Klik ikke på mig.
Modtag tirsdag
Bestil inden 15:00 Modtag mandag daoHOME
Bestil inden 20:30 Modtag mandag GLS
Modtag tirsdag Bestil inden 15:00 mandag daoHOME Bestil inden 20:30 mandag GLS

Cykelshorts uden seler

I denne kategori finder du alle typer cykelshorts, som er uden seler. Derfor er der her et stort udvalg af blandt andet racershorts, indershorts og ydershorts - alle uden seler. Vil du også gerne se, hvad vi har af cykelshorts - med seler - finder du dem her!

Indershorts og ydershorts bruges typisk til mtb. For ekstra komfort har nogle cykelshorts også en indbygget pude til at sikre en behagelig cykeltur med høj komfort

Vi forhandler nogle af de bedste cykelshorts fra populære mærker som Craft, Assos, Endura og Rogelli. Kig vores udvalg igennem og find dig et par lækre cykelshorts til cykelturen!

Læs mere om Cykelshorts uden seler her

Cykelshorts uden seler Bestsellers

Billig cykelutrustning


Hvad er et par cykelshorts uden seler?

Sorte cykelshorts uden seler fra ForceCykelshorts uden seler er en type cykelshorts, der ikke har skulderstropper eller seler til at holde shortsene på plads. I stedet har de en elastisk linning eller bånd, der holder shortsene på plads omkring taljen. Disse shorts er ofte mere fleksible og behagelige end cykelshorts med seler, da der ikke er noget, der trykker på skuldrene.

 

Cykelshorts til mtb og racer

Udover at der findes mange forskellige mærker og materialer indenfor cykelshorts, så kommer de også i mange forskellige modeller, så de passer til forskellige discipliner. Derfor forhandler vi cykelshorts til både landevejscykling og til MTB.

Mange mountainbikere foretrækker at køre med løse ydershorts, hvor de indenunder har tætsiddende indershorts - med eller uden pude. Puden er med til at beskytte mod ubehag ved hårde bump og stød. Alt efter vejret - og i de lidt mere kolde måneder - kan du også have et par knickers eller lange tights på under de løse ydershorts.

 

Hvordan vælger du et par gode cykelshorts?

Valget af de rigtige cykelshorts er afgørende for din overordnede komfort på cykelturen og din ydeevne på cyklen.

Mand med cykel-indershorts Her er nogle punkter til overvejelse, når du skal vælge cykelshorts:

 

Cykelshorts med indbygget pude

Vælg en pude, der ikke er for tyk og klodset. Indlægget skal sidde godt til kroppen, være luftig og smidig og i et materiale med et let stræk. Indlægget er lavet i et tyndt materiale som former sig efter din krop. Nogle puder er lavet i flere paneler (eller dele), som gør puden ergonomisk og åndbar. Puden skal gerne være bygget ud fra knoglernes position, så den giver den bedst mulige beskyttelse. Ofte vil der være forskel på puder til kvinder og mænd.

Bruger du lang tid i sadlen, kan det være en fordel at bruge indlæg, der har en kraftig og zone-opdelt skumpude, som jævnt fordeler trykket. Du kan også finde cykelshorts, hvor der er lagt et gel-lag ind i indlægget for større komfort.