Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Skoovertræk til cykelryttere

Her finder du vores store udvalg af skoovertræk og toe covers. Vi har skoovertræk til racer, mtb og til helt almindelige hverdagssko. Der er selvfølgelig nogle til alle prisklasser.

Skoovertræk kan være rigtig gode til at holde fødderne varme på kolde dage og fødderne tørre på våde dage. Et overtræk kan desuden være med til at gøre det hele mere strømlinet og aerodynamisk. Vi har et bredt sortiment, så der er rig mulighed for at finde det overtræk der passer bedst til dig inden for kendte mærker som blandt andet GripGrab, Velotoze og Force.

Læs mere om Skoovertræk til cykelryttere her

Skoovertræk Bestsellers

Billig cykelutrustning


Skoovertræk til alle cykelrytteres garderober

Vi har et bredt udvalg af skoovertræk til dig - uanset om det er til dine racersko, dine flats eller dine helt almindelige sko. Du kan ved hjælp af filtreringen på denne side få vist nøjagtig det type skoovertræk, du er på udkig efter.

Skoovertræk skal sidde relativt stramt for at sikre en god pasform og beskyttelse. Det kan være en smule udfordrende at få dem på i starten, indtil du har fundet den rigtige teknik til dine egne sko.

 

Forskellige skoovertræk til forskelligt cykelvejr

Cyklende fødder med skoovertræk på cykelskoUdover at vælge det rette skoovertræk til netop dine sko, er det også vigtigt, at du tænker over de vejrforhold hvori skoovertrækket skal bruges. Typen af skoovertræk afhænger nemlig af sæson og vejrforhold på cykelturen.

Her har vi listet hvilke skoovertræk, du skal bruge hvornår:

En stor fordel ved at bruge det rigtige skoovertræk er, at dine tæer vil have det behageligt, uanset vejret. Du behøver ikke at investere i dyre vinterstøvler eller vandtætte sko, da vores skoovertræk giver dig mulighed for at tilpasse dine eksisterende sko til de forskellige forhold. Det sparer dig både tid og penge.

 

Hvis du ønsker at opgradere dit cykeloutfit, kan vi anbefale, at du kigger på vores udvalg af cykelsko og lange cykelbukser.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er vores kundeservice altid klar til at assistere dig.

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilke typer skoovertræk findes der til cykelryttere?
Der findes skoovertræk til racer, mtb og helt almindelige hverdagssko.

2

Hvorfor er det godt med skoovertræk cykelturen?
Skoovertræk holder fødderne varme på kolde dage, tørre på våde dage og bidrager til en mere strømlinet og aerodynamisk cykeltur.

3

Hvordan skal skoovertræk sidde på cykelskoen?
Skoovertræk skal sidde relativt stramt for at sikre en god pasform og den bedste beskyttelse.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.