Klik ikke på mig.
Modtag torsdag
bestil inden 19:30 Modtag onsdag PostNord HOME
bestil inden 20:30 Modtag onsdag GLS
Modtag torsdag bestil inden 19:30 onsdag PostNord HOME bestil inden 20:30 onsdag GLS

Rygsække

Læs mere om Rygsække her

Rygsække Bestsellers

Dagens tilbud

Force Horn 11 bar fodpumpe med manometer

Force Horn 11 bar fodpumpe med manometer

Spar 41%
169,00
99,00

Billig cykelutrustning


Når du skal transportere dine ting frem og tilbage under en cykeltur, er der flere måder at gøre det på. Du kender nok, eller har selv, en bagagebærer eller en cykelkurv på din cykel. Men i nogle situationer har du brug for mere opbevaringsplads, og det er her en oplagt mulighed at anskaffe sig en rygsæk.


Rygsække hos Cykelgear.dk


Hos Cykelgear.dk har vi et stort og bredt udvalg af ryg sække. Du kan på denne side finde mange forskellige modeller, så du får lige præcis den rygsaek, der opfylder dine behov bedst muligt. På siden her findes et hav af forskellige rygsækmodeller, fra en lang række producenter. Du kan finde rygsække fra mærker som bl.a. Camelbak, Force, Thule, Vaude og mange andre.
 

Rygsække med smarte funktioner


For at gøre det mere overskueligt, kan du bruge filtreringsfiltrene øverst i venstre hjørne for at sortere rygsækkene ud fra producent, farve og pris. Hos os finder du både rygsække til cyklister, der er farverige, men du finder også rygsække i neutrale farver. I et af filtrene kan du også vælge, om siden skal vise rygsække med væskesystem eller rygsække uden væskesystem.
Med et væskesystem i rygsækken har du på en effektiv måde let adgang til væske, når du har behov det. I flere af modellerne er der indbygget væskesystem med hydroguard teknologi. Denne teknologi hæmmer væksten af bakterier. Flere af væskebeholderne er med Crux on/off ventil med Big Bite drikkeventil. Crux on/off er ergonomisk formet, så den er let at bruge på turen. Crux on/off og Big Bite sørger for, at intet vand går til spilde.
Deruover er flere af rygsækkene udstyret med ventilerende mesh på ryggen. Rygsækkenes skulderremme medvirker også til god ventilation. Vær dog opmærksom på, om de nævnte funktioner er gældende for den du kigger på.
 

Den praktiske rygsæk


Rygtasker findes i dag i en lang række størrelser og faconer. Men du tænker måske "hvor finder jeg den perfekte rygsæk?". Her er det væsentlig at se på hvilket behov, man har. Hvis du leder efter en praktisk taske til ryggen, har du her mulighed for at pakke dine genstande på en mere fordelagtig måde og udnytte taskens rum, i stedet for at havde indkøbsposer balancerende på styret. Med en rygsæk er vægten altså bedre fordelt.
Selvom tasken gerne skal være praktisk, er det ikke ens betydende med, at den ikke kan være smart. I dag bliver der udviklet rygsække, der både er funktionelle og smarte, da flere gerne vil have en rygsæk med et fedt design også. Så der er ingen undskyldning for ikke at investere i de effektive rygsække.


Typer af rygsække


Der findes mange forskellige og smarte måder at transportere sine ting rundt på – og en af disse måder er med rygsæk. Denne løsning er super praktisk, da flere af rygsækkene er vandtætte og har vandtætte lynlåse. På den måde undgår man at få våde ting. En vandtæt rygsæk er en rigtig god investering. Vær dog opmærksom på om den rygsæk du kigger på er vandafvisende, da der er stor forskel på vandtæt rygsæk til cykling og så en vandafvisende rygsæk. Derudover findes der mange forskellige typer af backpacks på siden. Flere af produkterne er også rygsække med reflekser, som er en fordel i de mørkere timer.
Uanset hvad dine behov er, er der en masse forskellige modeller og størrelser at vælge imellem. Du kan også finde rygsække der passer perfekt til dagligdagen, og som kan indeholde alt fra dine indkøbte dagligvarer, til studiebøger eller computeren. Hvis du derimod ikke har brug for så meget plads, så kan du også finde mindre tasker, der kan indeholde mindre genstande, som for eksempel et foldedæk, en lille cykelpumpe eller en slange, og lidt andre småting. Hvis du søger en vandtæt rygsæk, så se efter om der er en uddybning, som eksempelvis vandsøjletryk.


Placering af rygsæk


Under cykelturen er rygsækken placeret på ryggen. Her sidder tasken spændt tæt ind til kroppen. Ved at have tasken placeret på ryggen, er der også hurtig og nem adgang til væske, hvis man har en rygsæk med væskebeholder. Ved at rygsækken er placeret på ryggen, kan den være mere aerodynamisk, end hvis rygsækken havde en frontplacering.


Andre typer cykeltasker


Du har også mulighed for at finde vores store sortiment af cykeltasker, hvis du ønsker at have din taske monteret på cyklen og ikke på ryggen. De forskellige typer af tasker, har hver deres smarte funktioner, så alt efter hvilket behov du har, har vi hos Cykelgear.dk et bredt udvalg indenfor cykeltasker.

Er du i stedet på udkig efter en sadeltaske, så finder du dem ved at klikke lige her. Herinde kommer du direkte hen til vores store udvalg af sadeltasker, som findes i en lang række størrelser og modeller.


Få råd og vejledning

Hos Cykelgear.dk har du altid mulighed for at få råd og vejledning omkring cykler, tilbehør og selvfølgelig også rygsække. Er du eksempelvis i tvivl om hvilken forskel der i praksis er på en vandtæt rygsæk og et vandafvisende alternativ. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige rygsæk.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.