Assos

Assos er en schweizisk cykeltøjsproducent, som har eksisteret siden 1976. Assos er kendt for sin uovertrufne dedikation til at levere cykeltøj og cykelbukser af højeste kvalitet. Deres forpligtelse til at opnå teknologisk overlegenhed og bruge kun de fineste materialer er kernen i deres brandidentitet.

Assos’ grundlægger Tony Maier-Moussa udviklede den første aerodynamiske carboncykel, som han testede i en vindtunnel. Her opdagede han, at en aerodynamisk cykel ikke var nok. Rytterens tøj havde også stor betydning for testens resultater. Han begyndte derfor at undersøge fordelene ved lycra-stof, og derfor er Assos sidenhen blevet en af de førende cykeltøjsproducenter.

Assos har produceret cykeltøj for flere cykelryttere i Tour De France, og nogle ryttere får sågar speciallavet deres tøj. Tøjet håndsyes på værkstedet i Schweiz, hvor skrædderne selv måler, klipper, syr og trykker på tøjet. På denne måde tilpasses tøjet til rytteren, og det sikres, at rytteren får det maksimale ud af tøjets funktioner.

Assos udvikler selv deres egne tekstiler i samarbejde med deres leverandører, så de bedst muligt kan tilbyde deres kunder cykeltøj af høj og innovativ kvalitet. Assos sender derfor først deres tøj på markedet, når de er helt sikre på, at produktet og kvaliteten lever op til deres høje standard.

Read more
Best sellers
All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvorfor er cykelbukser fra Assos gode?
Assos-cykelbukser er kendt for deres avancerede materialer og ergonomiske pasform. De indeholder ofte en anatomisk indbygget pude, som giver dig god komfort på de lange cykelture. Derudover bruger Assos avancerede teknologier som AEPD (Advanced Ergonomic Pattern Design) for at sikre den bedst mulige pasform til dig som cykelrytter.
2
Hvordan vedligeholder jeg cykeltøj fra Assos?

Assos cykeltøj og cykelbukser

Veludviklede teknologier og de bedste materialer er en prioritet for Assos. De bruger oceaner af tid på at udvikle og teste deres metervare. Hver eneste detalje undersøges nøje, og deres produkter gennemgår omhyggelige tests før produktionen går i gang.

Cykelshorts med seler er et ikonisk produkt fra Assos. Men deres sortiment inkluderer også en bred vifte af andre cykeltøjsprodukter en omfattende samling af lange bukser, jakker, trøjer, cykeljakker, shorts og meget mere. Alle typer cykeltøj findes til både herrer og damer. Dertil laver de også buksefedt, som bruges til at opretholde optimal slidkomfort. Uanset hvilken type cykeltøj du leder efter, kan du stole på, at Assos leverer det med enestående kvalitet og opmærksomhed på detaljer.

Herunder finder du genveje til nogle af Assos' mange produkter i vores store sortiment: