Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Pulsur

Læs mere om Pulsur her

Pulsure Bestsellers

Dagens tilbud

Exustar PR103P Look Keo Pedaler

Exustar PR103P Look Keo Pedaler

Spar 25%
399,00
299,00

Billig cykelutrustning


Pulsuret er godt til cykelturen! Pulsuret er en perfekt partner til din cykeltræning. Pulsure giver dig gode informationer om din krop under og efter træning og gemmer dine resultater, så du har noget at gennemgå efter din træning og under din træning kan se hvor presset du er. Klare resultater fra uret giver dig motivation til næste træning og giver dig klarhed over hvad der har virket godt og mindre godt.

De forskellige typer pulsure har forskellige funktioner. De fleste pulsure har uanset budget de basale egenskaber som Pace, kilometerantal og selvfølgelig puls. Jo længere du kommer op i budget, jo federe funktioner kommer der også i urene. Det er især funktioner som GPS, bluetooth og satellit-funktionaliteter.

Pulsure er mest kendt i forbindelse med løb, men du kan drive stor fordel af at bruge det i forbindelse med cykling. Mange af de dyrere ure har en dedikeret funktion til cykling, hvor du får de oplysninger du har brug for i forbindelse med din cykeltur. Mange ure har også god og stabil integration med eksempelvis Spotify og andre musikafspillere.
Vi fører de mest de mest kendte og solide mærker inden for pulsure, som især Garmin og deres lækre Fenix klasse.

Især ​​Garmin har gode cykelfunktionaliteter grundet deres arbejde med cykelcomputer og fokus på cykling generelt. Disse modeller har ekstremt gode funktionaliteter og er utroligt brugervenlige.
Vores kundeservice guider dig med glæde i retning af et pulsur, der har de funktioner, som du har brug for. Kontakt os på enten mail, chat eller telefon.

Vi har prismatch på hele vores sortiment og derfor alle vores pulsure, så vi altid matcher den laveste pris i Danmark. Så er du sikret den bedst mulige handel.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.