Klik ikke på mig.
Modtag tirsdag
Bestil inden 15:00 Modtag mandag daoHOME
Bestil inden 20:30 Modtag mandag GLS
Modtag tirsdag Bestil inden 15:00 mandag daoHOME Bestil inden 20:30 mandag GLS

Cykelcomputer

Her på siden kan du se vores store udvalg af nogle af de bedste cykelcomputere på markedet. Vi forhandler forskellige modeller fra et hav af producenter, så du kan nemt finde den cykelcomputer, der passer bedst til dig, dine behov og ambitioner.

I vores udvalg finder du blandt andet de meget populære cykelcomputere fra Garmin. Vi forhandler også produkter fra andre gode mærker - såsom Wahoo og Sigma Sport. Uanset om du er på jagt efter en billig cykelcomputer med basale funktioner eller en af de lidt dyrere cykelcomputere, så har vi det helt sikkert til dig. Vi har nemlig mange forskellige cykelcomputere med adskillige fede features til din træning, når du cykler. Måske din nye cykelcomputer både skal måle puls, Watt og kadence.

Du kan filtrere her på siden, så du finder nøjagtig den cykelcomputer med præcis de funktioner, som du ønsker dig og har brug for. Vil du læse mere om cykelcomputere og de mange features, de kan have, så tryk på linket herunder.

Læs mere om Cykelcomputer her

Cykelcomputere Bestsellers

Billig cykelutrustning


Hvad er en cykelcomputer?

Cykelcomputer - Garmin Edge 830Cykelcomputer - Sigma Sport Pure 1 cykelcomputerEn cykelcomputer er et lille apparat, som du monterer på din cykel. Via et display, altså skærmen på cykelcomputeren, modtager du information om din cykling og din cykeltur. En cykelcomputer er et tilbehør til dig, der gerne vil have indsigt i, hvordan din træning udformer sig - både på den enkelte tur - men også i det større billede. Samtidig kan der også være gps i cykelcomputeren, hvilket gør, at du også kan finde vej og planlægge ruter ved hjælp af computeren. Uanset om du er professionel atlet, motionist eller bare pendler, så kan denne lille gadget give dig mange nyttige og forskelligartede informationer omkring din cykeltur. Det er jo altid sjovt at kunne følge med i - både på selve turen og bagefter. På den måde kan du også sætte dig nogle nye mål for både din træning og din pendling til og fra arbejde. Eller blot holde øje med dine statistikker for sjov skyld.

Der findes mange forskellige cykelcomputere - med mange forskellige funktioner indbygget deri. Langt de fleste cykelcomputere har nogle helt basale funktioner, så de måler hastighed og distance. De mere avancerede modeller kan give dig informationer om eksempelvis pulsmåling, kalorieforbrænding, rutekort og meget mere. Selve cykelcomputeren har en skærm, som også kan variere i størrelse. Nogle foretrækker en cykelcomputer til deres cykel, som har et stort display. Hvis du skal bruge cykelcomputeren til navigation, skal den også have en vis størrelse, kan man sige. En del cykelcomputere har gps indbygget deri og kan hjælpe dig med nem navigation på nye ruter, så du blot skal koncentrere dig om at cykle og give den gas på cykelturen.

 

Cykelcomputerens mange smarte funktioner

Der findes mange forskellige cykelcomputere på markedet. Der findes både nogle med og nogle uden gps og nogle med mere eller mindre avancerede funktioner. Så der er noget for enhver smag og pengepung.

Flere og flere dyrker cykling som motionssport, og der er derfor kommet større fokus på træningen, samt hvordan man optimerer sin egen træning og opnår større og bedre resultater. Nogle cykelcomputere har en indbygget gps, som giver dig et overblik over ting som rute og afstand. 

Cykelcomputer - Wahoo Elemnt Bolt V2 GPS Cykelcomputer MatsortNår du skal finde din nye cykelcomputer er det vigtigt, at du kigger på dine behov. På den måde er det nemlig lettere at sikre sig, at computeren opfylder dine ønsker og har alle de funktioner, som du har brug for, når du cykler. Du skal derfor overveje, hvilke parametre du gerne vil måle din nye cykelcomputer på. Er det nok, at computeren måler distance og tid, eller skal det være en vildt smart cykelcomputer med forskellige funktioner til at måle på både træning og distance. Skal den også kunne måle din rute, watt og kadence, så du virkelig kan sætte nogle mål og slå nogle personlige rekorder på nogle længere distancer? Skal den have indbygget gps? Skal den være trådløs? Skal den være med genopladeligt batteri eller er det ok, at du skal købe almindelig batterier i ny og næ? Eller skal det bare være den billigste model, som alligevel har en del fede funktioner, og som du kan bruge både på din racer og din mountainbike?

For at give dig et overblik over de ting, som du skal overveje, om du har brug for, når du skal vælge din nye cykelcomputer, så kommer her en liste over nogle af disse ting:

 

Cykelcomputere med GPS

I dag er der flere og flere, der bruger cykelcomputere med indbygget gps. Cykelcomputeren giver dig ofte mulighed for at kunne se forskellige data såsom hastighed, distance, tid kørt, gennemsnitsfart og kadence. Fordelen ved at bruge cykelcomputere med gps er, at modellerne ofte giver dig en større nøjagtighed i målingerne og flere mulige parametre.

Når du vælger en cykelcomputer med gps, er det samtidig også vigtigt, at cykelcomputeren har et letlæseligt display, når du skal ud at navigere rundt på nye ruter.

 

Cykelcomputere med ledning

På vores side har du mulighed for at finde cykelcomputere med ledning. Ledningen giver dig en sikker forbindelse - og så er disse modeller ofte billigere end andre. Når du har en cykelcomputer med ledning, skal du kun skifte batteri på selve computeren. Dog skal du bruge tid på at montere ledninger.

 

Trådløse cykelcomputere

Du kan selvfølgelig også få cykelcomputere uden ledning, altså en trådløs cykelcomputer. Vores trådløse cykelcomputere kommer i et hav af forskellige modeller og med forskellige funktioner. Du kan derfor nemt finde en trådløs cykelcomputer, der passer til dig og dine behov. Det smarte ved den trådløse model er, at du ikke skal montere en ledning på cyklen. Og du kan derved også nemmere flytte din cykelcomputer fra cykel til cykel, hvis det er nødvendigt for dig at kunne.

 

Cykelcomputer med pulsmåler

Mange cykelcomputere kan måle din puls, når du cykler. Dertil kan du også købe pulsmålere, som så kan kobles sammen med din nye cykelcomputer. Når man måler pulsen, kan man for eksempel begynde at dyrke, hvilket niveau man helst vil have pulsen til at ligge på.

 

Cykelcomputer med kadence

Cykelcomputer - Sigma Sport GPS Computer ROX 11.1 EVO med Pulsmåler og kadance og speedsensorNår du vil måle kadencen på din cykeltur, så betyder det, at du vil måle hvor mange pedalomdrejninger, du har per minut. Nogle cykelcomputere kan kobles sammen med en kadencemåler og registrere kadencen via en sensor. Jo flere pedelomdrejninger du har, jo højere kadence cykler du med. De fleste, som måler deres træning med kadence, forsøger at nå et højt kadencetal.

Når du cykler med høj kadence, kan du som hovedregel holde til at cykle lidt længere afstande. Efter noget tid, hvor du har trænet dig op til at køre med højere kadence, bliver din kondition bedre og du kan holde til at køre længere. Plus, at når du kører med høj kadence, så kan dine ben holde længere - uden at syre og blive trætte, da de kører i nemmere og lavere gear, når der er højere kadence. Det vil sige, at jo bedre kondi du har, jo højere bliver din kadence også, eftersom du med tiden bliver bedre til at cykle med flere omgange på pedalerne hurtigere.

 

Cykelcomputer med Watt-måling

Når du cykler, kan du med en cykelcomputer også måle hvor mange Watt, du cykler med. Med Watt-måling kan du undersøge med hvor meget kraft, du træder i pedalerne. Hertil findes også cykelcomputere, som kan kobles sammen med en watt-måler. Så kan du se det på din cykelcomputer, mens du cykler. Dette gælder også, hvis du for eksempel træner på en hometrainer om vinteren. Så kan du nørde lidt ekstra med sådanne ting som måling af Watt i dit tråd og forhåbentlig forbedre denne del henover vinteren. Se vores store udvalg af smarte Wattmålere!

 

Cykelcomputere og apps

Det er med tiden blevet utrolig populært at kunne tjekke sine statistikker efter sin cykeltur, men også vigtigt for nogle at kunne dele det med andre på apps med sociale netværksfunktioner, som for eksempel appen Strava. På apps som Strava kan du via cykelcomputeren oploade din cykeltur og dens data til appen, så dine cykelvenner kan se det, anerkende det og følge med i dine fremskridt. Om ikke andet, så kan appen også bruges til at du selv kan holde styr på din egen udvikling, og hvor meget du får cyklet.

 

Montering af cykelcomputer

Cykelcomputer - Sigma Sport BC 7.16 CykelcomputerUanset hvilken type af de mange cykelcomputere du vælger at investere i, så er der forholdsvis nem opsætning og montering ved dem alle.

Alle cykelcomputere har en del, som monteres på dit cykelstyr. Det er selve beslaget, hvorpå cykelcomputeren skal sidde fast. Vælger du at købe cykelcomputeren med ledning, skal du montere ledninger fast til forgaflen på din cykel. Hvis du i stedet vælger at købe den trådløse model af cykelcomputerne, så undgår du at skulle montere ledninger - og kan nemmere flytte cykelcomputeren fra den ene cykel til en anden.

 

Tilbehør til cykelcomputere

Nogle bruger også deres smartphone som en slags cykelcomputer. Der er jo også indbygget gps i mobiltelefonen, så du kan se en rute på telefonens kort. Samtidig kan du tracke din rute i en app på din smartphone. Dette er rigtig smart. Dog har cykelcomputere mange forskellige funktioner, der er værd at tilføje, som mobiltelefonen umiddelbart ikke har. Dog kan din smartphone være et godt supplement til cykelcomputeren. Men hvis du gerne vil have helt præcise data, så er det nok værd at købe en cykelcomputer.

Inde i vores produktsamling, som hedder Tilbehør til cykelcomputere kan du finde en masse nyttig tilbehør til cykelcomputeren. Det kan blandt andet være holdere til cykelcomputeren, sensorer, kadencemålere, silikonecovers, pulsbælter og meget andet.

 

Få hjælp til at købe den bedste cykelcomputer

Har du brug for hjælp til at finde frem til den helt rigtige cykelcomputer til netop dig? Så kan du kontakte vores kundeservice. Her sidder vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – om alt lige fra cykler og værktøj, til cykelhjelme og cykelcomputere. Sammen kan vi finde frem til den cykelcomputer, der passer til dig og dine behov.

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilken cykelcomputer er bedst?
Hvilken cykelcomputer der er bedst for dig kommer helt an på, hvilke behov og ambitioner du har for dine cykelture. Der findes cykelcomputere, der kan måle puls, Watt og kadence og meget mere. Dertil findes der også cykelcomputere med indbygget gps. Men der er også cykelcomputere med nogle meget basale funktioner, såsom at måle hastighed, tid og distance. Vi har cykelcomputere til alle typer af cyklister og behov på Cykelgear.dk.

2

Hvad er Wattmåling på en cykelcomputer?
Når du måler Watt på din cykeltur, så måler du med hvor meget kraft, du træder i pedalerne.

3

Hvad er kadencemåling på en cykelcomputer?
Kadencemåling på cykelturen bruges til at måle antallet af pedelomdrejninger per minut.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.