Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Værktøj

Læs mere om Værktøj her

Cykelværktøj

Cykelgear.dk tilbyder et bredt sortiment af værktøj, fra forskellige mærker. Vi har arbejdstandere, børster, specialværktøj, dækjern, generelt cykelværktøj, kæderensere, momentnøgler. Derudover har vi også mulitiværktøj, værkstedsbeklædning, værktøjskasse, værktøj til hjul, eger, kassetter, krankbokse, kranksæt, kæder.
Vi har alle de store mærker som Park Tool, Birzman, Force, Topeak, Barbieri og mange flere. Vi tilbyder derfor værktøj til forskellige behov. Du kan se hele vores store udvalg her på siden.
 

Cykelværkstedsguides til dig

Sammen med et stort udvalg af værkstedsvideoer, prøver vi at gøre det nemmere for dig at fikse cyklen selv. Så kan du DIY (Do it yourself) uden at skulle betale store værkstedsregninger. Vi leverer reservedele til lave priser, og tilbyder derfor naturligvis også cykelværktøj til lave priser. På denne måde kan man selv reparere sin cykel uden alt for store omkostninger.
 

Værktøj til alle

Vi har et bredt udvalg af værktøj. Derfor kan den krævende mekaniker få sit præcisionsværktøj, mens gør-det-selv typen kan købe cykelværktøj efter behov til en god pris. Man kan nemlig komme rigtig langt med selv det mindste multitool, men man kan også udrette store forbedringer og reparationer med de store værktøjssæt og udstyr.
 

Kan man selv reparere sin cykel?

Ja! Langt hen ad vejen kan mange problemer på en cykel løses med simple justeringer og rettelser. I vores guides har vi mange forklaringer på typiske og klassiske problemer som mange oplever. Du kan søge i vores guides ved at klikke her. Ved at reparere eller justere din cykel selv, slipper du også for en træls værkstedsregning. Du kan derfor med fordel søge i vores guides inden du kontakter cykelmekanikeren.


Kontakt os endelig

Hvis dit spørgsmål ikke kunne besvares ud fra vores guides eller du ønsker en mere uddybende forklaring, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os pr. telefon, chat eller mail. Så skal vores kundeservice nok sidde klar til at vejlede og hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have.

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.