Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Løbecykel til dit barn

Løbecykler til børn er en fantastisk måde for børn at styrke deres balance og koordinationsevne - både på en cykel og helt generelt. Samtidig er det en sjov måde at være aktiv på. Løbecykler er også forstadiet til at kunne cykle rigtigt på en almindelig cykel. I stedet for at bruge pedaler bruger barnet fødderne til at løbe med og skubbe sig fremad - samtidig med, at de får fornemmelsen, at de cykler rigtigt.

Der findes et væld af forskellige typer løbecykler på markedet. De er hver især ideelle til børn i forskellige aldre og størrelser. Der er løbecykler til 1-årige, 2-årige, 3-årige og endda ældre børn. Dertil har vi også både tohjulede og trehjulede løbecykler. En tohjulet løbecykel er typisk til de lidt større børn og en trehjulet løbecykel til de mindre børn.

I vores udvalg af løbecykler har vi nogle af de bedste mærker på markedet. Vi har for eksempel populære løbecykler fra Frog Bikes, Trybike og Puky. Generelt set er disse mærker kendt for at producere holdbare løbecykler i høj kvalitet. Nogle af løbecyklerne har tilmed justerbare komponenter - udover den almindelige sadeljustering - så løbecyklen kan tilpasses barnets højde.

Læs mere om Løbecykel til dit barn her

Løbecykler Bestsellers

Billig cykelutrustning


Hvad er en løbecykel til børn?

Blå løbecykel fra Puky til børnEn løbecykel til børn er en lille cykel uden pedaler, som er designet til at hjælpe små børn med at lære at balancere og koordinere deres krop, før de skal lære at cykle på en almindelig cykel med pedaler.

På en løbecykel bruger barnet sine fødder til at skubbe sig fremad og bremse, mens barnet samtidig lærer at styre cyklen ved hjælp af styret og balancen.

Løbecykler er et populært valg for mange forældre, der ønsker at give deres børn en tidlig start med cykling, da det kan hjælpe dem med at opbygge selvtillid og balanceevne på cyklen, samtidig med at det er en sjov og aktiv måde at tilbringe tid udendørs.

Nogle børn bliver så gode til det med balancen ved at køre på løbecykel, at de helt kan springe stadiet over med støttehjul på en almindelig pedalcykel - og bare gå fra løbecykel til almindelig cykel uden besvær. Når børn skal lære at cykle, er en stor del af øvelsen nemlig at lære at holde balancen.

 

Hvorfor er en løbecykel god til børn?

En løbecykel er en genial opfindelse til børn.

Her er nogle af grundene til, hvorfor du skal købe en løbecykel til dit barn:

 

Hvordan du vælger den rigtige løbecykel til dit barn

Rød løbecykel til børn fra Frogbikes i 12 tommer Når du skal vælge løbecykel til dit barn, er der flere faktorer, du kan overveje.

Her er nogle tips til, hvad du kan overveje, så du køber den helt rigtige løbecykel til dit barn:

 

Sikkerhed på løbecykel

Når den lille cyklist fræser afsted på løbecyklen, kan der komme ret meget fart på - også selvom der ikke er pedaler på løbecykler. Derfor er det vigtigt - som på alle slags cykler - at sikkerheden er i orden. Derfor er det afgørende, at alle børn altid bærer cykelhjelm, når de kører på løbecykel. En cykelhjelm kan beskytte barnets hoved mod alvorlige skader i tilfælde af et fald eller uheld.

Se vores store udvalg af cykelhjelme til børn her!

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilken løbecykel er den bedste?
Der findes rigtig mange gode løbecykler til børn. Hvilken løbecykel der er bedst til netop dit barn afhænger ligeså meget af, hvilke kriterier du sætter højest. Det vigtigste er dog, at løbecyklen giver dit barn god stabilitet og at barnet kan nå jorden, når barnet sidder på sadlen.

2

Hvorfor er en løbecykel godt for dit barn?
En løbecykel fremmer dit barns motoriske udvikling og forbereder barnet på at skulle køre på rigtig cykel med pedaler på sigt.

3

Hvor gammel skal de allermindste børn være for at bruge en løbecykel?
Med de trehjulede løbecykler er det muligt, at børn kan køre på løbecykel allerede fra de er blot et år. Det kommer som altid helt an på det enkelte barn, hvornår barnet er klar til sin første løbecykel.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.