Produkter
Cykel Værktøj

Cykelgear.dk tilbyder et bredt sortiment af værktøj, fra forskellige mærker. Vi har arbejdstandere, børster, specialværktøj, dækjern, generelt cykelværktøj, kæderensere, momentnøgler. Derudover har vi også mulitiværktøj, værkstedsbeklædning, værktøjskasse, værktøj til hjul, eger, kassetter, krankbokse, kranksæt, kæder.
Vi har alle de store mærker som Park Tool, Birzman, Force, Topeak, Barbieri og mange flere.
 

Cykelværksteds guides til dig

Sammen med et stort udvalg af værksteds videoer, prøver vi at gøre det nemmere for dig at fikse cyklen selv. Så kan du DIY (Do it yourself) uden at skulle betale store værksteds regninger. Ved at levere reservedele til lave priser skal man selvfølgelig også have værktøjet til lave priser, så man selv kan reparere sin cykel.
 

Værktøj til alle

Vi har et bredt udvalg af værktøj så den krævende mekaniker kan få sit præcisionsværktøj mens gør-det-selv typen kan købe cykelværktøj efter behov til en god pris. Man kan nemlig komme rigtig langt med selv det mindste multitool, men man kan også udrette store forbedringer og reparationer med de store værktøjssæt og udstyr.
 

Kan man selv reparere sin cykel?

Ja! langt hen ad vejen kan mange problemer på en cykel løses med simple justeringer og rettelser. I vores guides har vi mange forklaringer på typiske og klassiske problemer som mange oplever. Du kan søge i vores guides her:
Hvis du har problemer, eller spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os pr. telefon, chat eller mail, der står vi klar til at hjælpe dig.
Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.
Gavekort Køb Gavekort