Produkter


  • ProducentX
  • MonteringX
  • LagerX
Fjern alle filtre

Der findes mange måder at transportere sine ting frem og tilbage på, når det kommer til din cykel. De fleste kender (eller har) et bagagabære eller en cykelkurv. Men nogle gange har man brug for lidt ekstra plads, og det er her det kan være smart (og super praktisk) at investere i en cykeltaske.

Hos Cykelgear.dk har vi et stort og bredt udvalg af cykeltasker. Du kan finde mange forskellige modeller, så du har muligheden for at vælge netop den cykeltaske der passer bedst til dine behov og cykel. Her på siden kan du finde mange forskellige modeller, fra et hav af producenter. Vi forhandler cykeltasker fra mærker som Zefal. Haberland, XLC, Force, Ortlieb og mange andre.

Øverst til venstre kan du gøre brug af vores filtreringsfiltrene, for at sortere i vores forskellige producenter og pris. Du kan også sortere alt efter hvilken type montering du ønsker.


Den praktiske cykeltaske

I dag findes der mange forskellige typer cykeltasker, i forskellige størrelser. Med en cykeltaske har du mulighed for at pakke dine genstande mere fordelagtigt og udnytte cyklens fulde potentiale. Herved skal du ikke balancere med indkøbsposer på styr og/eller bagagebære.

De fleste tasker kommer i dag i et smart og funktionelt design, så der er ingen undskyldning for ikke at investere i de effektive tasker. Vi garanterer at det vil gøre din cykeltur meget lettere.


Typer af cykeltasker

Der findes mange smarte måder at transportere sine ting rundt på – og en af disse måder er med cykeltasker. Denne løsning er super praktisk, da de fleste cykeltasker er vandtætte, så du undgår at dine ting bliver våde. Vær dog opmærksom på om den cykeltaske du kigger på et vandtæt eller vandafvisende. Derudover findes der mange forskellige modeller (eller typer) af cykeltasker, så du har mulighed for at vælge netop den der passer bedst til dine behov og til din cykel.

Uanset hvad dine behov er, så kan du finde mange forskellige modeller og størrelser. Du kan finde cykeltasker der passer perfekt til dagligdagen, og som kan indeholde alt fra dine indkøbte dagligvarer, til studiebøger eller computer. Hvis du derimod ikke har brug for så meget plads, så kan du også finde mindre tasker der kan indeholde småting, som eksempelvis et foldedæk, en slange eller en lille cykelpumpe.


Montering af cykeltasker

En af de ting du skal overveje når du investerer i en cykeltaske – udover størrelsen – er hvor du vil have tasken monteret henne. De forskellige modeller og størrelser kan nemlig monteres forskellige steder på cyklen, alt efter behov og ønske.
I denne kategori kan du bl.a. finde tasker som passer perfekt til styret, sadlen eller bagagebæret. Du kan derfor eksempelvis finde sadeltasker, som er en super god løsning til dig der bare gerne vil have lidt ekstra med. En sadeltaske er praktisk og smart. Den monteres under sadlen, og kan nemt indeholde de vigtigste ting til cykelturen. Du kan se hele udvalget lige her.


Rygsække

Er du på udkig efter rygsække eller tasker med væskesystem/Camelbags, så finder du dem ved at klikke lige her. Herinde kommer du direkte hen til vores store udvalg af rygsække. Du kan også finde væskesystemer og tilbehør dertil, så du ikke dehydrerer på de lange ture.


Få råd og vejledning

Hos Cykelgear.dk har du altid mulighed for at få råd og vejledning omkring cykler, tilbehør og selvfølgelig også cykeltasker. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige cykeltaske.