Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Shimano

ShimanoShimano er blandt verdens største producenter af cykeldele. De har i mere end 100 år været forgængere i forhold til udviklingen af holdbare og innovative løsninger indenfor cykeldele. Shimano er kendt for sin uophørlige stræben efter at levere de bedste cykelkomponenter på markedet. De er ... Læs mere
Viser 1 til 51 (af 1956 produkter)

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvad er godt ved Shimano-geargrupper?
Shimano-geargrupper er kendt for deres pålidelighed, præcision og holdbarhed, hvilket gør dem populære blandt cyklister. Shimano tilbyder tilmed et bredt udvalg af geargrupper, der passer til forskellige typer cykler og kørestilarter.

2

Hvad er Shimano Nexus?
Shimano Nexus er en gearserie til indvendige gear til cykler. Gearserien er kendt for problemfri gearskift. De er ideelle til pendling og citybikes.

Shimanos geargrupper

Shimano tilbyder gearsystemer og reservedele til enhver type cykel, og flere af deres geargrupper er blevet til ikoniske navne inden for cykelverdenen. Eksempler inkluderer Shimano XTR, som er den fornemste MTB-gearserie, og Dura Ace, som er en velkendt serie inden for racercykler. Derudover har Shimano også introduceret elektroniske gearsystemer som Shimano Di2 til udvendige gear og et komplet elcykelsystem kendt som Shimano Steps.

Det måske mest kendte Shimano-gearsystem til indvendige gear hedder Shimano Nexus. Det findes på cykler i næsten hele verden. Dertil findes der også andre virkelig gode geargrupper, så som Shimano Deore XT, Shimano Ultegra, Shimano 105, Shimano SLX, Shimano Tiagra, Shimano Deore, Shimano Sora og Shimano Acera. Disse geargrupper er kendetegnet ved deres ekstreme holdbarhed, lette vægt og præcise gearskift.

 

Cykeludstyr fra Shimano

Shimano producerer også et bredt udvalg af andre cykelkomponenter, herunder cykelsko, klamper, bremser, krankbokse, kassetter, bagskifter, hjul, pedaler, bremsevæske, værktøj, bleed kit og meget mere. Deres produkter er kendt for at levere enestående ydeevne og pålidelighed under alle forhold. Hos Cykelgear forhandler vi mange af disse Shimano-reservedele.


Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.