Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Vaskebørste til cykel

Vaskebørster til cykler er børster, der er lavet specielt til rengøring af cykler. Der findes en lang række forskellige børster, som er designet til at rengøre de forskellige dele på cyklen. Børsterne er tilmed lavet af forskelligt materiale til de forskellige flader og snævre steder på cyklen, så du undgår at beskadige stellet og alligevel opnår en optimal rengøring af din cykel.

Vi har vaskebørster til alle slags rengøringer af din cykel - om det er til rengøring af kassette, kæde, hjul eller andet - så har vi det. Børsterne kan både købes enkeltvis og i sæt og fås i flere forskellige populære mærker som for eksempel Muc-Off og Morgan Blue.

Læs mere om Vaskebørste til cykel her

Børster Bestsellers

Billig cykelutrustning


Børster til cykelrengøring

Der findes speciallavede børster til blandt andet kassetter, nav, kæder, hjul, og selvfølgelig stel og forgafler. På alle cykler er der snævre steder, hvor en almindelig vaskebørste ikke kan komme ind. Her er det godt med en børste, der er lavet specielt til formålet, så du kan få skidt, snavs og mudder helt væk fra cyklen. Børsterne kan for eksempel bruges til rens af kassette, hvor det ellers kan være svært at komme ned mellem tandhjulene. Her kan der nemlig gemme sig rigtig meget snavs og gammel olie.  

På nogle områder må børstens hår gerne være stive bl.a. til kassette, til andre områder, som stel og forgaffel, er hårene blødere og blidere overfor lakering.

 

Fordele ved vaskebørster til cykelrengøring

Vaskebørster der er speciallavet til cykelrengøring har flere fordele i forhold til almindelige børster eller klude, når det kommer til rengøring af din cykel.

Vaskebørster til rengøring af cykel og cykeldele

Her er nogle af fordelene ved at bruge speciallavede vaskebørster til cyklen:

I sidste ende kan brugen af speciallavede vaskebørster til cykler gøre rengøringen af din cykel mere effektiv og mere skånsom. Rengøring af din cykel er i øvrigt vigtigt for vedligeholdelsen. En ren cykel holder nemlig længere og kører bedre end en beskidt cykel.

 

Andet godt udstyr til cykelrengøring

Udover børster til rengøring af din cykel, kan det være en fordel at have en arbejdsstander, når du skal rengøre din cykel - eller bare til når du generelt skal have ordnet noget på cyklen.

Se vores udvalg af arbejdsstandere her!

Når du rengør cyklen, skal du selvfølgelig også bruge rengøringsmidler til cyklen. Det er heller ikke helt ligegyldigt, hvad du bruger her. Her er det også vigtigt, at du bruger noget, som cyklen og de forskellige cykeldele kan tåle.

Se vores udvalg af produkter til rengøring her!

Og til sidst kommer så vedligeholdelsen af cyklen efterfølgende.

Se også vores udvalg af olie og fedt til vedligehold her!

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilken vaskebørste skal jeg bruge til cykelrengøring?
Til rengøring og vedligehold af din cykel er det vigtigt, at du bruger vaskbørster, som er lavet til formålet, når du gerne vil passe på din cykel og forlænge dens levetid.

2

Hvorfor skal jeg bruge en speciel vaskebørste til min cykel?
Det er en fordel at bruge en vaskebørste, som er speciallavet til et specifikt formål. Derved er børsten både mere effektiv og skånsom ved rengøringen.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.