Sæsonstart - stort udvalg til skarpe priser her.

Værktøjskasse til din cykel

Kan du se en fordel i at have alt værktøj til din cykel samlet på ét sted, så er en værktøjskasse eller et værktøjssæt til dit cykelværksted en genial idé! Det smarte ved at have en værktøjskasse til din cykel, er at du kan have alt dit værktøj til cyklen samlet på ét sted - og du kan nemt tage det med dig på én gang.

Vi har flere forskellige typer værktøjskasser og værktøjssæt i vores webshop. Alt afhængigt af dit behov, findes der også den perfekte værktøjskasse til dig og dit cykelværksted. Vores sortiment dækker over flere populære mærker såsom Wera, Birzman, Unior, Trivio, XLC og Force.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilken værktøjskasse skal jeg købe til mit cykelværksted i garagen?
Hos Cykelgear har vi mange forskellige værktøjskasser med kvalitetsværktøj. De fås i flere størrelser og med forskellig sammensætning af indhold. Se beskrivelsen for hver værktøjskasse, inden du køber den perfekte til dig og dit cykelværksted.
2
Hvilket værktøj er der i et værktøjssæt til cykler?

Værktøjssæt til cykelværkstedet eller hjemmeværkstedet

Værktøjskasse - Birzman Studio værktøjskasseNår du gerne vil være mekaniker i din egen garage, har vi flere forskellige værktøjssæt eller værktøjskasser, du kan købe til at fuldende dit cykelværksted. Det er lækkert at have sit eget cykelværksted, når du skal foretage mindre justeringer eller en eventuel reparation på cyklen. Samtidig er det skønt at have det rette værktøj lige ved hånden, når du skal bruge det.

 

Køb et sæt cykelværktøj til garagen

På hjemmeværkstedet i garagen skal du måske skifte dæk, skifte kabler eller reparere noget andet på cyklen. Udover værktøjssættet har vi også andre typer værktøjer, der passer til mange typer reparationer. Se vores udvalg af værktøj til cyklen her!
 

Dertil kan det også være smart at have en arbejdsstander i værkstedet, så du kan hæve cyklen og nemmere reparere og justere på cyklen.

 

Værktøjssæt med mange dele

Værktøjskasse - XLC Værktøjssæt 33 dele høj kvalitetInden du lægger din bestilling på sættet til dit værksted, sørg da for at læse beskrivelserne på de forskellige værkstøjssæt. Det er forskelligt, hvad de hver især indeholder af værktøj. Alle værktøjskasser indeholder kvalitetsværktøj, men sammensætningen af indholdet varierer. Kasserne indeholder ikke ALT cykelværktøj, men værktøjskassen har en bred palette af det mest almindelige værktøj, som bruges til cykler. Hvis du for eksempel skal skifte kæde, kassette, klinger eller andet, så er der typisk, hvad du skal bruge i cykelværktøjskassen.

Mangler der noget i værktøjskassen, kan du købe resten til billige priser i vores store kategori med værktøj til cykler. Det kan for eksempel være, hvis du skal skifte lejer i et cykelhjul.