Klik ikke på mig.
Modtag mandag
daoHOME Bestil inden 15:00

Cykelshorts uden seler

Læs mere om Cykelshorts uden seler her

Cykelshorts uden seler Bestsellers

Dagens tilbud

AGU Langærmet MTB Jersey Army Grøn

AGU Langærmet MTB Jersey Army Grøn

Spar 23%
429,00
329,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


Hos cykelgear.dk har vi et stort og bredt udvalg af forskellige cykelshorts og cykelbukser. På denne side kan du se vores sortiment at cykelshorts uden seler. Hvis du er på udkig efter dem med seler, så finder du dem lige på denne side.
Vi forhandler mange forskellige produkter, så du kan finde det par der passer bedst til dine behov. Du kan finde cykelshorts i forskellige længder og materialer, og derudover forhandler vi et hav af mærker. Du kan bl.a. finde producenter som AGU, Craft, Endura, Force, Newline og mange andre.

Gode råd til valg af cykelshorts
Hvilke cykelshorts skal du så vælge? Det kan være forvirrende at finde rundt i de mange modeller, men her giver vi dig nogle input til overvejelser du skal gøre dig, inden du køber et par cykelshorts.
Først og fremmest vil vi påpege at cykelshorts ikke er et af de bedste steder at skære i budgettet: kvalitet og pris hænger i høj grad sammen og alt efter hvor mange timer du bruger i sadlen, er det vigtigt at du investerer i et par cykelshorts af høj kvalitet.

Billigere modeller kan være en udemærket start, men egner sig generelt kun til dig som bruger ganske få timer på cyklen, om ugen. Afhængig af hvor langt man cykler og turens forhold, vil man opleve markant komfortforskel i de forskellige prisklasser. Derfor er det vigtigt at du overvejer dine behov og hvordan cykelshortsene bedst kan opfylde disse.

Forskellige typer af cykelshorts
Udover at der findes mange forskellige mærker og materialer indenfor cykelshorts, så kommer de også i mange forskellige modeller, så de passer til forskellige discipliner. Dette betyder vi både forhandler cykelshorts til eksempelvis landevejscykling og MTB.

Mange der kører MTB ønsker et lidt mere afslappet look, med baggy shorts. Fordelene ved baggy shorts er, at de holder vand og vind ude. Denne type cykelbuks giver en bedre beskyttelse med terrænet og større fleksibilitet til at bevæge sig i, hvilket er vigtigt når man kører rundt på en MTB.

Vi anbefaler at man bruger et par cykelshorts med pude under MTB shortsene. Puden er med til at beskytte dig mod hårde stød. Alt efter vejret kan du også have et par knickers eller lange tights på under.

Cykelshorts med eller uden pude?
Mange forbinder helt sikkert cykelshorts med de sjove puder der findes i nogle modeller, men denne feature er faktisk meget vigtigt – især hvis du cykler lange ture. Puden (eller skindet) er med til at sikre komforten på den lange cykeltur, ved at fordele trykket mere jævnt på sadlen. Dette betyder at du ikke vil opleve samme ømhed som hvis du cyklede uden dette indlæg. Indlægget afhjælper også gnavesår.

Når du skal vælge pude er det vigtigt at du vælger en der ikke er for tyk og klodset. Indlægget skal sidde godt til kroppen, være luftig og smidig og i et materiale med et let stræk. Det er vigtigt at indlægget er lavet i et tyndt materiale som former sig efter din krop. Nogle puder er lavet i flere paneler (eller dele), som gør puden ergonomisk og åndbar. Puden skal gerne være bygget ud fra knoglernes position, så den giver den bedst mulige beskyttelse. Ofte vil der være forskel på puder til kvinder og mænd.

Indlægget kan være opbygget forskelligt. Nogle indlæg består af flere paneler (eller dele) som sørger for at puden er mere anatomisk korrekt ifht kroppen. De mange dele gør at puden er bedre formet efter knoglerne og kroppens position. Bruger du lang tid i sadlen kan det være en fordel at bruge indlæg der har en kraftig og zone-opdelt skumpude, som jævnt fordeler trykket. Du kan også finde cykelshorts, hvor der er lagt et gel lag ind i indlægget, for større komfort. 

Andet om cykelshorts
En anden ting du kan overveje ved køb af cykelshorts er størrelse og pasform. Denne del er individuel og afhænger af din krop. Derfor laver de forskellige producenter også forskellige modeller, så du kan finde den model der passer bedst til din krop – uanset om du køber cykelshorts til damer eller herrer. Du sikrer også din komfort i cykelbukserne ved at vælge et åndbart og svedtransporterende materiale, som er med til at give dig god ventilation på turen.