Cykeljakker og Cykelveste

Hos Cykelgear har vi et stort sortiment af cykeljakker og cykelveste til alt slags cykling. Med en kæmpe mængde muligheder kan du få lige præcis den jakke og vest som passer lige til dig og dit behov. Man kan bruge filtreringsfunktionen til at vælge de nøgleelementer som er vigtige, og derfra finde din næste overdel.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Cykeljakker lavet til cykling

Jakkerne her i kategorien er lavet til cykling. Det giver dig de optimale forhold, når du begiver dig ud i de koldere temperaturer eller i den kraftige vind. På mange jakker er der også lommer nederst på ryggen, så du kan have dine ekstra slanger, energibarer og værktøj. Når du sidder i sadlen er det vigtigt med den rigtige jakke for det vil gøre en forskel og din oplevelse på turen bliver en sand fornøjelse.
 

Hvorfor bruge cykelveste?

Der er gode grunde til at cykelvesten er så populær både blandt motionister og profesionelle ryttere. For det første så varmer den det vigtigste. En vest sørger for at holde hovedkontoret af din organer varme som er overkroppen. En godt tempereret overkrop vil automatisk også holde arme, ben og hovedet varmere. Den næste grund er at en vest er lettere og mere kompakt. Derfor kan du nemt tage den med på turen og pakke den frem eller væk alt efter behov. Nemt, bekvemt og hurtigt.
 

Cykeljakker hele året rundt

Vi har jakker til helårs cykling så hvis det regner, sner, blæser eller stormer, så er der en jakke som passer til vejret. Du kan altid tilpasse din jakke med diverse underlag som baselayer og sportsundertøj. Med det rigtige underlag kan du få de fleste jakker til at passe til langt de fleste vejrforhold. Kører du med Bibtights, så husk at køre med en jakke eller noget langærmet da det er væsentlig mere lirens.
 

Veste og jakker til racer og MTB

Du kan købe Cykeljakker og Cykelveste som passer til begge dele, men du kan også få overdele som passer bedre til din sport. Kører du MTB går du måske mindre op i Aerodynamik, så her gør det ikke noget at jakken er lidt baggy. Hvis du kører racer vil du nok hurtigt blive træt af, hvis din læn er eksponeret og dermed bliver kold. Her giver det måske mening at vælge en jakke med lang ryg, så den sidder perfekt når du læner dig godt ned over styret.