Klik ikke på mig.
Modtag mandag
Bestil inden 15:00 Modtag søndag daoHOME
Bestil inden 17:00 Modtag søndag GLS
Modtag mandag Bestil inden 15:00 søndag daoHOME Bestil inden 17:00 søndag GLS

Baselayer og sportsundertøj

I denne kategori finder du baselayer, svedundertøj og sportsundertøj. Når du cykler, er det en fordel at have svedtransporterende undertøj på som inderste lag. Svedundertøj kan transportere sveden væk fra huden og videre til næste lag, så du på den måde kan holde dig varm om vinteren og kølig om sommeren.

Vi har mange forskellige modeller. Svedundertøjet har en tætsiddende pasform, er lavet af fleksibelt materiale og er af høj kvalitet. Uanset om du har brug for svedundertøj med korte eller lange ærmer, shorts, tights, trøjer eller skiundertøj, så har vi et stort udvalg her!

Vi fører kendte kvalitetsmærker såsom Craft, Assos, Endura og GripGrab. Vi har baselayer til både mænd, damer og junior

Læs mere om Baselayer og sportsundertøj her

Baselayer og sportsundertøj Bestsellers

Billig cykelutrustning


Svedundertøj og baselayer

Baselayer - Force Soft Baselayer til kvinder langærmet BlåBaselayer og cykelundertøj er svedtransporterende cykeltøj, som er et absolut must-have i garderoben, så du er klar til at cykle i al slags vind og vejr med de bedste betingelser fra start. Baselayer-produkterne indebærer alt fra bukser og underbukser til sports-BH'er, toppe og t-shirts, som kan bruges til al træning og sport.

 

Hvorfor er et baselayer vigtigt?

Når du træner, oplever du, at din kropstemperatur stiger. Det betyder også, at din krop vil forsøge at komme af med varmen og holde sig kølig. Derfor transporterer den sved (vand) ud på ydersiden af huden. På den måde skabes en fordampningskøling, der er med til at sænke kroppens temperatur. Det er i denne proces, at det er vigtigt, at du vælger svedtransporterende tøj.

Hvis du ikke anskaffer dig tøj, der er designet til dette formål, og cykler med almindeligt undertøj, vil du hurtigt opleve, at du bliver våd og klam på din cykeltur. Herved får du svært ved at opnå en behagelig kropstemperatur igen. Specielt om vinteren kan dette være et stort problem, da du hurtigt vil blive meget fugtig og derved blive kold. Det svedtransporterende tøj vil hjælpe dig til, at din krop holdes tør i koldt vejr. Samtidig er basislaget også med til at isolere, så du kan holde varmen.

 

Fire gode råd til baselayer og svedundertøj

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Er baselayer vigtigt for cykelturen?
Når du begiver dig ud på en cykeltur, er det en rigtig god idé, at du beklæder dig med et svedtransporterende lag inderst. Dette lag sikrer dig en god komfort under hele turen, da det giver kroppen muligheden for at ånde.

2

Er baselayer både til sommer og vinter?
Ja, både om sommeren og vinteren kan det være godt med et isolerende lag, som samtidig kan transportere sveden væk. På den måde kan du føle dig varm om vinteren og kølig om sommeren.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.