Produkter


  • ProducentX
  • StørrelseX
  • ÆrmerX
  • KønX
  • FarveX
  • LagerX
Fjern alle filtre

Hos Cykelgear.dk forhandler vi et stort og bredt udvalg af cykeltrøjer til dig. Du kan finde et væld af forskellige producenter, så du kan vælge det mærke der passer dig bedst. Vi forhandler produkter fra producenter som eksempelvis Astral, BikeBrother, Craft, Endura, Newline, XLC og mange andre. Der er altså rig mulighed for at finde din næste cykeltrøje hos os.
 

Stilfulde og praktiske cykeltrøjer

Den rigtige cykeltrøje kan være altafgørende for din træning. Ikke nok med at man giver den en ekstra skalle når tøjet passer perfekt, så er udformningen på de forskellige trøjer også med til at hjælpe dig igennem din træning – både i form af at holde din kropstemperatur oppe eller nede, men også i form af at være åndbar, svedtransporterende og ventilerende. Dette gælder uanset om du køber en tætsiddende trøje eller en mere løstsiddende style.


Inden du køber en ny cykeltrøje

Inden du køber en ny cykeltrøje, så er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring dit behov: skal du bruge en cykeltrøje til når du cykler på landevejen, til din spinning-time i fitnesscenteret eller måske leder du efter en trøje du kan bruge til triatlon? Uanset dit behov, så er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring de forskellige typer af cykeltrøjer, som vi tilbyder dig.

Vores udvalg af trøjer kommer i en række forskellige modeller, så du let kan finde frem til den helt rigtige cykeltrøje. Vi vil anbefale at du benytter de forskellige mærkers størrelsesguides, men hvis du er i tvivl om målene, så kontakt gerne vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med den rigtige størrelse.


En funktionel cykeltrøje

En god og funktionel cykeltrøje skal opfylde nogle bestemte egenskaber:

Fleksibilitet: Det er vigtigt at din cykeltrøje er designet i et materiale der giver dig stor bevægelsesfrihed. Fleksibiliteten i materialet er med til at sørge for at du ikke føler dig hæmmet på cyklen.

Strækbar: For at cykeltrøjen giver dig god bevægelsesfrihed, så er det også vigtigt at materialet er strækbart. Dette er med til at sørge for, at cykeltrøjen har en optimal pasform i alle positioner, samtidig med at der er minimal vindmodstand.

Design: Designet er måske det vigtigste, da modellen skal passe perfekt til dig og dine behov. Vi anbefaler at du finder en trøje der er designet med mere længde på ryggen, således den også passer når du sidder foroverbøjet på cyklen.

De små detaljer: De små detaljer kan være afgørende når det kommer til køb af en ny cykeltrøje. Udover at være fremstillet i svedtransporterende materialer, så skal syningerne også skal være flade. På denne måde mindsker du risikoen for friktionsgener og gnavesår. Derudover kan du altid overveje om cykeltrøjen skal have lommer eller andre praktiske detaljer.


Cykeltrøjer med lange ærmer og med korte ærmer

Hos Cykelgear.dk forhandler vi både cykeltrøjer med lange og med korte ærmer. Det betyder at du kan finde en style der passer til de forskellige årstider og dine præferencer.
Om vinteren gælder det om at holde din kropstemperatur oppe, uden selvfølgelig at overophede. Om sommeren vil man gerne have mere luftige materialer, som er med til at afgive varme fra kroppen. Du kan finde cykeltrøjer til hele sæsonen, lige her på siden. Du kan også finde cykeljakker, baselayer og toppe.