Cykelshorts uden seler

I denne kategori finder du alle typer cykelshorts, som er uden seler. Derfor er der her et stort udvalg af blandt andet racershorts, indershorts og ydershorts - alle uden seler. Vil du også gerne se, hvad vi har af cykelshorts - med seler - finder du dem her!

Indershorts og ydershorts bruges typisk til mtb. For ekstra komfort har nogle cykelshorts også en indbygget pude til at sikre en behagelig cykeltur med høj komfort

Vi forhandler nogle af de bedste cykelshorts fra populære mærker som Craft, Assos, Endura og Rogelli. Kig vores udvalg igennem og find dig et par lækre cykelshorts til cykelturen!

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvilke cykelshorts skal du vælge?
Du skal vælge cykelshorts, som har en pasform, der passer til din kropstype og til den type cykeltræning, du vil dyrke.
2
Hvorfor er cykelshorts en god idé?

Hvad er et par cykelshorts uden seler?

Sorte cykelshorts uden seler fra ForceCykelshorts uden seler er en type cykelshorts, der ikke har skulderstropper eller seler til at holde shortsene på plads. I stedet har de en elastisk linning eller bånd, der holder shortsene på plads omkring taljen. Disse shorts er ofte mere fleksible og behagelige end cykelshorts med seler, da der ikke er noget, der trykker på skuldrene.

 

Cykelshorts til mtb og racer

Udover at der findes mange forskellige mærker og materialer indenfor cykelshorts, så kommer de også i mange forskellige modeller, så de passer til forskellige discipliner. Derfor forhandler vi cykelshorts til både landevejscykling og til MTB.

Mange mountainbikere foretrækker at køre med løse ydershorts, hvor de indenunder har tætsiddende indershorts - med eller uden pude. Puden er med til at beskytte mod ubehag ved hårde bump og stød. Alt efter vejret - og i de lidt mere kolde måneder - kan du også have et par knickers eller lange tights på under de løse ydershorts.

 

Hvordan vælger du et par gode cykelshorts?

Valget af de rigtige cykelshorts er afgørende for din overordnede komfort på cykelturen og din ydeevne på cyklen.
 

Mand med cykel-indershorts Her er nogle punkter til overvejelse, når du skal vælge cykelshorts:
 

 • Materiale: Vælg cykelshorts lavet af svedtransporterende og åndbart materiale som f.eks. polyester eller nylon. Disse materialer vil hjælpe med at holde dig tør og kølig, når du cykler.
   

 • Polstring: Polstring giver en mere behagelig cykelbuks, som samtidig beskytter dig mod ubehag, når du cykler over bump eller gennem ujævnt terræn. Vælg et par cykelbukser med en tilstrækkelig mængde polstring, men undgå dog også overdreven polstring, da det kan begrænse din bevægelsesfrihed. Siddepuden kan være afgørende for din cykeltræning og hele oplevelsen på turen, når du skal sidde mange timer på cyklen.
   

 • Pasform: Cykelshorts skal sidde tæt på kroppen for at minimere friktion og irritation. Størrelse og pasform er vigtig. Vælg shorts, der passer til din kropstype og har en elastisk talje eller eventuelt justerbare stropper, så buksen ikke glider ned eller op. Tænk også over, at der laves cykelbukser til både mænd og kvinder, da der netop er forskel på hvilken pasform, der passer til damer og herrer.
   

 • Brand: Vælg shorts af god kvalitet fra velkendte mærker med en historie om at producere kvalitetscykelbeklædning. Undgå at købe shorts fra ukendte mærker, da de kan være af lav kvalitet og måske ikke giver den nødvendige beskyttelse og optimale komfort.
   

 

Cykelshorts med indbygget pude

Vælg en pude, der ikke er for tyk og klodset. Indlægget skal sidde godt til kroppen, være luftig og smidig og i et materiale med et let stræk. Indlægget er lavet i et tyndt materiale som former sig efter din krop. Nogle puder er lavet i flere paneler (eller dele), som gør puden ergonomisk og åndbar. Puden skal gerne være bygget ud fra knoglernes position, så den giver den bedst mulige beskyttelse. Ofte vil der være forskel på puder til kvinder og mænd.
 

Bruger du lang tid i sadlen, kan det være en fordel at bruge indlæg, der har en kraftig og zone-opdelt skumpude, som jævnt fordeler trykket. Du kan også finde cykelshorts, hvor der er lagt et gel-lag ind i indlægget for større komfort.