Klik ikke på mig.
Modtag mandag
daoHOME Bestil inden 15:00

Skoovertræk

Læs mere om Skoovertræk her

Skoovertræk Bestsellers

Dagens tilbud

AGU Langærmet MTB Jersey Army Grøn

AGU Langærmet MTB Jersey Army Grøn

Spar 23%
429,00
329,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


Skoovertræk til cykelturen

Hos Cykelgear.dk har vi et stort udvalg af skoovertræk og toe covers i forskellige prisklasser. Skoovertræk kan være rigtig gode til at holde fødderne varme på kolde dage og fødderne tørre på våde dage. Et overtræk kan desuden være med til at gøre det hele mere strømlignet og aerodynamisk. Hos Cykelgear.dk kan du få skoovertræk til forskellige formål, hvad enten du skal bruge overtræk til dine normale hverdagssko, dine yndlings cykelsko eller dine MTB sko. Vi har et bredt sortiment, så der er rig mulighed for at finde det overtræk der passer bedst til dig.
 

Forskellige skoovertræk

Du kan som tidligere nævnt bruge skoovertræk til forskellige typer af sko. Vores Force Dry overtræk kan f.eks. bruges til både almindelige cykelsko og MTB sko. I videoen her, kan du se hvordan skoovertrækket påføres og sidder på to forskellige slags sko. Force Dry skoovertrækket har en enkelt velcro-lukning i bunden, som ikke går ud over klamperne. Desuden er der god plads til at man kan træde på jorden selvom man har skoovertræk på, hvilket kan være en fordel når du cykler med dine MTB sko. Vi forhandler også Endura MT500 Plus skoovertrækket, som du kan bruge til nogle lidt bredere sko som ikke er lavet til klik. Du kan se det slidstærke overtræk i videoen her.
 

Sådan optimerer du dine Watt

Skoovertræk er ikke den eneste måde du kan optimere din gennemsnitsfart. Du kan nemlig optimere din aerodynamik på forskellige måder. Hos Cykelgear.dk har vi lavet en lille guide med nogle tips og tricks til, hvordan du netop kan optimere din aerodynamik. Du kan f.eks. investere i en ny cykelhjelm, opgradere dit hjulsæt, dine dæk eller købe noget mere tætsiddende cykeltøj. Et skoovertræk kan være med til at optimere din aerodynamik en smule, da det er med til at lukke af for eventuelle huller i dine cykelsko. Du kan se alle vores tips til at optimere dine Watt i videoen her.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.