon, chat eller mail, der står vi altid klar til at hjælpe dig. 

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.