Cykeltrailere og cykelanhængere

Her finder du vores udvalg af cykelanhængere, cykeltrailere og andet tilbehør, der kan være fordelagtigt til netop dit behov og anvendelse af cykelanhængeren. 

Cykelanhængere har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Typisk bruges en anhænger til cykel til transport af børn, når det skal være nemt i hverdagen at have børnene med på cykel. Derudover kan en cykeltrailer også bruges til transport af større ting eller indkøb, som kan være svære at jonglere på cyklen. Hvis man skal på en længere cykeltur, kan en stor cykeltrailer også være en god investering til bikepacking. Det er i øvrigt også blevet populært med en cykelanhænger til hund eller andre kæledyr. 

Vi forhandler nogle af de bedste cykelanhængere fra stærke brands så som Croozer og Burley. Derudover har vi også cykelanhængere fra Topeak, som er mere målrettet til bikepacking. Winther er også en stor favorit generelt - og selvfølgelig laver de også cykelanhængere.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Skal cykelanhængere have affjedring?
Der findes mange forskellige typer cykelanhængere. De har ikke alle affjedring. Hvis cykelanhængeren skal fragte en tung last, skal bruges til bikepacking eller skal køre på kuperet terræn, vil det være en fordel at købe en cykelanhænger med affjedring.
2
Hvor mange børn kan der være i en cykeltrailer?
3
Er cykelanhængere og cykeltrailere vandtætte?
4
Hvordan monteres en cykelanhænger på cykler?
5
Kan man få en cykelanhængere til kæledyr?

Cykelanhængere og cykeltrailereCykelanhængere - Thule Chariot Cross 2 Cykelanhænger Majolica Blå

Når du skal vælge en god og funktionel cykelanhænger, er det under alle omstændigheder vigtigt, at du vælger en cykelanhænger, som passer til dig og netop dine behov. Vi har mange forskellige modeller af cykelanhængere.

Uanset om du skal købe en anhænger til din cykel eller en stor cykeltrailer til at transportere yderligere bagage, så har vi helt sikkert en god cykelanhænger til dig i vores sortiment.

Cykelanhængeren kan være et godt alternativ til at tage bilen. Og hvis du ikke har en bil, men skal fragte større ting hjem fra butikken, så slipper du også for offentlig transport med en cykelanhænger. Cykelanhængeren kan på denne måde gøre det ud for bilens bagagerum - samtidig med at du kan føre dig en aktiv livsstil. Har du brug for stor bagageplads kan du vælge en af de større modeller med store hjul.
 

 

Hvorfor cykeltrailere er en god idé

Der findes mange gode cykeltrailere og de fås i mange afskygninger og har adskillige praktiske formål og smarte funktioner. Om det er til den daglige transport af børn eller til eventuel bagage, så er det en smart og utrolig let måde at komme fra A til B på - og et godt alternativ til at tage bilen.

Her er de mest almindelige anvendelsesmuligheder ved cykeltrailere:
 

 • Transport af et eller to børn
   

 • Transport af hund eller andet kæledyr
   

 • Bikepacking til længere cykelture
   

 • Transport af dagligvarer
   

 • Løbeture eller gåture - nogle cykeltrailere kan laves om til både klapvogn og baby jogger
   

Egentlig er mulighederne uendelige. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan anvende traileren. Du kan virkelig transportere mange ting i en cykeltrailer. Og desuden er det smart at kunne bruge den til løbeturen også, hvor du nemt kan løbe med én hånd på styret, hvortil nogle cykeltrailere også kommer med justerbart styr eller justerbart håndtag.
 

 

Cykelanhængere til børn 

En cykelanhænger til børn er en super form for børnetransport. Det er smart på flere måder. Det giver desuden en fleksibilitet, som du ikke får ved den ellers populære ladcykel. Du kan transportere dine børn til eksempelvis børnehave eller vuggestue i cykelanhængeren, hvorefter du kan afmontere cykeltraileren, låse den fast ved institutionen og så bare køre videre afsted på almindelig cykel UDEN at have en cykelvogn med på slæb. På denne måde kan en anden også hente børnene på en anden cykel. Denne cykel skal blot udstyres med samme form for beslag. Den kan altså bruges til mere end blot én cykel.

Med en cykelvogn til børn er det også muligt for barnet eller børnene at sidde komfortabelt og altid i tørvejr. Du kan nemlig købe et regnslag til din trailer, således at børnene kan sidde i tørvejr på trods af regn og sne. Dette er ikke muligt på samme måde, når barnet er med på en cykelstol. En cykelanhænger giver også mulighed for at have to børn med på cyklen, da den har meget plads og kan fås med to sæder.

De fleste cykelanhængere har også ekstra bagageplads bag pladserne til børnene, hvilket gør det nemt at have børnenes oppakning med samt eventuelle indkøb.

Hvor meget ekstra plads og hvor høj komfort, der er, afhænger af hvilken type cykeltrailer, du vælger. Det må være op til dig, hvor god komfort, der skal være - og om der for eksempel skal være et polstret sæde til dit barn i cykelanhængeren. Dertil skal cykeltraileren også matche barnets vægt.
 

 

Cykelanhængere til kæledyr 

En cykeltrailer kan også bruges til at transportere kæledyr såsom hund eller kat. En cykelanhænger til kæledyr er indrettet med en fast bund. Overtrækket er som regel lavet med en form for fluenet, så dit kæledyr hele tiden får frisk luft og derfor ikke bliver for varm. Dette er også et mere sikkert alternativ til frontkurv på styret, der ikke er beregnet til kæledyr. 

 

Cykeltrailer til bikepacking

Som cykelturist eller typen der handler stort ind på cykel vil en anhænger være ideel til formålet. Skal du have en vogn til din cykel til din cykelferie, kan du få modeller, som er flade og derfor har mindre vindmodstand. Til indkøb og transport af gods vil en trailer med en firkantet boks bagpå være oplagt til din cykel, da den giver mulighed for, at du kan have ekstra opbevaringsplads i en rummelig vogn.

  

  Cykelanhængere - Roland Big Boy Cykeltrailer Low Bar 16"Cykelanhængere - Topeak Trailer Journey Alu med taske    

 

Beslag til montering af cykelanhængere

Inden du køber din nye cykelanhænger, er det vigtigt, at du undersøger om den givne cykelanhænger kan monteres på din egen cykel. Der findes forskellige beslag til cykelanhængere. Typisk drejer det sig om, at du skal have et koblingsbeslag eller en adapter monteret på din cykel. Når du har det, er det nemt at lave en kobling mellem cykelanhængeren og selve cyklen.
 

 

Cykelanhængere og sikkerhed

Børns sikkerhed skal altid komme først. Selvom der i cykeltrailere er mulighed for at fastspænde barnet eller børnene, så er det stadig vigtigt for passagererne at bære hjelm. Trods man for det meste vil have en forholdsvis rolig kørsel, når man har mindre børn med i cykelanhængeren bagpå, så vil man til tider også have en mere hurtig kørsel. Derfor er det stadig vigtigt, at de små børn bærer cykelhjelm, da der nemt kan opstå en situation med en hurtig opbremsning. Du kan også nemt risikere at cykelanhængeren skrider, hvis der er glat eller du kommer skævt op over en kant.

Vi har et stort udvalg af gode cykelhjelme til børn. Dem kan du se her!

Derudover er det vigtigt at overveje, om cykeltraileren skal have affjedring og være en mere robust model. Hvis du for eksempel skal ud at køre i kuperet terræn, kan det være rart med god affjedring.

Reflekser er også en rigtig god ide, så hele anhængeren kan ses ude i trafikken. De fleste cykelanhængere kommer med gule reflekser. Ellers er det også muligt at købe flere reflekser til traileren. Se vores udvalg her!

Lygter er også vigtige at få på cykeltraileren. Du har jo forlygten på cyklen, men på cykelanhængeren skal du huske at have en rød baglygte bagpå. Der er flere varianter, som kan bruges til dette formål. Se vores store udvalg af baglygter her!
 

 

Få hjælp til valg af funktionel cykeltrailer 

Hos Cykelgear har du altid mulighed for at få råd og vejledning omkring køb af en ny cykel, køb af cykeltilbehør - og selvfølgelig også angående køb af en cykelanhænger.

Er du eksempelvis i tvivl om hvilken cykelanhænger, der vil passe bedst til dig og dine behov, så kan du altid tage fat i vores kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig i den rigtige retning.