Klik ikke på mig.
Modtag mandag
Bestil inden 15:00 Modtag søndag daoHOME
Bestil inden 17:00 Modtag søndag GLS
Modtag mandag Bestil inden 15:00 søndag daoHOME Bestil inden 17:00 søndag GLS

Knæbeskyttere og albuebeskyttere

Her finder du vores udvalg af knæbeskyttere og albuebeskyttere. Risikoen for styrt og dermed eventuelle skader er til stede, når du cykler, og især når du er ude på mtb i skoven. Derfor kan det være smart at investere i beskyttelse af både knæ og albuer.

Vi har mange forskellige typer af knæbeskyttere og albuebeskyttere - og vi forhandler flere forskellige populære brands såsom IXS, Endura og Fox.

Læs mere om Knæbeskyttere og albuebeskyttere her

Knæ- og albuebeskyttere Bestsellers

Billig cykelutrustning


Knæbeskyttere til mtb

Knæbeskyttere - Endura SingleTrack Knee Pads Sort/HvidKnæ- og albuebeskyttere er gode at have på, når du cykler på mountainbike, da de beskytter mod skader og mindsker risikoen for alvorlige skader i tilfælde af et fald eller et uheld.

Når du er ude på din mountainbike, er der ofte stejle nedkørsler, høje hop og teknisk terræn, der kan føre til styrt og fald. Knæ- og albuebeskyttere er designet til at absorbere stød og beskytte led og knogler mod slag og friktion, hvis du falder eller rammer noget.

 

Fordele ved knæbeskyttere og albuebeskyttere

Albuebeskyttere - FOX Enduro D30 AlbuebeskyttereDe fleste knæ- og albuebeskyttere er lavet af blødt og fleksibelt materiale, som giver god bevægelsesfrihed og er lette at justere og fastgøre. For at få den fulde funktion af beskyttelsen er det vigtigt, at du sørger for, at du får dem strammet godt til. De kan nemt tages af og på, og er lette at transportere i en rygsæk eller taske.

Selvom knæ- og albuebeskyttere ikke kan forhindre skader helt, kan de hjælpe med at minimere risikoen for alvorlige skader. Derudover giver den ekstra beskyttelse også selvtillid, så du tør udforske og udfordre dig selv på svært terræn på mountainbiken.

 

Andet beskyttelse du måske har brug før på cyklen

 

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Kan jeg få knæbeskyttere til mtb?
Der findes mange forskellige og virkelig gode knæbeskyttere til dig, som drøner rundt i skoven på mtb. Knæbeskyttere kan forhindre at et styrt kan udløse en alvorlig skade.

2

Er albuebeskyttere vigtige på en cykel?
Albuebeskyttere er gode for cykelrytteren som kører på terræn, der kan nemt kan medføre styrt. Beskyttelse af albuen kan sørge for, at du ikke får en alvorlig skade, hvis uheldet skulle være ude.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.