Schwalbe

Schwalbe er blandt verdens førende producenter af dæk og slanger til cykler. Firmaet blev grundlagt i 1922 i Tyskland og er i dag markedsledende i Europa men findes over næsten hele verden. De er specialister i slanger og dæk til cykler, da det er virksomhedens omdrejningspunkt.

Schwalbe er opkaldt efter det tyske ord "Schwalbe", der betyder "svale" på dansk. Navnet blev valgt, fordi svalen symboliserer hurtighed, præcision og lethed. Disse egenskaber er vigtige for dækproducenten Schwalbe, der specialiserer sig i cykeldæk og cykelslanger af høj kvalitet. Deres tidligere logo viste tydeligt en fugl. Det er lidt sværere at se på det nye blå logo, men det har stadig træk, der minder én om svalen.

Virksomheden er kendt for sin innovative tilgang, holdbare produkter og et bredt udvalg af dæk til forskellige cykeltyper og terræner. De producerer dæk og slanger i mange forskellige prislejer og niveauer af kvalitet. Men en ting er sikkert - uanset hvilket prisleje eller kvalitetsniveau, du vælger fra Schwalbe, så er du altid sikker på, at du får høj kvalitet til din cykel.

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvorfor skal jeg købe Schwalbe-cykeldæk?
Cykeldæk fra Schwalbe er kendt for deres høje kvalitet, innovative teknologier og pålidelighed. Mærket fokuserer på avanceret dækdesign, fremragende vejgreb og holdbarhed, hvilket giver cyklister en forbedret køreoplevelse.
2
Hvilke dækstørrelser tilbyder Schwalbe?

Cykeldæk fra Schwalbe

Den tyske producent laver dæk til alle typer cykler og alle forhold. Dækkene findes tilmed i et væld af størrelser. Schwalbe er blandt andet kendt for deres ekstraordinære punkteringsbeskyttelse, kaldet SmartGuard. De mest populære cykeldæk med punkteringsbeskyttelse til raceren hedder Durano Plus - og til citybikes hedder de mest populære dæk med punkteringsbeskyttelse Marathon Plus.

Schwalbe producerer selv alle deres dæk. Ingen dæk er produceret hos andre producenter - det samme gælder deres slanger. Mange af modellerne er i løbet af årene blevet opkaldt efter nu kendte navne, bl.a. Marathon Plus, Kojak, Durano Plus, Nobby Nic, Smart Sam, Racing Ralph, Hans Dampf, Rocket Ron, Lugano, Delta Cruiser, Black Jack, CX pro, og mange mange flere. Ligesom dækkene er flere af deres teknologier og gummi compounds - altså gummiblandinger - også kendt for at være af højeste kvalitet. Her kan blandt andet nævnes Greenguard og Addix.

Se cykeldæk til racer fra Schwalbe her!

Se cykeldæk til mtb fra Schwalbe her!

Se cykeldæk til gravel fra Schwalbe her!

Se cykeldæk til citybike fra Schwalbe her!

 

 

Cykelslanger fra Schwalbe

Udover det brede sortiment af cykeldæk laver Schwalbe også en lang række slanger. Schwalbe er kendt for at producere kvalitetscykelslanger og med deres brede udvalg er der noget til alle cykler og behov - uanset om det er til racer, mtb, gravel eller citybike.

Schwalbe har opnået deres popularitet, fordi de altid anvender materialer af høj kvalitet. De bruger holdbart gummi, der er modstandsdygtigt overfor både punkteringer og slid. De forskellige typer dæk fra Schwalbe har forskellige lag inde i slangerne, som hver i sær har forskellige teknologier. Hvilke dæk og slanger, der er de bedste, afhænger af individuelle behov og præferencer.

Slangerne fra Schwalbe er desuden 100% genanvendelige. Det vil sige, at alt fra deres slanger kan genbruges. På nuværende tidspunkt er Schwalbe nået op på, at alle standardslanger er lavet med 20% genbrugsmateriale. Firmaet går altså utrolig meget op i bæredygtighed, og tænker på miljøet i deres fremstilling af cykeldæk.

Schwalbe har opnået at være et anerkendt mærke for cyklister i cykelverdenen. Deres produkter får generelt positive anmeldelser både fra forbrugere og eksperter. Derfor er Schwalbe klart anbefalelsesværdige, når det kommer til cykeldæk og cykelslanger.

Se cykelslanger til racer fra Schwalbe her!

Se cykelslanger til mtb fra Schwalbe her!

Se cykelslanger til gravel fra Schwalbe her!

Se cykelslanger til citybike fra Schwalbe her!