Klik ikke på mig.
Modtag mandag
daoHOME Bestil inden 15:00

Cykelhjul

Læs mere om Cykelhjul her

Cykelhjul


Cykelgear tilbyder et bredt sortiment af cykelhjul, fra en lang række forskellige kendte mærker. Vi har de mest populære brands som Fulcrum, Vision, Mavic, Shimano, Vittoria, Zipp, Token, DT Swiss og Campagnolo.
Der er hjul til både BMX, Citybike, Fixie, Racer, MTB og børne/junior cykler.  Så uanset om du skal bruge billige cykelhjul eller cykelhjul, der er af højere kvalitet, så har vi det rigtige cykelhjul til dig.
 

Nyt cykelhjul?

Det er sket for rigtig mange at man med sit originale cykelhjul på sin cykel er kommet til at køre for hårdt op af en kantsten eller i et styrt har slået hjulet skævt.
Er skaden ikke så slem, kan man måske selv prøve at rette hjulet op med nippelnøgler og ved hjælp af denne guide: klik her

Er skaden for slem eller havde du i forvejen drømt om nogle lettere hjul, stærkere hjul eller farverige hjul kan man selvfølgelig købe helt nye hjul som passer lige til din cykel.
Brug filtrene inde i hver kategori. Så du finder et hjul som både passer til din cykel og dine behov.

Hvilket hjul skal jeg have?

Det kan være svært i det store udvalg af cykelhjul at finde det hjul du gerne vil have, men i denne guide (klik her) kan du nemt få et overblik over de forskellige typer af fælge.
De vigtigste ting du skal huske for at vælge de rigtige hjul er størrelsen så i dette tilfælde være 700c til racer eller helt op fra 29 tommer og ned til 12 tommer på andre cykler. Derefter skal du tjekke hvilket bremsesystem du har samt kassette og gear.

Hvad er forskellen på hjul og fælge?

Fælgen er den yderste ring som også er den der holder dækket og slangen. Ventilen går igennem et hul i fælgen som holdes sammen af alle egerne som er de små metal pinde der i samarbejde holder fælgen stabil og rund. Egerne sidder så fast i navet som fungerer som samleled for alle egerne hele vejen rundt. Inde i navet kan der være gear hvis det er en cykel med indvendige gear, men ellers er der normalt kuglelejer og bolt med møtrikker eller en quick release til at sætte den fast på cyklen. Hele denne herlighed kaldes tilsammen et cykelhjul.

Letvægts cykelhjul

Mange vil gerne købe et nyt hjul til deres sportscykel, så de kan præstere lidt bedre og det er der god grund til.
Alt vægt på hele cykelhjulet er nemlig det der kaldes for rullende vægt, og den bliver tungere jo hurtigere hjulet roterer. Så har du dæk, slange, eller et hjul, der vejer rigtig meget, så er den rullende vægt høj. Det er også det sted hvor man kan hente mest vægt hjælp på cyklen til de billigste penge. Derfor ser man også rigtig mange Carbon hjul og lette aluminiums hjul i udvalget.

Hvis du har problemer, eller spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os pr. telefon, chat eller mail. Så står vi klar til at hjælpe dig. 

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.