Baselayer og sportsundertøj

I denne kategori finder du baselayer, svedundertøj og sportsundertøj. Når du cykler, er det en fordel at have svedtransporterende undertøj på som inderste lag. Svedundertøj kan transportere sveden væk fra huden og videre til næste lag, så du på den måde kan holde dig varm om vinteren og kølig om sommeren.

Vi har mange forskellige modeller. Svedundertøjet har en tætsiddende pasform, er lavet af fleksibelt materiale og er af høj kvalitet. Uanset om du har brug for svedundertøj med korte eller lange ærmer, shorts, tights, trøjer eller skiundertøj, så har vi et stort udvalg her!

Vi fører kendte kvalitetsmærker såsom Craft, Assos, Endura og GripGrab. Vi har baselayer til både mænd, damer og junior

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Er baselayer vigtigt for cykelturen?
Når du begiver dig ud på en cykeltur, er det en rigtig god idé, at du beklæder dig med et svedtransporterende lag inderst. Dette lag sikrer dig en god komfort under hele turen, da det giver kroppen muligheden for at ånde.
2
Er baselayer både til sommer og vinter?

Svedundertøj og baselayer

Baselayer - Force Soft Baselayer til kvinder langærmet BlåBaselayer og cykelundertøj er svedtransporterende cykeltøj, som er et absolut must-have i garderoben, så du er klar til at cykle i al slags vind og vejr med de bedste betingelser fra start. Baselayer-produkterne indebærer alt fra bukser og underbukser til sports-BH'er, toppe og t-shirts, som kan bruges til al træning og sport.

 

Hvorfor er et baselayer vigtigt?

Når du træner, oplever du, at din kropstemperatur stiger. Det betyder også, at din krop vil forsøge at komme af med varmen og holde sig kølig. Derfor transporterer den sved (vand) ud på ydersiden af huden. På den måde skabes en fordampningskøling, der er med til at sænke kroppens temperatur. Det er i denne proces, at det er vigtigt, at du vælger svedtransporterende tøj.

Hvis du ikke anskaffer dig tøj, der er designet til dette formål, og cykler med almindeligt undertøj, vil du hurtigt opleve, at du bliver våd og klam på din cykeltur. Herved får du svært ved at opnå en behagelig kropstemperatur igen. Specielt om vinteren kan dette være et stort problem, da du hurtigt vil blive meget fugtig og derved blive kold. Det svedtransporterende tøj vil hjælpe dig til, at din krop holdes tør i koldt vejr. Samtidig er basislaget også med til at isolere, så du kan holde varmen.

 

Fire gode råd til baselayer og svedundertøj

 

 • Baselayer - Craft Active Extreme X Langærmet Svedundertrøje med vindstopOm vinteren har du i høj grad brug for et baselayer, der holder dig tør og varm. Her kan du med fordel vælge produkter lavet af materialet merinould. Her findes alt fra strømper og baselayer til huer og vanter. Dertil forhandler vi også thermopads, også kaldet kropsvarmere, til dig der vil være helt sikker på at holde hænder og fødder varme.
   

 • Svedtransporterende cykelundertøj er også praktisk om sommeren, hvor du også har brug for at tøjet transporterer sveden væk fra din krop og giver dig masser af mulighed for udluftning, åndbarhed og ventilation.
   

 • Husk at klæde dig på til hele cykelturen. Det er vigtigt, at du ikke klæder dig på til de første 10 minutter af cykelturen, men nærmere de næste par timer. Som regel fryser du i starten, indtil du har fået varmen - og så kører det som regel fint derefter.
   

 • Det er også vigtigt med et vindtæt lag ovenpå svedundertøjet. Dertil findes mange gode vindtætte jakker. Se udvalget af vindtætte jakker her!