Høretelefoner til cykling

Hos Cykelgear har vi høretelefoner til cykling - som tilmed kan bruges til nærmest alle andre former for træning og sport. Dog er vores udvalg styret af, hvad der er det mest optimale valg af hovedtelefoner til cykelrytteren.

Vi fører populære mærker såsom Miiego, Shokz og Havit. Alle hovedtelefoner i vores udvalg er trådløse høretelefoner, som i stedet for ledning bruger forbindelse via bluetooth. Der findes høretelefoner, som sættes ind i øret, altså in-ear hovedtelefoner, og høretelefoner, som sættes ovenpå øret, altså on-ear hovedtelefoner. De har alle hver især deres fordele, så kig i vores udvalg of at finde hvilke, der falder i din smag.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke høretelefoner er bedst til cykling?
Der findes mange gode trådløse høretelefoner med bluetooth, som er egnede til cykling. Hvis du vil være sikker på at kunne høre både musikken og trafikken omkring dig, så skal du overveje at vælge Shokz headphones, som er udviklet med bone conduction teknologi.
2
Er det lovligt at køre med høretelefoner i ørerne?
3
Hvad er høretelefoner med bone conduction teknologi?

Høretelefoner til cykling og træning

Høretelefoner til cykling - Miiego MiiBUDS Action II SortMange bruger høretelefonerne til deres træning - anset om det er cykeltræning eller andre former for træning eller løb. Det kan hjælpe både på motivationen at have musikken i ørerne, men det kan også hjælpe dig med at holde et specifikt tempo og rytme på dit tråd. Høretelefonerne skal samtidig kunne holde til at være med på ruten i al slags vejr og give dig en god lyd, som giver dig god energi til at yde dit allerbedste. En god playliste kan gøre rigtig meget for en god træning - både på cyklen, i træningscenteret og på løbeturen. Alle hovedtelefoner, som er gode til cykling, er typisk også velegnede til mange andre former for sport og træning. 
 

 

Høretelefoners pasform

Høretelefoner til cykling - Miiego W7 Bluetooth HøretelefonerNår du skal vælge nogle nye hovedtelefoner til din træning, så skal du være opmærksom på at vælge nogle, hvor du føler, at pasformen vil passe til netop dig. Der findes både høretelefoner, som puttes ind i øret, og høretelefoner, som sidder ovenpå øret. Dertil findes der nu også hovedtelefoner, som sender vibrationer gennem kindbensknoglen i stedet for at sidde enten inden i eller ovenpå øret. Disse beskrives i næste afsnit herunder.

Det er stadig vigtigt at vælge den model af høretelefonerne, som vil føles mest komfortabel for dig. Det skal helst fungere perfekt, og dertil kommer en god pasform og at høretelefonerne er behagelige at have i ørerne, så det ikke er noget, du tænker over, når du træner eller cykler.
 

 

Ny teknologi med Shokz-hovedtelefoner

Høretelefoner til cykling - Shokz OpenRun Pro Hovedtelefoner BlåShokz hovedtelefoner er revolutionerende, da de anvender en ny teknologi, som fuldstændig ændrer vores billede af, hvordan høretelefoner fungerer og ser ud. Shokz headset benytter bone conduction teknologi, hvilket betyder, at lyden ikke kommer ind i ørerne på traditionel vis. Derimod er ørerne faktisk fri og lyden kommer i stedet ind gennem nogle vibrationer, som sendes via nogle høretelefoner, som sidder på dine kindbensknogler på begge sider af hovedet.

På denne måde kan du med denne slags headphones høre både lyd fra din musik og lyd fra dine omgivelser. Dette er super smart, da man ellers med almindelige høretelefoner godt kan have udfordringer med også at høre trafik og støj fra omgivelserne, når man kommer i fuld fart på sin cykel. Med Shokz høretelefoner kan du fokusere på din rute, høre dine omgivelser og samtidig have en fantastisk lydkvalitet på din musik.
 

 

Hovedtelefoner, sikkerhed og loven

Det er ikke ulovligt at køre med høretelefoner i ørerne i trafikken. Du kan heller ikke få en bøde for det. Dog skal du kunne være opmærksom på og vise hensyn til andre i trafikken. Nogle vil mene, at det er en dårlig idé med høretelefoner, når du cykler. Andre mener, at det er ok, hvis du blot har én i det ene øre. Nogle vælger også den løsning at købe nogle, som ikke lukker helt til i øret, så der stadig kan komme lidt baggrundsstøj ind også. Dertil er der også nogle som køber headphones med bone conduction teknologi, så du både kan høre trafikken og musikken. For din egen sikkerheds skyld, anbefaler vi, at du finder en løsning, som gør, at du stadig er sikker og kan vise fuldt hensyn i trafikken.
 

 

Få hjælp til at købe de bedste høretelefoner

Høretelefoner til cykling - Miiego AL3+ Freedom Bluetooth HøretelefonerHar du brug for hjælp til at finde frem til de helt rigtige høretelefoner til netop dig? Så kan du kontakte vores kundeservice. Her sidder vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – om alt lige fra cykler og værktøj, til cykelhjelme og høretelefoner. Sammen kan vi finde frem til de høretelefoner, der passer til dig og dine behov.