Sadelovertræk

Her finder du diverse sadelovertræk til din cykelsadel. Der findes flere forskellige typer af sadelovertræk. Nogle overtræk bruges til at holde sadlen tør og fås derfor som vandtætte covers til din cykelsadel. Andre fås med padding eller gel til at gøre cykelturen mere behagelig. Disse betræk til cykelsadel fås i forskellige bredder, størrelser og længde - og der findes nogle til alle typer cykler, uanset om du har brug for sadelovertræk til din racer, mtb eller citybike.

Søger du et nyt sadelovertræk, har vi flere populære brands at vælge imellem. Det er eksempelvis Bike Attitude og XLC.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Kan jeg købe sadelovertræk, som er vandtæt?
Ja, det kan du godt. Der findes en del forskellige slags sadelovertræk eller covers til sadler, som er helt vandtætte, og som sørger for at holde regn og vand væk fra dit sæde.
2
Kan jeg bruge et sadelovertræk på forskellige typer cykler?

Fordele ved sadelovertræk til din cykel

 • Sort sadelovertræk til cykel fra Bike attitudeVandtæt sadelovertræk: Når du har et overtræk til din sadel som er regntæt og vandtæt, skal du aldrig mere bekymre dig om at komme afsted på din cykel og blive våd på din bagdel på vej på arbejde.
   

 • Bedre siddekomfort: Når du skal ud på en længere cykeltur, må det gerne være behageligt. Derfor kan det være godt at investere i en model med indlæg, hvis du gerne vil have komfort til bagdelen, når du skal ud på en længere tur på cyklen.
   

 • Let omskifteligt: Det smarte ved et sadelovertræk er, at du nemt kan skifte det. Hvis du eksempelvis har flere cykler, som du gerne vil kunne bruge overtrækket til, så kan du nemt gøre det.
   

 • Flere funktioner: Nogle sadelovertræk fås endda også som vendbare overtræk. Så kan der være forskellige designs på hver sin side af betrækket.
   

 • Længere levetid: Din sadel bliver automatisk også beskyttet mod vejr og vind, når du har et betræk derpå. På den måde holder sadlen også bedre, og den hverken falmer eller bliver beskadiget.

 

Som alternativ til gel sadelovertræk eller et sadelovertræk med padding, kan du også løse problemet med ømhed i bagdelen ved at købe nogle cykelshorts med indlæg i. Hvis det kunne være noget for dig, se da vores store udvalg af cykelshorts her!