Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Multiværktøj - også kaldet multitool

Det praktiske ved at købe et multiværktøj er, at du har meget værktøj samlet i én enhed, som let kan medbringes på cyklen. Ved at kombinere det med en ekstra slange og nogle lapper i sadeltasken, er du næsten helt sikker på at kunne komme hurtigt videre på cykelturen, hvis der skulle opstå problemer.

Overvej hvilke funktioner, du kunne have brug for på cykelturen - og vælg multiværktøjet ud fra dine behov. Værktøjet findes i forskellige størrelser og kan udføre forskellige opgaver. Vi forhandler stærke brands indenfor multitools til din cykel. Det er for eksempel Crankbrothers, Topeak, Birzman, Unior og Park Tool.

Læs mere om Multiværktøj - også kaldet multitool her

Multiværktøj Bestsellers

Dagens tilbud

Muc-Off Bio Grease 450g

Muc-Off Bio Grease 450g

Spar 24%
289,00
219,00

Billig cykelutrustning


Fordele ved multitool til cykel

Multiværktøj - Park Tool IB-3C Multi ToolEt multiværktøj eller multitool kan være en yderst nyttig ting at have med, når du cykler. Multitools er perfekte til de mindre justeringer og reparationer, som for eksempel justering af sadelhøjde, stramning af frempind, styr, justering af sadel frem og tilbage og stramning af diverse unbrako-skruer på cyklen.

 

Fire fordele ved at have et multiværktøj med på cykelturen:
 


Multiværktøj i sadeltasken

Multiværktøj - Topeak Mini Ratchet Rocket Lite DX multiværktøj med holderMange har multiværktøjet i sadeltasken, andre i ryglommen. Overvej dog at placere multiværktøjet i sadeltasken, da det kan blive meget ubehageligt med et multiværktøj på ryggen under et potentielt styrt. Sammen med multiværktøjet i sadeltasken kan det være en god idé at have slanger, dækjern, co2-patroner og lapper.

Det fede ved multiværktøjet er, at det er nemt at have med, og sker der noget med cyklen, kan du fixe det med det lille cykelværktøj, uden at hele turen er ødelagt. Har du bare én gang trukket cyklen hjem, fordi du ikke havde det rigtige værktøj med, så vil du elske at have multiværktøjet med på turen fremover.

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvad er et multitool eller multiværktøj?
Et multitool er et kompakt stykke værktøj, der indeholder stort set alt det værktøj, du skal bruge til cykelreparationer - også når du er på farten.

2

Hvilke funktioner har et multiværktøj til cykel?
Der findes mange forskellige slags multiværktøjer, som hver især kan udføre mange forskellige opgaver. Bare for at nævne nogle af dem, så kan der i dit multiværktøj være kædeskiller, co2-pumpe, dækjern, oplukker, eger-nøgler, gaffelnøgler, torx, skruetrækker, unbrako og flere smarte funktioner.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.