Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
PostNord HOME Bestil inden 19:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30 PostNord HOME Bestil inden 19:30

Multiværktøj

Læs mere om Multiværktøj her

Multiværktøj Bestsellers

Dagens tilbud

Muc-Off 3 x børster

Muc-Off 3 x børster

Spar 17%
179,00
149,00

Billig cykelutrustning


Multiværktøj eller bare multitool

Multiværktøjet er cykelbranchens svar på en schweizerkniv og måske det mest uundværlige stykke grej, du bør have.
Et multitool er en kompakt stykke værktøj, der kan indeholde stort set alt det værktøj du skal bruge til cykel reparationer.
Multittools er perfekte til de mindre justeringer og reparationer. Justering af sadelhøjde, stramning af frempind, styr, justering af sadel frem og tilbage, stramning af diverse unbrako skruer på cyklen er alle ting du kan fikse med langt de fleste stykker multiværktøj.

Der findes et hav af forskellige multiværktøjer, og derfor er der også vildt mange forskellige funktioner.
Bare for at nævne nogle af dem, så kan der i dit værktøj være kædeskiller, co2 pumpe, dækjern, oplukker, eger nøgler, gaffelnøgler, torx, skruetrækker, unbrako og flere smarte funktioner. Hvis du tænker på de sidste 10 gange du har haft behov for værktøj på turen, så vil de fleste nok kunne være løst med et multitool. 

Det praktiske ved at købe et multiværktøj er, at man har meget værktøj samlet i en enhed, som let kan medbringes på cyklen. Ved at kombinere det med en ekstra slange og nogle lapper i sadeltasken, så er du næsten helt sikker på at kunne komme videre ovenpå dit problem.

Mange har multitoolet i sadeltasken, andre i ryglommen. Overvej dog at placere multitoolet i sadeltasken, da det kan blive meget ubehageligt med et multiværktøj på ryggen under et potentielt styrt. Hvis du ikke kan have plads til dit værktøj i sadeltasken, så tænk over om du måske burde have en større taske.

Er du i tvivl om hvad du ellers kan have i din sadeltaske sammen med dit multitool, så overvej slanger, dækjern, co2-patroner, lapper og eventuelt en pengeseddel.

Det fede ved multiværktøjet er at det er nemt at have med, og sker der noget med cyklen, kan man fixe det med det lille cykelværktøj, uden at hele turen er ødelagt. Har du bare én gang trukket cyklen hjem fordi du ikke havde det rigtige værktøj med, så er multiværktøjet en fast del af dit loadout på turen.
Har du spørgsmål omkring multitools eller multiværktøj? Så tag gerne kontakt til vores behjælpelige kundeservice.
God fornøjelse og god tur.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.