Modtag i morgen
PostNord HOME bestil inden 16:00
daoHOME bestil inden 16:00
GLS bestil inden 17:00
Modtag i morgen PostNord HOME bestil inden 16:00 daoHOME bestil inden 16:00 GLS bestil inden 17:00

Dagens tilbud

Force Over skoovertræk neopren sort

Force Over skoovertræk neopren sort

Spar 20%
149,00
119,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


Cykelstrømper

Cykelstrømper kommer i forskellige farver, materialer og længder. Især valg af materiale og længde på strømpeskaftet kan have en betydning for din komfort på cykelturen. Indenfor cykelstrømper findes stærke brands som GripGrab, Force og Craft.
 

Sommer cykelstrømper

Om sommeren kan det være fordelagtigt at vælge en cykelstrømpe i et tyndt svedtransporterende materiale. På den måde er det lettere at komme af med varmen på sommerdagene. Her kan man ligeledes også vælge en cykelstrømpe med kort skaft for at få mere luft til nedkøling på benene. De fleste af de producenter, der laver gode cykelstrømper, laver også cykelsokker, der er bedst til sommer.
 

Strømper til Vinter cykling 

I efterårs- og vintersæsonen er cykelstrømper i tykkere of varmere materialer, såsom merinould, populært. Det skyldes at de fleste cykelsko er dårligt foret, og derfor kolde at have på når temperaturerne falder. Det vil her altid være en god ide at vælge en cykelstrømpe med skaft, for at have varme op omkring anklerne. Så kan du sammen med lange cykelbukser og en god vinterjakke stå klare de helt kolde dage.
 

Sokker med Merinould

Nogle vil nok tænke at uld hører sig til i striktrøjer fremfor sportstøj. Det er dog ikke længere tilfældet. Merinould har flere gode egenskaber, der gør at det egner sig godt i sportstøj, såsom cykelstrømper. For det første så kradser merinould ikke, som er manges frygt ved uld. Merinould er blødt, super svedtransporterende, hurtigttørrende, varmende og naturligt lugthæmmende. Der er derfor mange gode grunde til at vælge en strømpe som indeholder merinould. Derfor ser man også større brug af merino uld i andet sportstøj som svedtøj, huer og trøjer.
 

Kompression zoner

Ved at vælge en cykelstrømpe med kompression i, får man en strømpe som giver ekstra støtte til musklerne. En kompressionsstrømpe er generelt strammere end en almindelig strømpe, da den støtter musklerne ved at holde dem sammen, så de bliver udsat for mindst mulig rystelser. Kompression kan både fåes i cykelstrømper med kort eller langt skaft. Jo længere skaft desto mere af musklerne er støttet, derfor findes flere kompressionsstrømper også med skaft til over læggen. Mange andre end cyklsiter kan have glæde af kompressionstrømper. Det kan være ældre personer, der skal have hjælp til blodomløb. Dertil bliver mange anbefalet af mange i forbindelse med længere ture i stillesiddende positioner, som eksempelvis køreture eller flyrejser.  

Har du nogle spørgsmål til størrelser, materiale eller de forskellige typer sokker, så kan du altid tage fat i vores kunderservice, der altid gerne vil hjælpe med at svare på de spørgsmål du måtte have. Dertil får du med vores produkter altid den laveste pris med vores Prismatch.