BuzzRack

BuzzRack er blevet en populær producent inden for cykelholdere. Med deres innovative design og kvalitetsbevidste fokus har BuzzRack formået at erobre mange cyklisters hjerter over hele verden.

Firmaet blev grundlagt i 2005 i Frankrig og har i dag kontorer i store dele af verden. BuzzRack blev grundlagt af en gruppe cykelentusiaster, der ønskede at gøre det lettere for folk at transportere deres cykler uden besvær. Deres produktion af cykelholdere og tilbehør foregår i Taiwan. Deres mål har fra starten været at lave cykelholdere, der sikkerhedsmæssigt er helt i top. Desuden vægter de et lækkert design, som er brugervenligt og som kan købes til overkommelige priser.

Read more
Best sellers
All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvor mange cykler kan der være på en BuzzRack-cykelholder?
BuzzRack-cykelholdere findes i forskellige størrelser og modeller. Cykelholderne kan typisk rumme alt fra 1 til 4 cykler afhængigt af modellen. Vær opmærksom på, at overbelastning kan beskadige cykelholderen og bilen, så sørg for altid at tjekke max belastning og at overholde denne.
2
Kan jeg åbne bagklappen på bilen, når BuzzRack-cykelholderen er monteret?

BuzzRack-cykelholdere

BuzzRack har et bredt udvalg af cykelholdere, der passer til forskellige behov og præferencer. Uanset om du har brug for at transportere 2 cykler, 3 cykler eller 4 cykler, har BuzzRack den perfekte løsning til dig. Der er cykelholdere, som sættes på anhængertrækket, men der findes også nogle til biler uden anhængertræk. Disse cykelholdere monteres på bagklappen i stedet.

Hos Cykelgear kan du finde et bredt udvalg af BuzzRack-cykelholdere, der imødekommer forskellige behov - uanset hvor mange cykler, du har behov for at kunne transportere. Nogle af vores BuzzRack-cykelholdere er udstyret med en vippefunktion, der gør, at du kan få nem adgang til bagagerummet uden at skulle afmontere cyklerne. Dette er ideelt, når du ønsker at tage på cykeltur og stadig have adgang til dine ejendele i bilen.

Vi tilbyder også BuzzRack-cykelholdere, der kan foldes sammen efter brug og dermed fylder minimalt. Dette er praktisk, når pladsen er trang, og du ønsker at opbevare cykelholderen sikkert og kompakt. BuzzRack har virkelig tænkt på alle detaljer for at gøre din cykeltransport så bekvem som muligt.

Buzzrack laver også tilbehør til deres cykelholdere, der gør det muligt at benytte cykelholderen til cykler med tykkere stel end normalt. Det kan blandt andet gælde transport af elcykler.

Uanset hvilken BuzzRack-cykelholder du vælger, kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, der er designet til at beskytte og sikre dine dyrebare cykler under transport. Husk dog altid lige at tjekke, at vægtbegrænsningen på cykelholderen passer til dine behov.

 

Opdag BuzzRack i vores webshop

Udforsk vores sortiment og find den BuzzRack-cykelholder, der passer til dine behov, når du skal have cyklen med ud på et længere eventyr. Vi tilbyder et bredt udvalg af modeller, der kan rumme 2, 3 eller 4 cykler - og er udstyret med smarte funktioner.

Se de forskellige BuzzRack-cykelholdere her!

Har du nogle spørgsmål til vores udvalg af BuzzRack-produkter, kan du altid tage fat i vores kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig med dine spørgsmål eller behov.