Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Drikkedunke og drikkeflasker

Hos Cykelgear.dk tilbyder vi et bredt udvalg af drikkedunke og drikkeflasker i forskellige størrelser til cykelturen, træningen eller børnenes madpakke. Det kan være en rigtig god idé at have en drikkedunk med til cykelturen - eller til en vandretur - og især på de varme dage.

Vi har vandflasker og drikkedunke til både børn og voksne. Derudover kommer drikkedunkene i vores sortiment i både store og lille størrelser, i mange flotte farver og med diverse drikkesystemer. Vi fører mange populære mærker såsom Elite, Camelbak og Tacx.

Her i webshoppen har vi helt sikkert også en drikkeflaske, som vil passe perfekt til dig, dine behov og dit næste eventyr.

Læs mere om Drikkedunke og drikkeflasker her

Drikkedunke og drikkeflasker Bestsellers

Dagens tilbud

Zefal Piing Ringeklokke Sølv

Zefal Piing Ringeklokke Sølv

Spar 66%
29,00
9,95

Billig cykelutrustning


Stort udvalg af drikkedunke og drikkeflasker hos Cykelgear.dk

Drikkedunke og drikkeflasker - Tacx Cykelgear.dk flaske 750 ml hvidDrikkedunke og drikkeflasker - Tacx Cykelgear.dk flaske 500 ml sort

Når du skal ud at cykle eller dyrke anden form for motion eller træning, så har du brug for en god drikkedunk eller vandflaske. Det er vigtigt at drikke en masse vand for at undgå dehydrering. Her kan vi hjælpe dig, da vi har en masse forskellige drikkedunke, som alle kunne være din næste mulige væskekilde på flaske.

Udover at drikkeflaskerne findes i forskellige størrelser og kan rumme forskellige mængder væske, så findes der også nogle flasker, som kan bruges som shakere. Det kan eksempelvis være smart, når du skal mixe noget energidrik til cykelturen.

De fleste drikkedunke passer sammen med de forskellige typer af flaskeholdere, da alle vores drikkedunke måler 74 mm i diameteren. Vi har også et stort udvalg af flaskeholdere i høj kvalitet, som du kan se her!

 

Drikkedunke til træning og sport

Hvad enten du træner i fitness, skal på vandretur, cykler indenfor på din hometrainer eller er ude på landevejen, finder du helt sikkert den drikkedunk du ønsker her på siden.

Udover de klassiske drikkeflasker, tilbyder vi som nævnt også shakere, der er ideelle til at blande dit yndlings-proteinpulver i. Derudover kan du også bruge din shaker til at blande dit yndlings-energipulver. Du finder i øvrigt vores store udvalg af energibarer, energipulver og proteinpulver her!

 

Drikkedunke og drikkeflasker - Camelbak Podium Ice Flaske M. Isolering 620ml. Rød

Drikkedunk med koldt vand

Når du skal ud på vandreturen eller ud på en længere cykeltur, kan det være rigtig rart og lækkert med koldt vand, når du har været afsted i nogle timer og skal slukke tørsten. Til dette formål er der for eksempel producenten, Camelbak, som laver nogle drikkedunke, der har lidt isolering indeni selve drikkeflasken til netop det formål at holde vandet koldere i længere tid. Denne type drikkedunk fra Camelbak hedder Podium Ice. Dertil kan det tilføjes, at denne type drikkeflaske også har den smarte selvlukkende tud, som gør, at man spilder mindre på sin tur.

 

Drikkedunk som letvægtsflaske

For nogle cykelryttere er det især vigtigt, at deres drikkeflaske ikke vejer for meget. Hvis du skal have flere flasker på cyklen eller i rygsækken, kan det måske være en god ide at gå efter en letvægtsflaske. De fleste drikkeflasker i vores sortiment er nu ret lette, men der findes også drikkedunke, som udmærker sig ved lige at være lidt lettere end de fleste. Det er for eksempel Elite Fly flaskerne, som er udviklet af producenten Elite. Disse letvægtsflasker fra Elite er lette at have med på farten og deres enkelte design gør dem tilmed lækre at se på. Disse vandflasker bruges også af professionelle cykelryttere. Drikkedunken fås i forskellige farver og størrelser, så der burde være mindst én, der falder i din smag også.

Drikkedunke og drikkeflasker -  Drikkedunke og drikkeflasker - Elite FLY Flaske Gul fluo 550 ml

 

Drikkedunke og drikkeflasker til børn

Drikkedunke og drikkeflasker - Hello Kitty cykelflaske 300 ml

I vores store udvalg af drikkedunke finder du også sjove varianter af drikkedunke til børn. Her er der nogle gange flasker med print af f.eks. Paw Patrol, Frost, Star Wars og Hello Kitty.

Disse drikkedunke er ideelle at sende med børnene i skole eller til træning. På denne måde kan deres favoritkarakterer være med dem hele dagen eller på cykelturen med familien. Typisk bliver det også nemmere at få lokket noget væske i barnet, når barnet elsker sin drikkeflaske. Hvilke typer af print til børn, vi har på lageret, udskiftes løbende.

 

Alle drikkedunke tåler opvaskemaskine

Naturligvis kan mange flere modeller i vores sortiment bruges som drikkedunk til børn og junior. Det er bare et spørgsmål om at vælge størrelse, farve og formål. Alle flasker er nemme at rengøre og det er skønt, at de samtidig tåler at komme en tur i en opvaskemaskine . Dertil er alle flaskerne uden kemi og bpa.

 

Drikkedunke og drikkeflasker til mtb og racer

Hvis du mangler en god drikkedunk til dine ture på racercyklen eller til dine ture i skoven på mtb, så har vi helt sikkert også en drikkeflaske eller et drikkesystem til dig. Det er vigtigt at holde sig hydreret, når man dyrker sport. Det er derfor essentielt at finde en nem og smart måde at have vand med på turen. Det kan handle om, hvilken flaskeholder der fungerer bedst til din cykel, eller hvilken flaskestørrelse og vægt på flasken, du bedst kan lide, når du er på farten og drikkedunken skal ligge godt i hånden.

 

Drikkedunk med drikkesystem

Dertil er der også mange fordele ved at vælge en drikkeflaske, hvor mundstykket, som man drikker af, er nemt at åbne og lukke. Nogle drikkedunke har en form for drikkeventil, som gør at drikkedunken er klar til at drikke af hele tiden, men samtidig spilder du ikke noget af indholdet. Drikkeventilen er selvlukkende efter hver tår, du tager.

Der findes også enkelte drikkeflasker, som har et særligt låg, der beskytter dig mod at få jord i munden. Denne type ville helt sikkert være perfekt til ture på mountainbike i skoven.

Drikkedunke og drikkeflasker -  Drikkedunke og drikkeflasker -  

 

Få hjælp til valg af den bedste drikkedunk til dig

Hos Cykelgear.dk har du altid mulighed for at få råd og vejledning omkring cykler, tilbehør og selvfølgelig også drikkedunke og drikkeflasker. Er du i tvivl om, hvilket alternativ der passer bedst til dig og dit behov, så sidder vores kundeservice klar til at guide og hjælpe dig.

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvilken drikkedunk er den bedste?
Vi har et stort udvalg af diverse drikkedunke hos Cykelgear.dk. Vi har både drikkedunke til cykelture på racer og mtb. Der findes drikkeflasker i mange forskellige størrelser, så valget af drikkedunk afhænger af dit behov.

2

Hvad er en drikkedunk med selvlukkende drikkeventil?
En drikkedunk med et drikkesystem er vildt smart, da du har nem adgang til at drikke - uden at spilde. Drikkeventilen i mundstykket er selvlukkende efter hver tår, du tager.

3

Kan man købe en letvægtsdrikkedunk?
Mange af de drikkedunke, vi forhandler, er lette. Dog er der nogle som er lettere end andre. Der er for eksempel Elite Fly drikkeflaskerne. Tjek dem ud i vore webshop!

4

Hvilken flaskeholder passer til min drikkedunk?
De fleste flaskeholdere i vores sortiment passer til alle vores drikkedunke, da de alle måler 74 mm i diameteren.

5

Hvor meget kan der være i en drikkedunk?
Vi har drikkedunke i mange forskellige størrelser - pt. har vi 17 forskellige størrelser. Alt fra 350 ml til 1000 ml.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.