Modtag i morgen
daoHOME bestil inden 16:00
PostNord HOME bestil inden 19:30
GLS bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME bestil inden 16:00 PostNord HOME bestil inden 19:30 GLS bestil inden 20:30

Dagens tilbud

Cyclyk Universal smartphone Holder rød

Cyclyk Universal smartphone Holder rød

Spar 51%
79,00
39,00

Billig cykelutrustning


En ringeklokke er noget af det mest essentielle, når der tales om udstyr til cyklen. Dertil er det også en af de billigste stykker tilbehør til cyklen. Hos Cykelgear har vi priser på klokker helt ned til 9 kroner.  Hvis du spørger dig selv: "Er det lovpligtigt at have ringeklokke på sin cykel?" - så er svaret ja. Det er lovpligtigt at have sin cykel udstyret med cykelklokke. Du kan finde ringeklokker fra mange forskellige mærker og i mange forskellige prislejer. Du kan eksempelvis finde billige ringeklokker i høj kvalitet fra mærket ForceMed ringeklokken er du sikret at kunne gøre opmærksom på dig selv i trafikken. Der er derfor også et sikkerhedsmæssigt aspekt i at have en funktionel ringeklokke i god stand. 

Ringeklokker findes i mange forskellige designs og farver, og på Cykelgear.dk er du sikret at kunne finde den helt perfekte ringeklokke til dig og din cykel. Hos Cykelgear har vi både ringeklokker til børn, ringeklokker med montering til alle typer og former af styr samt ringeklokker med plastikdele eller i ren metal. Ved at vælge en ringeklokke i et billigere materiale, såsom plastik, vil du selvsagt få en klokke, der er lettere. Dog får du, med en dyrere klokke, mere holdbarhed og stærkere materialer som eksempelvis kobber, stål, aluminium, messing eller andre metaller.
Ringeklokkerne kan påsættes styret på flere forskellige måder. Nogle klokker påsættes med gummiringe, der gør påsætning og aftagning af klokken nem. Mange klokker fastsættes på styret ved fastskruning, så det bliver svært at fjerne klokken fra styret, hvilket i mange tilfælde vil være at foretrække.
Under kategorien "ringeklokker" findes også forskellige, sjove, pivende dyr, der er perfekte til børnecyklen og båthorn. Vær dog opmærksom på at ingen af disse kan udskifte den lovpligtige ringeklokke.

I nyere tid er der kommet elektroniske ringeklokker, der ved hjælp af strøm afgiver en lyd, der alarmerer trafikanter på samme måde som en traditionel ringeklokke.