Klik ikke på mig.
Modtag fredag
bestil inden 19:30 Modtag torsdag PostNord HOME
bestil inden 20:30 Modtag torsdag GLS
Modtag fredag bestil inden 19:30 torsdag PostNord HOME bestil inden 20:30 torsdag GLS

Sadelovertræk

Læs mere om Sadelovertræk her

Sadelovertræk Bestsellers

Dagens tilbud

Birzman E-grip CO2 pumpe 16g

Birzman E-grip CO2 pumpe 16g

Spar 20%
99,00
79,00

Billig cykelutrustning


Sadelovertræk til dårligt vejr

Hos Cykelgear.dk kan du finde dit nye sadelovertræk. Mange er trætte af at skulle cykle hjem fra arbejde når det har regnet, hvis ikke de har haft mulighed for at sætte cyklen i læ for regnen. Med en helt våd sadel bliver cykelturen hjem ekstra lang. Derfor kan det være en god idé at investere i et sadelovertræk.
 

Hvorfor sadelovertræk?

Et sadelovertræk undervurderes af mange, men hvis man primært cykler frem og tilbage hele året rundt, så kan et overtræk være en rigtig god investering. Mange kender følelsen af at komme ud til cyklen for at opdage at det har regnet, mens man har været på arbejde, har været inde og handle eller måske skal til at på arbejde. Man prøver så godt man kan, at tørre sadlen af med ærmet, men det bliver aldrig helt godt. Bekymringen om at gøre bukserne våde bagpå forsvinder så snart du får sat dit nye sadelovertræk på, da du hermed er sikret en dejlig tør sadel når du vender tilbage. Et sadelovertræk kan desuden være med til at øge din komfort på cykelturen.
 

Hvilket sadelovertræk skal jeg vælge?

Hos Cykelgear.dk har vi nogle forskellige sadelovertræk i forskellige prisklasser. Udover dem, hvis primære funktion er at holde sadlen tør, så tilbyder vi også sadelovertræk med gel, som skal give dig en bedre komfort under cykelturen. Uanset hvilket behov du har, kan du se hele vores udvalg af sadelovertræk her på siden.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.