Klik ikke på mig.
Modtag mandag
daoHOME Bestil inden 15:00

Cykeltøj

Her får du overblik over alt det cykeltøj og cykelklædning, som vi forhandler hos Cykelgear.dk.

Hos Cykelgear.dk har vi et stort udvalg af cykeltøj til mænd, kvinder og børn. Der er noget til alle uanset om du er nybegynder eller professionel - eller du blot cykler til og fra arbejde hver dag. 

Læs mere om Cykeltøj her

 

Cykeltøj til alle

Hos Cykelgear.dk har vi et stort udvalg af cykeltøj til mænd, kvinder og børn. Der er noget til alle uanset om du er nybegynder eller professionel - eller du blot cykler til og fra arbejde hver dag. Vi har et stort sortiment med forskellige typer af cykeltøj i forskellige mærker.

Der er både tøj til dem, der cykler lange ture, som har brug for cykelbukser for at få en mere behagelig tur, men vi har også tøj til dem som bare gerne vil have et par cykelhandsker til brug på cykelturen frem og tilbage på arbejde. Cykelhandsker kender man klassisk med korte fingre men når det bliver lidt koldere foretrækker flere at finde cykelhandsker frem med lange fingre. Hos os er det muligt både at finde billigt cykeltøj og finde cykeltøj fra nogle af de mere kendte mærker. Vi har Prismatch på alle vores produkter, så du er sikret den laveste pris på tøj til cykling.

Det er ikke kun om sommeren med høj sol at man cykler en tur, så derfor har vi et kæmpe udvalg af Cykeljakker som kan komme i mange forskellige former og tykkelser alt efter hvad behovet, vejret eller årstiden er.
Alt efter om der køres på racer eller på MTB, så kan man bruge cykelshorts med seler eller cykelshorts uden seler. Det samme gælder sko. Her er der både cykelsko til Race og MTB, hvor man på racersko har fokuseret på vægt og aerodynamik og i MTB sko har fokuseret på styrke og muligheden for at kunne stå fast på løs jordbund.

Noget som er vigtigt er at få nogle gode og behagelige cykelstrømper som passer til dig, da du kan undgå sovende fødder. man kan også undgå at få våde fødder med Skoovertræk eller bare skære gennem modvinden med latex skoovertræk. 
Cykeltrøjer kan fås i både tætsiddende og løs form og de er derfor også lavet til kvinder, herre eller i unisex. Det samme gælder også svedtøj som man kan have på som det inderste lag, og derved have meget lettere ved at kontrollere sin kropstemperatur og hele tiden sørge for en god svedtransport.

Til de dage hvor vejret kan være koldt, vådt eller blæsende kan ekstra udstyr som Knævarmere, benvarmere, armvarmere og regnslag virkelig gøre forskellen og give dig en meget bedre oplevelse på cyklen.

Vi har et kæmpe udvalg af mtb tøj, til dig, der enten er ny til mountainbike eller øvet i sporet. Hvis du leder efter tøj til mountainbike skal du lede efter cykeltøj til mountainbike, der som regel har et mere løst fit, så du har god plads og komfort, når du er ude i sporet. 

Derudover kan det også være at du gerne bare vil vise hvor stor en cykelentusiast du er med vores kollektion af fritidstøj som er alt fra hoodies til flip flops. Mange af de store og kendte cykelmærker producerer diverse gear, så du kan repræsentere dine favoritter.

Ofte så er der mange ligheder imellem cykel tøj og andet aktivt motions tøj som kan bruges til løb og andre sportsgrene. Cykeltøj er udviklet til at fungere bedst når man sidder på en cykel, men flere vil gerne have kvaliteterne fra cykeltøj når de dyrker motion. Her er det eksempelvis lommerne på ryggen eller de tætlukkende ender i ærmer og hals som sættes pris på.
MTB tøj sidder, som før nævnt, løsere end normalt cykeltøj. Dertil kan der også være forstærkede elementer, der holder til mere slid da de enten er kontaktflader eller som beskyttende flader ved styrt, der er mere hyppige ved mountainbiking end landevejscykling. VI er hos Cykelgear eksperter i mtb tøj, så du kan trygt tage fat i os, hvis du har nogle spørgsmål angående tøj til mountainbiking.

Når du køber dit cykeltøj online, får du det billigere end hos din lokale cykelforhandler.
Der er altid 365 dages returret, og hvis du har problemer eller spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe eller maile til os.

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.