Wattmåler til cykel

Her på siden finder du wattmålere, som du kan bruge til at måle effekten af dine tråd på cykelturen. Vi har krankbaserede wattmålere, pedalbaserede wattmålere og spiders til montering på pedalarmen.

Wattmålere kan bruges til alle typer cykler - uanset om det er til racer, mtb eller citybike. Vi forhandler wattmålere fra populære og anerkendte brands, som for eksempel Garmin, Favero og SRAM.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvad er en wattmåler til cykler?
En wattmåler til cykler er en enhed, der bruges til at måle den effekt, du producerer, når du cykler.
2
Hvilke typer wattmålere findes der til cykler?
3
Hvad er fordelen ved at bruge en wattmåler frem for en puls- eller hastighedsmåler?
4
Hvordan kan en wattmåler hjælpe med at forbedre din præstation på cyklen?

Wattmåler som måleenhed til cykling

Cykelpedaler med wattmåler i sølv og sortWatt er den måleenhed der bruges, når du skal måle med hvor meget kraft du træder, når du cykler. Det smarte ved at måle watt frem for f.eks. puls er, at det er helt objektivt, da det er reel kraft, hvor plus kan variere efter din form på dagen, vejret samt mange andre omstændigheder, hvor Watt er præcis hvad det er. Derfor kan du også sammenligne dine watt-målinger med andre cykelrytteres målinger. Du kan altså måle et resultat, som du virkelig kan bruge til noget, hvis du har fokus på forbedring og at se hvordan du ligger. Derfor er en wattmåler et godt værktøj til dig, der går op i data. Dertil er det et af de punkter du ikke rammer med andre tilføjelser som pulsmåler, fartmåler og kadencemåler. En wattmåler vil være perfekt i samarbejde med disse andre tilføjelser - og du vil have alt det data, du har brug for, for at kunne se, hvor du kan forbedre dig.

Wattmålere er i løbet af de seneste år blevet en mere udbredt gadget, som flere og flere kører med. En måler er en investering for dig, der vil have det meste data, når du cykler. 
 

Forskellige typer wattmålere

Der findes flere forskellige slags wattmålere til cykler. De mest populære wattmålere er wattmålere som pedaler og wattmålere indbygget direkte i kranksættet på cyklen. Dertil findes der også spider-wattmålere, som er en wattmåler du monterer på pedalarmen.
 

Der findes al disse tre typer wattmålere:
 

 • Pedalbaseret wattmåler
   

 • Krankbaseret wattmåler
   

 • Spider-wattmåler

   

Spider wattmåler til cykel fra SRAMDet er lidt en smagssag, om du er til pedalbaseret, krankbaseret eller spider. Pedalbaseret er lettere at montere end krankbaseret, men krankbaseret kræver nogle gange en anden krankboks. Hvor pedalbaseret kan monteres på alle cykler. Dog sidder de pedalbaserede wattmålere mere udsat for slag og stød. Spider-wattmålere er også populære, fordi de er nemme at installere og kan bruges sammen med flere forskellige mærker.

En wattmåler kobles op på en cykelcomputer, hvor du løbende kan se din præstation på cykelturen. Se vores udvalg cykelcomputere her!

Tag gerne fat i os, hvis du ønsker at måle dine watt, men er i tvivl om hvilken løsning, der er bedst til dig. Prisen er i den høje ende for gadgets, men på samme måde som en hometrainer, er det en investering, som giver værdi i al den tid du har den.