Zipp

Brandet Zipp er utvivlsomt mest kendt for deres revolutionerende cykelhjul. Hjulene fra Zipp har nemlig sat helt nye standarder for aerodynamik, vægt og styrke. Et af de mest ikoniske produkter fra Zipp er deres serie af hjulsæt, der hedder Firecrest og Super-9. De er et populært valg for mange professionelle cykelryttere og triatleter, når cykelrytterne skal køre tidskørsler og deltage i andre vigtige cykelløb. Den avancerede aerodynamik, som hjulene især er kendt for, giver cyklisten en ekstra fordel i kampen mod vindmodstanden.

Udover cykelhjul producerer Zipp også andre cykelkomponenter såsom styr, frempinde og sadelpinde, der alle deler virksomhedens fokus på avanceret teknologi og kvalitet. Deres produkter kombinerer styrke, holdbarhed og æstetik på en måde, der appellerer til både professionelle atleter og entusiastiske cyklister.

Read more
Best sellers
All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad er Zipp mest kendt for?
Zipp er mest kendt for deres revolutionerende cykelhjul, der har sat nye standarder for aerodynamik, vægt og styrke.
2
Hvilke cykelhjul laver Zipp?
3
Hvilke cykelkomponenter producerer Zipp?

Zipps revolutionerende cykelprodukter

Zipp blev grundlagt i 1988 af den visionære cyklingteknolog og ingeniør, Leigh Sargent. Virksomheden blev etableret i Indianapolis, USA. Lige fra start var Zipps intention, at de ville revolutionere cykelindustrien med banebrydende innovationer. De har til mål at skabe cykelprodukter, som forbedrer cykelrytterens ydeevne og hele cykeloplevelsen. Zipp er nogle af de ledende indenfor cykelverdenen i forhold til udvikling af letvægtsmaterialer og aerodynamisk design.

Virksomheden har et langvarigt partnerskab med professionelle cykelhold og atleter, der tester og bruger Zipps produkter i nogle af de mest krævende løb og situationer. Derved får Zipp konstant feedback og har mulighed for at forbedre deres produkter og teknologier løbende.

 

Forbedr din cykeloplevelse med kvalitetsprodukter fra Zipp

Har du lyst til at prøve, hvordan Zipps produkter kan forbedre din cykeloplevelse, så har vi i vores webshop blandt andet aluminium-frempinde og carbon-frempinde til både MTB og racercykel. Dertil har vi også racerstyr og sadelpinde fra Zipp. Og vigtigst af alt har vi selvfølgelig også vores store sortiment af cykelhjul til racercykler fra Zipp. Se mere ved at klikke på nedenstående link:

 


 

Overvejer du at skifte cykelhjul på din cykel - måske til nogle aerodynamiske hjul fra Zipp - kan du få hjælp til valg af hjul ved at læse denne guide:

Hvilke cykelhjul der passer til din cykel

 

I forhold til frempinde har vi også to ret nyttige guides her:
 

Hvilken frempind du skal købe til din cykel
 

Guide til afmontering/montering af frempind i forgaffel på cykel