Tilbudsfest - mere end 3000 tilbud. Spar op til 40% her.

Multiværktøj - også kaldet multitool

Det praktiske ved at købe et multiværktøj er, at du har meget værktøj samlet i én enhed, som let kan medbringes på cyklen. Ved at kombinere det med en ekstra slange og nogle lapper i sadeltasken, er du næsten helt sikker på at kunne komme hurtigt videre på cykelturen, hvis der skulle opstå problemer.

Overvej hvilke funktioner, du kunne have brug for på cykelturen - og vælg multiværktøjet ud fra dine behov. Værktøjet findes i forskellige størrelser og kan udføre forskellige opgaver. Vi forhandler stærke brands indenfor multitools til din cykel. Det er for eksempel Crankbrothers, Topeak, Birzman, Unior og Park Tool.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvad er et multitool eller multiværktøj?
Et multitool er et kompakt stykke værktøj, der indeholder stort set alt det værktøj, du skal bruge til cykelreparationer - også når du er på farten.
2
Hvilke funktioner har et multiværktøj til cykel?

Fordele ved multitool til cykel

Multiværktøj - Park Tool IB-3C Multi ToolEt multiværktøj eller multitool kan være en yderst nyttig ting at have med, når du cykler. Multitools er perfekte til de mindre justeringer og reparationer, som for eksempel justering af sadelhøjde, stramning af frempind, styr, justering af sadel frem og tilbage og stramning af diverse unbrako-skruer på cyklen.

 

Fire fordele ved at have et multiværktøj med på cykelturen:
 

 • Reparationer kan nemt foretages på cykelturen. Det kan eksempelvis være mindre reparationer på cyklen, såsom at stramme skruer, justere gear og bremser, eller rette en skæv fælg.
   

 • Vægten er lav på et multitool, da de er designet til at være lette og kompakte, så de nemt kan tages med på cykelturen og opbevares i en cykeltaske eller lomme.
   

 • All-in-one: Multitools indeholder flere forskellige værktøjer i ét, hvilket betyder, at du ikke behøver at bære rundt på flere forskellige værktøjer.
   

 • Tidsbesparende: Ved at have et multiværktøj med dig, kan du hurtigt foretage mindre reparationer eller justeringer på din cykel, hvilket kan spare dig tid og besvær, hvis du er ude på en længere cykeltur.
   


Multiværktøj i sadeltasken

Multiværktøj - Topeak Mini Ratchet Rocket Lite DX multiværktøj med holderMange har multiværktøjet i sadeltasken, andre i ryglommen. Overvej dog at placere multiværktøjet i sadeltasken, da det kan blive meget ubehageligt med et multiværktøj på ryggen under et potentielt styrt. Sammen med multiværktøjet i sadeltasken kan det være en god idé at have slanger, dækjern, co2-patroner og lapper.

Det fede ved multiværktøjet er, at det er nemt at have med, og sker der noget med cyklen, kan du fixe det med det lille cykelværktøj, uden at hele turen er ødelagt. Har du bare én gang trukket cyklen hjem, fordi du ikke havde det rigtige værktøj med, så vil du elske at have multiværktøjet med på turen fremover.