Klik ikke på mig.

Modtag mandag
bestil inden 16:00 Modtag søndag PostNord HOME
bestil inden 17:00 Modtag søndag GLS
Modtag mandag bestil inden 16:00 søndag PostNord HOME bestil inden 17:00 søndag GLS

Dagens tilbud

Silvini Matera Merino Lange Tights - Grå

Silvini Matera Merino Lange Tights - Grå

Spar 38%
399,00
249,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


Sadelovertræk til dårligt vejr

Hos Cykelgear.dk kan du finde dit nye sadelovertræk. Mange er trætte af at skulle cykle hjem fra arbejde når det har regnet, hvis ikke de har haft mulighed for at sætte cyklen i læ for regnen. Med en helt våd sadel bliver cykelturen hjem ekstra lang. Derfor kan det være en god idé at investere i et sadelovertræk.
 

Hvorfor sadelovertræk?

Et sadelovertræk undervurderes af mange, men hvis man primært cykler frem og tilbage hele året rundt, så kan et overtræk være en rigtig god investering. Mange kender følelsen af at komme ud til cyklen for at opdage at det har regnet, mens man har været på arbejde, har været inde og handle eller måske skal til at på arbejde. Man prøver så godt man kan, at tørre sadlen af med ærmet, men det bliver aldrig helt godt. Bekymringen om at gøre bukserne våde bagpå forsvinder så snart du får sat dit nye sadelovertræk på, da du hermed er sikret en dejlig tør sadel når du vender tilbage. Et sadelovertræk kan desuden være med til at øge din komfort på cykelturen.
 

Hvilket sadelovertræk skal jeg vælge?

Hos Cykelgear.dk har vi nogle forskellige sadelovertræk i forskellige prisklasser. Udover dem, hvis primære funktion er at holde sadlen tør, så tilbyder vi også sadelovertræk med gel, som skal give dig en bedre komfort under cykelturen. Uanset hvilket behov du har, kan du se hele vores udvalg af sadelovertræk her på siden.