Klik ikke på mig.
Modtag torsdag
bestil inden 19:30 Modtag onsdag PostNord HOME
bestil inden 20:30 Modtag onsdag GLS
Modtag torsdag bestil inden 19:30 onsdag PostNord HOME bestil inden 20:30 onsdag GLS

Reflekser

Læs mere om Reflekser her

Reflekser Bestsellers

Dagens tilbud

Enervit Sport Gel Ananas

Enervit Sport Gel Ananas

Spar 20%
15,00
12,00

Billig cykelutrustning


Reflekser til cyklen

Hos Cykelgear går vi op i din sikkerhed når du færdes i trafikken, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af reflekser. Vi har forskellige typer af reflekser til din cykel, hvad enten du ønsker reflekser til pedalerne, bagagebæret, styret eller din cykeltrailer. Vi har desuden forskellige refleksklistermærker, som du super let kan montere der hvor du har lyst. Det er også muligt at få sorte reflekser, grønne reflekser eller andet reflekser, der passer bedre til dig end de traditionelle orange reflekser. På denne måde kan du let sikre dig, at du er synlig alle de steder du ønsker. Det kan f.eks. være at du ønsker mere synlighed på cykelhjelmen eller cykelkurven. Det er ikke kun vigtigt at være synlig foran og bagpå cyklen, det er mindst lige så vigtigt at være synlig fra siden. En måde at sikre det på, kan være ved at montere en hjulreflekslygte på egerne i hjulene. På denne måde lyser du mere op fra siden end hvis du blot har en klassisk refleks på hjulet.
 

Derfor er reflekser vigtige

Reflekser er et vigtigt tilbehør til din cykel, da de er med til at sikre din synlighed i trafikken. Mange undervurderer refleksernes funktion, men de kan have en afgørende betydning for om du bliver ordentligt set i trafikken. Det er et lovkrav at din cykel har refleks på pedalerne, hjul/dæk samt foran og bagpå cyklen. Det er altså ikke nok med cykellygter foran og bagpå cyklen. Hvis du mangler disse, kan du også finde et bredt udvalg af cykellygter her på siden. Dog kan du i princippet aldrig have for mange reflekser eller for meget synlighed på din person eller din cykel. 
 

Refleks på tøjet

En anden mulighed for at sikre sin sikkerhed i trafikken er ved at have noget ordentligt cykeltøj på, når du cykler. Hos Cykelgear.dk tilbyder vi et bredt udvalg af cykeltøj med refleks. Her finder du både cykelshorts, cykeltrøjer, cykelsko mv. Vi har et stort sortiment til både mænd og kvinder i forskellige mærker og prisklasser. Det er derfor muligt at finde cykeltøj til enhver smag.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.