Klik ikke på mig.
Modtag tirsdag
Bestil inden 15:00 Modtag mandag daoHOME
Bestil inden 20:30 Modtag mandag GLS
Modtag tirsdag Bestil inden 15:00 mandag daoHOME Bestil inden 20:30 mandag GLS

Lange cykelbukser

Læs mere om Lange cykelbukser her

Lange cykelbukser Bestsellers

Billig cykelutrustning


Cykelbukser

Hos Cykelgear.dk har vi et stort udvalg af lange bukser i forskellige prisniveauer. Der findes derfor lange bukser til enhver smag og behov. Vi forhandler både lange bukser med og uden indlæg samt med og uden seler. Det er meget individuelt, hvilken type lange bukser man føler sig bedst tilpas i, og derfor ses der her på siden et bredt udvalg.


Hvilke lange bukser skal jeg vælge?

Hvis det er første gang du skal købe lange bukser til cykelturen, kan det måske være lidt svært at finde ud af, hvilken model man skal købe. Du kan evt. tage udgangspunkt i de cykelshorts du har, da nogle foretrækker et bestemt mærke. Derudover skal du beslutte dig for om de skal være med eller uden seler, og om de lange bukser skal være med eller uden indlæg. Det kan være hårdt at cykle uden indlæg, hvis du skal cykle langt. Men hvis du vælger et par tights uden indlæg, kan du altid have et par cykelshorts med indlæg indenunder. Mange fortrækker cykelbukser med seler, da de sikre at bukserne bliver siddende hvor de skal under hele cykelturen.


Eksempler på cykelbukser

Hvis du vil se nogle eksempler på lange cykelbukser, så har vi her lavet en lille guide, hvor du kan høre om fordelene ved nogle forskellige modeller.
Du kan se videoen ved at klikke her.


Hvorfor cykelbukser?

Cykelbukser er mest brugt når vejret er dårligt eller der er for koldt til at have cykelshorts på. Hvis du skal ud og køre i minusgrader, er det en god idé at købe cykelbukser lavet af termostof. Husk at købe buksefedt for at blødgøre dine indlæg og beskytte imod slid. 


Hjælp til valg af lange bukser

Hvis du er i tvivl om, hvilke tights du skal købe, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice vil hellere end gerne hjælpe dig til at finde de perfekte cykelbukser. Du kan kontakte os på mail, telefon eller chatten her på siden.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.