Frog Bikes

Frog Bikes et af de mest spændende og mest innovative mærker inden for børnecykler. Frog Bikes blev grundlagt af Jerry og Shelley Lawson i 2013 i Storbritannien. Deres mål var at skabe letvægts- og kvalitetscykler specielt designet til børn. De fik deres inspiration fra deres egne oplevelser med deres egne børn. Her opdagede de, at traditionelle børnecykler ofte kunne være for tunge og besværlige for deres børn at håndtere. Dette blev startskuddet til Frog Bikes og deres fokus på at fremstille cykler, som ikke blot er voksencykler i en mindre udgave. De vil hellere udvikle cykler, som virkelig tager højde for børns unikke behov og færdigheder. Frog Bikes er derfor kendt for at lave lette børnecykler. Samtidig laver de nu også løbecykler.

Read more
Best sellers
All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvad er Frog Bikes?
Frog Bikes er et brand, der specialiserer sig i at designe og producere lette og ergonomiske cykler til børn. Denne børnecykel fra Frog Bikes er altså udviklet med fokus på at give børnene en positiv og behagelig cykeloplevelse og selvtillid fra start.
2
Hvad gør Frog Bikes anderledes end andre børnecykler?

Børnecykler og løbecykler fra Frog Bike

Frog Bikes er kendt for at lave letvægtscykler af høj kvalitet til børn i alderen 2 til 14 år. Deres cykler og løbecykler er skabt med tanke på børns ergonomi, størrelse og vægt, hvilket gør det muligt for børn at få den bedst mulige start på cykeloplevelsen.

Her er nogle af fordelene ved Frog Bike:
 

 • Letvægt: Frog Bikes bruger lette materialer som aluminium til at skabe cykler, der er nemme for børn at håndtere og kontrollere. Dette giver dem selvtillid og gør cykling sjovere.
   

 • Farverige designs: Cyklerne fra Frog Bike kommer i et væld af farverige og attraktive styles og designs, der appellerer til børns sanser.
   

 • Justerbar: En unik funktion ved Frog Bikes er deres fokus på justerbarhed. Sæder, styr og andre komponenter kan justeres for at cyklen nemt kan tilpasses barnet. Dette forlænger levetiden for cyklen, da den kan tilpasses, som barnet vokser.
   

 • Kvalitet: Selvom det er børnecykler, går Frog Bike ikke på kompromis med kvaliteten af komponenterne. Dette sikrer en pålidelig og sikker cykeloplevelse.
   


Børnecykler fra Frog Bikes - se udvalget her!


Løbecykler fra Frog Bikes - se udvalget her!