Klik ikke på mig.

Modtag mandag
bestil inden 16:00 Modtag søndag PostNord HOME
bestil inden 17:00 Modtag søndag GLS
Modtag mandag bestil inden 16:00 søndag PostNord HOME bestil inden 17:00 søndag GLS

Dagens tilbud

Silvini Matera Merino Lange Tights - Grå

Silvini Matera Merino Lange Tights - Grå

Spar 38%
399,00
249,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


Vi fører et stort udvalg af børnecykler inden for de fleste prisklasser, alle størrelser, der passer perfekt til alderen på barnet. Ved at købe børnecykler hos os, kan du bruge vores store erfaring og hjælp, så du får fat i den perfekte børnecykel.

Alle børnecykler hos os er indbefattet af vores prismatch, så du altid er sikret den bedste pris på produktet. 
Det er vigtigt at vælge en god cykel, når dit barn enten skal lære at cykle eller begynde at have mod på at komme op på cyklen.

Når du vælger størrelsen på børnecyklen skal du have visse informationer, så som barnets alder og højde på barnet.


2.5-4 år - 105cm - 12 Tommer
3.5-5 år - 110-115cm - 14 Tommer
4-6 år - 115cm - 16 Tommer
5-7 år - 120cm - 18 Tommer
6-8 år - 125cm - 20 Tommer


Det kan være en god ide at prøve cyklen inden køb, så du er sikker på at barnet kan passe cyklen, men hvis du følger størrelsesguiden ovenfor er du rigtig godt på vej. 

Vi fører de bedste mærker inden for de populære børnecykler. Et mærke som Volare har licenser til mange af mest populære tegnefilm så du kan købe en original Paw Patrol cykel, en Gurli Gris cykel eller en Frost børnecykel, som er meget populære produkter for tiden og hvad mange børn ønsker sig.

De fleste af cyklerne kommer med støttehjul - enten monteret eller med i kassen. Hvis du ønsker at tilkøbe ekstra støttehjul til en anden cykel, så finder du støttehjul her. Du kan også finde støttestang, der er en genial måde at have tid med dit barn på og samtidig lære dem at cykle.

Vi står klar med kyndig vejledning omkring børnecykler og vores kundeservice sidder klar til at hjælpe jer videre i processen om at finde den korrekte og ønskede cykel.