Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Børnecykel

Når der skal købes cykler til børn, kan det godt være en jungle at finde rundt i. Uanset om det er den første børnecykel til dit barn, det er en ny cykel til en 5 årig eller om det er en mountainbike eller racercykel til dit barn - så er det allervigtigste, at cyklen passer perfekt. Barnet skal have en god oplevelse og derfor skal den børnecykel eller juniorcykel, du køber, have den rette størrelse i forhold til, hvor mange tommer hjulet er. Derudover findes mange af vores børnecykler også med støttehjul, som giver ekstra hjælp, sikkerhed og tryghed i starten.

Vi har et kæmpe udvalg af billige børnecykler til alle aldre. De fås i flere forskellige farver, så der er noget til alle børn. Der er børnecykler både med indvendige gear og udvendige gear. Det varierer selvfølgelig også i antal gear på cyklerne.

Vi har flere forskellige populære mærker indenfor børnecykler og juniorcykler. Det er mærker såsom Volare, Frog Bikes og Devron. Alle cykler kan bruges til både drenge og piger.

Nederst på denne side finder du vores størrelsesguide og flere informationer om børnecykler og juniorcykler. Tryk på linket herunder.

Læs mere om Børnecykel her

Børnecykler Bestsellers

Dagens tilbud

Muc-Off Bio Grease 450g

Muc-Off Bio Grease 450g

Spar 24%
289,00
219,00

Billig cykelutrustning


Populære børnecykler

Vi har både drengecykler og pigecykler, men det er mest cyklerne til de helt små, der er lidt delt op i enten cykler til piger og cykler til drenge - på grund af temaer som eksempelvis Batman og Minnie Mouse. 

Når man er 3 år, 4 år og 5 år - og sikkert også i mange år derefter - er det også vigtigt, at cyklen ser sej og flot ud. Dér kan vi tilbyde børnecykler i mange flotte farver - og også cykler med figurer som blandt andet Elsa fra Frost, Minnie Mouse, Gurli Gris og Batman.

Børnecykel - Volare Cruiser 18" drengecykel  Børnecykel - Frog Bikes 53 Børnecykel 20" 8 gear Grøn Børnecykel - Devron Pigecykel 20" Terrana, Lilla

 

Børnecykel med Elsa, Gurli Gris eller Batman

Børnecykel - Volare Gurli Gris 10" pigecykel med støttestang og støttehjul

Vi fører de bedste mærker inden for de populære børnecykler. Et mærke som Volare har licenser til mange af mest populære tegnefilm, hvilket betyder, at du kan købe en original Batman cykel, en Gurli Gris cykel eller en Frost (Elsa) børnecykel. De går rent ind hos børnene og er derfor blandt vores meget populære produkter.

 

Hvor mange tommer på en børnecykel?

Det er vigtigt, at du køber den helt rigtige størrelse cykel til dit barn, så det bliver en god oplevelse at cykle. Bare dét at komme op på cyklen kan være en overvindelse for nogle børn - og så er det essentielt, at du køber cyklen i den rette stelstørrelse og med den rette dækstørrelse, så cyklen passer og ikke er for stor. 

Her er vores størrelsesguide, hvor du ud fra højde og alder, kan se hvilken størrelse, der passer bedst til netop dit barn:

 


 

Børnecykel med støttehjul

En cykel med støttehjul kan være et rigtig godt sted at starte, når man er nybegynder på en cykel. De fleste af vores børnecykler kommer med støttehjul - enten monteret eller med i kassen. Hvis du ønsker at tilkøbe ekstra støttehjul til en anden cykel, så finder du støttehjul her. Du kan også finde en støttestang, når det er tid til at prøve cyklen uden støttehjul - og lære at cykle helt selv.

 

Mountainbike og racercykel som børnecykel

I vores store udvalg af børne- og juniorcykler har vi selvfølgelig også både mountainbikes og racercykler til børn og junior. Inden for mtb til børn har vi eksempelvis mærkerne KUbikes og DEMA. Vores racercykler til børn er under det populære mærke Frog Bikes

Børnecykel - DEMA ROXIE 20" 6sp MTB børnecykel, pink Børnecykel - Frog Bikes Road 58 20" Racercykel til Børn Tour De france Gul

 

 

 

 

 

Fra løbecykel til børnecykel

De fleste børn har fræset rundt på en løbecykel, før de kommer på en almindelig cykel med pedaler. Løbecykler er smarte på den måde, at de hjælper barnet med at lære at holde balancen på en cykel, så de er mere klar til at skulle cykle med pedaler senere hen. Se vores udvalg af løbecykler her, hvis du tænker, at dit barns cykel skal være en løbecykel i første omgang.

 

Børnecykler og sikkerhed

I denne læringsproces med at lære at cykle - eller når barnet er klar til at cykle i trafikken - er det afgørende, at sikkerheden er i orden. Det er derfor vigtigt, at dit barn også bærer cykelhjelm, hvis nu uheldet skulle være ude. Dertil har vi et stort udvalg af kompetente cykelhjelme. Se udvalget her!

 

Få hjælp til at købe den bedste børnecykel

Har du brug for hjælp til at finde frem til den helt rigtige børnecykel til dit barn? Så kan du kontakte vores kompetente og venlige kundeservice. Her sidder vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – om alt lige fra cykler og værktøj, til cykelhjelme og børnecykler. Sammen kan vi finde frem til den børnecykel, der er det bedste match til netop dit barn.

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilken størrelse børnecykel passer til børn på 3 år, 4 år og 5 år?
Uanset alder på barnet, er det vigtigt, at du køber den rette størrelse cykel til dit barn, så det bliver en god oplevelse. Se vores størrelsesguide efter både alder og højde på Cykelgear.dk

2

Kan man få mountainbike og racercykel som børnecykel?
Ja, det kan man godt. Hos Cykelgear har vi både mountainbikes og racercykler til børn - indenfor de populære mærker KUbikes, DEMA og FrogBikes.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.