Værktøj til kæde

Vi tilbyder et stort udvalg af værktøj til din kæde til de mange formål du kunne have brug for. Om du skal bruge en kædeslidmåler til cykel, for at tjekke hvor slidt den er, en kædeskiller eller noget helt tredje, så har vi stort udvalg af værktøj til kæde.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Kædeslidmåler til din cykelkæde

Kædeslidmåleren er et vigtigt stykke værktøj, hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal skifte din kæde ud - og hvis ikke - hvor slidt den så er. Slid måles ved at måle afstanden mellem leddeene og de forskellige producenter har flere forskellige måder at gøre det visuelt, tydeligt og nemt for dig at tjekke kæden. Prisen på kædeskillere gør det også til et af de billigere stykker værktøj at anskaffe sig. Det betyder inden unødvendige skift af kæden, da det nemt kan tjekkes hvornår den skal skiftes.

Udover kædeslidmåler kan du til kæden også få en kædeskiller, der gør det nemt for at skille din kæde ad med henblik på enten at skifte kæden ud med en ny eller med henblik på rens af kæden. Dette værktøj gør det super nemt.
Dertil findes der også kædeholder, der også kaldes den tredje hånd, der giver dig en god hjælp til at holde din kæde, så du har en ekstra hånd fri. Dette værktøj er et prisbilligt stykke værktøj, der giver enorm megen glæde. 

Du finder kædeværktøj til cyklen fra alle de kendte mærker, som SuperB, Birzman og XLC. Derfor er du sikker på at finde kædeværktøj i høj kvalitet og til markedets skarpteste pris. Vi tilbyder nemlig prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder et produkt billigere i Danmark, så matcher vi prisen uden problemer.

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige værktøj til cykelkæde? Så tag kontakt til vores hjælpsomme kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig videre mod det korrekte valg.