Klik ikke på mig.
Modtag torsdag
Bestil inden 15:00 Modtag onsdag daoHOME
Bestil inden 20:30 Modtag onsdag GLS
Modtag torsdag Bestil inden 15:00 onsdag daoHOME Bestil inden 20:30 onsdag GLS

Wattmålere

Læs mere om Wattmålere her

Wattmålere Bestsellers

Dagens tilbud

R2 Flash Cykelhandsker Sort/Orange

R2 Flash Cykelhandsker Sort/Orange

Spar 38%
239,00
149,00
Vis mere

Billig cykelutrustning


 Hvad betyder Watt i cykling?


Watt er den måleenhed der bruges, når du skal måler hvilken kraft du træder, når du cykler. Det smarte ved at måle watt frem for f.eks puls er at det er helt opjektivt, da det er reel kraft, hvor plus kan variere efter din form på dagen, vejret samt mange andre omstændigheder, hvor Watt er præcis hvad det er. Derfor kan sammenligne dine watt målinger med hinanden og få et resultat du kan bruge til noget, hvis du har fokus på forbedring og hvordan du ligger. Derfor er en Wattmåler et godt værktøj til dig, der går op i data. Dertil er det et af de punkter du ikke rammer med andre tilføjelser som pulsmåler, fartmåler og kadencemåler. En wattmåler vil være perfekt i samarbejde med disse andre tilføjelser og du vil have alt det data du har brug for at kunne se hvor du kan forbedre dig.

For få par siden var en wattmåler noget, som kun de største grejfreaks havde, grundet den høje pris og de få producenter. Dette har ændret sig. Nu er Watt måler blevet en mere udbredt gadget, som flere og flere kører med. En måler er en investering for dig, der vil have det meste data, når du cykler. 
 

Udvalg af wattmålere


Der findes dertil også flere producenter af en måler til watt. De mest populære er Garmin, Favero, Shimano og Quarq. Wattmålere laves både direkte som pedaler med wattmåler, men også indbygget i kranksæt. Tag gerne fat i os, hvis du ønsker at måle dine watt, men er i tvivl om hvilken løsning, der er bedst til dig. Prisen er i den høje ende for gadgets, men på samme måde som en hometrainer, så er det en investering, der både holder prisen i lang tid og som giver værdi i lige så lang tid du har den.

Du opnår altid fri fragt og prisgaranti, hvis du køber wattmålere fra os. Det betyder at du altid får den laveste pris på markedet på alle vores produkter. Derofr vil du, hvis du søger efter billig wattmåler, være sikker på at det er hos os at prisen er bedst.


 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.