Buksefedt

Buksefedt er godt til cykelrytteren, der kører mange kilometer hver uge. Buksefedt skal bruges på indersiden af dine cykelbukser/shorts, på dine indlæg. Det har to formål: Det beskytter din hud imod slid, så du ikke får sår efter en lang tur. Det andet formål er at bløde dine indlæg i bukserne op, hvis de er blevet stive. Alt i alt sørger buksefedt for, at det forsat er behageligt at cykle, selv efter mange kilometer.

Vi har buksefedt fra alle de populære mærker som Assos, Morgan Blue, Muc-Off, Craft, EnduraZebla og Elite.
 

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Buksefedt

Buksefedt bliver også brugt af mange der cykler spinning, eller der hjemme på hometrainer. Det er især vigtigt, når der cykles i længere tid, og du sidder meget ned i samme position.

Hos Cykelgear har vi buksefedt der er særligt både til kvinder og mænd. Vi har buksefedt både i tube, bøtter/krukker og små poser. Nogle fortrækker tube, da den gør det let at påføre spredt på indlæget i cykelshorts. Andre kan bedre lide bøtten fordi man på den måde let kan få en god portion på fingrende, og herefter påføre buksefedten. De små poser er perfekt til rejer, eller de helt lange ture, hvor man løbende har behov for at tilføre ekstra buksefedt, også på cykelrejser.

Buksefedt har også mange andre navne som Chamois Creme, Second Skin, buksecreme.Buksefedt har også andre egenskaber uden for cyklingens verden, har man kjole eller nederdel på i sommer varmen, kan huden bliver irriteret af at gnide mod hinanden, lår mod lår, her mindsker buksefedten friktion, så du lettere kan undgå rødme, og hudløshed, som kan være meget smerte fuld, også bagpå, hvis du skal på cyklen igen dagen efter.

Mange buksefedter er også antibakterielle. Essensen er, undgå rødme, siddesår og hudløshed, og hold til mange flere km i sadlen, ved at bruge buksefedt