Sigma Sport

Sigma Sport er et af de mest anerkendte mærker inden for cykeltilbehør og elektronik. Sigma Sport blev grundlagt i 1982 i Tyskland af to entusiastiske cykelryttere, Klaus-Peter Schendel og Thomas Hanl. De ville udvikle innovative produkter såsom cykelcomputere og måleinstrumenter, der kunne hjælpe både professionelle og almindelige cyklister med at forbedre deres præstationer ved hjælp af en mere præcis dataindsamling, når de træner og er til konkurrencer.

Med tiden har Sigma Sport etableret sig som en af de førende spillere på markedet, når det kommer til cykelcomputere og andre måleenheder, som bruges i forbindelse med cykling og andre sportsgrene. Sigma Sport har altid fokuseret på at kombinere præcisionsteknologi med brugervenlighed og holdbarhed, hvilket også har været medvirkende til deres succes.

Udover cykelcomputere, pulsmålere og pulsure producerer Sigma Sport også cykellygter. Sigma har stor fokus på kvaliteten af deres produkter, hvilket sikrer, at du med et Sigma produkt er sikker på, at kvaliteten er i orden. Hertil får du desuden høj kvalitet til en fair pris.

 

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke produkter laver Sigma Sport?
Sigma Sport udvikler og producerer cykeltilbehør og elektronik såsom cykelcomputere, pulsmålere, pulsure, GPS-enheder og cykellygter.
2
Kan Sigma cykelcomputere bruges til flere forskellige cykler?
3
Hvordan downloader jeg træningsdata fra min Sigma sportsenhed til en computer?

Cykelcomputere, cykellygter og pulsure fra Sigma Sport

Sigma Sport er især kendt for deres omfattende sortiment af cykelcomputere, pulsmålere, GPS-enheder og cykellygter. Deres produkter er designet til at opfylde behovene hos både amatører og professionelle cyklister, og de tilbyder en bred vifte af forskellige niveauer af funktioner og prisklasser.

 

Cykelcomputere fra Sigma Sport

En af Sigmas mest kendte produktlinjer er deres cykelcomputere. Disse enheder leverer nøjagtig information om hastighed, distance, tid og meget mere, hvilket hjælper dig som cykelrytter med at overvåge dine præstationer og målrette din træning mere effektivt. Cykelcomputere fra Sigma Sport findes i alle prisklasser - alt efter dit budget eller behov. Det betyder, at det er muligt for dig at få en cykelcomputer med få essentielle funktioner som hastighed, distance og kørt tid - eller du kan købe en af de lidt større og dyrere modeller med både GPS, touchskærm, Wi-fi, ruteplanlægning og hukommelse.
 

Cykelcomputere fra Sigma Sport - se udvalg her!

 

Cykellygter fra Sigma Sport

Sigma Sport er også kendt for deres cykellygter, som udmærker sig ved ofte at være en mindre cykellygte, som samtidig afgiver et ret kraftigt lys i forhold til størrelsen. Sigma producerer både forlygter og baglygter enkeltvis, men cykellygterne kommer også som lygtesæt.
 

Cykellygter fra Sigma Sport - se udvalg her!

 

Pulsure og pulsmålere fra Sigma Sport

Sigma Sport har også deres egen linje af pulsure, der kan bruges til både løb, cykling eller anden træning. Pulsmålere fra Sigma Sport giver dig mulighed for at overvåge din hjertefrekvens under træningen, hvilket kan være afgørende for at opnå optimale træningsresultater og undgå overbelastning.
 

Pulsure fra Sigma Sport - se udvalg her!
 

Pulsmålere fra Sigma Sport - se udvalg her!