Dækindlæg

Oplever du tit at punktere, når du er ude i sporet eller på landevejen? Det kan være så irriterende, men der er heldigvis noget vi kan gøre ved det! Der kan være flere ting galt, men en af løsningerne kan være at du mangler punkteringsbeskyttelse i dit dæk. Det kan du få på flere måder. Du kan købe et cykeldæk med ekstra punkteringsbeskyttelse. En anden løsning er denne. Nemlig med dækindlæg. Og hvad er dækindlæg? Dækindlæg er en ekstra beskyttelse du putter på indersiden af dit cykeldæk, hvilket øger modstandskraften overfor punkteringer under pres. Det er værd at overveje om det skal være et dækindlæg eller om du er ude i et dæk med ekstra beskyttelse. 

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Dækindlæg

​​​​Et dækindlæg er en billig tilføjelse til din beskyttelse. Priserne starter fra 79,- for et sæt til 2 dæk og du finder dem alle her. Der findes mange forskellige brands og mærker og det findes mange billige indlæg til dæk. 
Hvorfor skal du vælge indlæg frem for ekstra-beskyttede dæk? Der er flere grunde. Et er selvfølgelig prisen. Dog skal du være opmærksom på at det kan kræve lidt fingersnilde at putte ekstra beskyttelse i dækket. Til gengæld får du for et relativt lavt beløb elimineret de fleste punkteringer.

Hvis ikke du vil give dig i kast med selv at putte det i, så kig gerne på vores dæk med ekstra punkteringsbeskyttelse i stedet! Her får det det automatisk med i dækket og derfor sættes dækket på som almindeligt dæk. Du finder vores store udvalg af eksempelvis racerdæk med høj beskyttelse lige her.

Er du stadig i tvivl om dækindlæg eller ekstra punkteringsbeskyttelse til dæk er det du skal have fat i, fremfor dæk med øget punkteringsbeskyttelse? Så kontakt gerne vores kundeservice, der med glæde vil pege dig i retning af den løsning for dig. Du kan både ringe, chatte og maile med os.