Thule

Thule er et anerkendt brand indenfor udendørsudstyr og transportløsninger. Thule begynder deres historie tilbage i 1942 i Hillerstorp, en lille svensk by, hvor virksomhedens grundlægger, Erik Thulin, startede med at producere fiskestænger. Dog var det først i 1962, da Thule begyndte at producere tagbokse, at virksomheden for alvor slog igennem.

Thules har til mission at gøre det nemmere for dig at bringe dit udstyr og ejendele med dig, når du skal ud på eventyr. Virksomheden er dedikeret til at designe og fremstille produkter, der er af høj kvalitet, holdbare, funktionelle og lavet i stilfuldt design. Deres produktsortiment omfatter blandt andet tagbokse, tagstativer, cykelholdere, cykeltrailere, cykelstole, tasker og rygsække - både til cykelturen og til hverdagsbrug.

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvorfor er Thule-cykelholderen til bilen en god cykelholder?
Thule-cykelholderen til bilen er en af de bedste på grund af dens holdbarhed, nemme montering og justeringsmuligheder. Cykelholderen er designet til at beskytte dine cykler under transport og passer til forskellige bilmodeller. Thule cykelholdere har også praktiske funktioner som for eksempel vippefunktion, når du skal have adgang til bagagerummet uden at fjerne cyklerne.
2
Kan man have en elcykel på en cykelholder fra Thule?
3
Hvilke produkter tilbyder Thule ud over transportudstyr?

Thule - Kvalitetsprodukter til din cykeloplevelse

En af Thules mest populære produkter er cykelholderen, som giver dig mulighed for nemt at kunne transportere din cykel eller flere cykler på bilen, når du skal på cykeltur i naturen lidt længere væk fra hjemmet. Uanset om du har brug for en cykelholder til en enkelt cykel eller en cykelholder til to, tre eller fire cykler, har Thule et bredt udvalg, der passer til forskellige behov. Thules cykelholdere er lette at montere og sikre at bruge, så du kan have tillid til, at din cykel er godt beskyttet under transporten.

Thule laver også cykelanhængere og cykeltrailere. Og med sådan en Thule-cykelanhænger eller -cykeltrailer kan du tage din cykeloplevelse til det næste niveau, fordi du netop kan tage børnene med på turen. Thules cykelanhængere og cykeltrailere er designet med fokus på sikkerhed og komfort - og er perfekte til udflugter for børnefamilien. Der er selvfølgelig forskellige modeller at vælge imellem, herunder blandt andet cykelanhængere til to børn.

For at sikre, at du har alt, hvad du har brug for til dine Thule-produkter, tilbyder vi også et bredt udvalg af reservedele og tilbehør dertil. Uanset om du har brug for reservedele til din Thule-cykelholder eller ekstra tilbehør til din Thule-anhænger, kan du finde det her hos os. Vi har også et stort udvalg af rygsække og cykeltasker fra Thule, som er perfekte til opbevaring af dine ejendele under cykelturen. Dertil har vi også Thule lygtebom til ekstra sikkerhed på vejen.

Thule leverer produkter af højeste kvalitet, som er skabt til at modstå selv de mest udfordrende forhold. Deres cykelkufferter er ingen undtagelse. Med en Thule-cykelkuffert kan du trygt transportere din cykel på fly, tog eller andet - uden at skulle bekymre dig om beskadigelse af cyklen. Cykelkufferter fra Thule er holdbare, lette og nemme at transportere, og de sikrer, at din cykel når sikkert frem til din destination.

Uanset om du har brug for en cykelholder, cykelanhænger, rygsæk eller tilbehør til dine Thule-produkter, er du kommet til det rette sted.

 

 

Her kan du se, hvilke produkter vi blandt andet har fra Thule:
 


Hvis du har spørgsmål til produkterne fra Thule eller har brug for vejledning i forhold til din købsbeslutning, er du altid meget velkommen til at kontakte os pr. telefon, chat eller mail. Så står vi klar til at hjælpe dig.