Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Mobilholdere til cykel

En mobilholder til styret på din cykel er et smart redskab og nærmest et must have, så du let at kan følge med i din cykelrute - og samtidig bruge din mobiltelefon som cykelcomputer. Der findes mange forskellige størrelser og typer af holdere til cyklen. Vi udbyder blandt andet vandtætte mobilholdere, stødabsorberende mobilholdere, vandtætte mobilposer, mobilholdere til armen, covers til montering af smartphone og forskellige styrtasker til mobilen.

Hos Cykelgear.dk finder du et stort udvalg af mobilholdere og beslag til din cykel. Her på siden ses en masse forskellige modeller fra en lang række producenter, som passer til de fleste smartphones. Vi har populære produkter fra mærker såsom KLICKfix, Zefal, SKS og mange flere.

Læs mere om Mobilholdere til cykel her

Mobilholdere Bestsellers

Dagens tilbud

Muc-Off Bio Grease 450g

Muc-Off Bio Grease 450g

Spar 24%
289,00
219,00

Billig cykelutrustning


Køb en billig mobilholder til din cykel hos Cykelgear.dk

Mobilholder til cykel - Klickfix Phonebag Light M 11x18,5Når du er ude at cykle, kan det være besværligt at skulle have mobilen i lommen, eller i din cykeltaske, hvis du gerne vil have adgang til let navigering eller tracke din fart, distance, tid mm. Derfor kan du med fordel benytte dig af en telefonholder til din mobil, som du kan have monteret på styret på din cykel, på armen eller et andet sted på cyklen. På den måde vil telefonen være lettere at tilgå og mobilholderen, og du vil ikke risikere, at din telefon falder ud af lommen i farten.

 

De bedste produkter indenfor mobilholder til cykel

Mobilholder til cykel - Zefal Z Console Universal MDet er vildt smart at købe et sæt, hvor man både har beslag til mobilholderen OG et mobilcover til telefonen, som passer sammen med selve beslaget. Mange foretrækker denne løsning, da det er nemt at anvende, og man slipper for at bruge tid på montering af mobilen, hver gang man skal cykle.

 

Forskellige mobilholdere til cykelstyr

Her præsenteres nogle af vores populære modeller:

Det var blot fire eksempler på mobilholdere til cykelstyret. Når du køber en cykelholder til din telefon, skal du være opmærksom på, at de forskellige modeller passer til forskellige smartphones. Derudover er det heller ikke alle holdere som er vandtætte. Så enten skal du købe en vandtæt holder - eller tjekke op på, om din smartphone kan tåle vand. Vi har cykelholdere til de fleste telefoner.

De fleste modeller er mobilholdere inklusiv monteringsbeslag til styr.

 

Andre typer mobilholdere til cykelturen

En anden type holder til din smartphone, som ikke er mobilholder til cykel, er vores mobilholder til arm. Disse modeller er velegnet til sport. Det er en mobilholder med velcrolukning. Den sidder tæt placeret til armen og mobilen er let at tilgå.

Derudover findes der også vandtætte poser eller telefontasker, som du bruges til mobiltelefoner, hvis du blot har telefonen med på tur og ikke bruger den, men vil sikre dig, at den ikke bliver våd.

Vi har også enkelte holdere til tablets i vores sortiment. En cykelholder til tablets monteres på styret og kan tilpasses flere tabletstørrelser. Tabletholder er også perfekt til træning på hometrainer.

 

Cykeltaske som mobilholder

Nogle cykeltasker er placeret på overrøret på cyklen - altså selve cykelstyret. I disse tasker er der øverst en lomme eller et vindue til mobiltelefonen, så touchscreen kan bruges gennem tasken, mens du cykler. Under mobilen er der et rum mere, hvor der er plads til ekstra bagage såsom en ekstra slange, nøgler, lappegrej eller lignende.

Du kan også tage et kig på vores andre cykeltasker, sadeltasker eller cykelrygsække, som også har plads til forskellige mængder opbevaring alt efter størrelse.

 

Find den bedste mobilholder til dig

Her på siden finder du mobilholdere til forskellige typer af smartphones. Husk at tjekke i produktbeskrivelsen hvilken type smartphone mobilholderen passer til. Vi har både mobilholder til iPhone, mobilholder til Samsung og mobilholder til forskellige smartphones.
Hvis du er i tvivl angående hvilke typer smartphones de forskellige mobilholdere passer til, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice. Vi står klar med råd og vejledning ved køb af mobilholdere på Cykelgear.dk.

 

Ofte stillede spørgsmål

1

Passer mobilholder til cykel til alle slags smartphones?
De fleste mobilholdere til cykel passer til de fleste smartphones. For en sikkerheds skyld, så tjek mobilholderens beskrivelse.

2

Hvordan monteres en mobilholder på en cykel?
Nogle mobilholdere kan monteres på din cykels frempind - andre på cyklens styr.

3

Findes der et smart kliksystem til mobilholdere til cykel?
Ja, der findes mange forskellige kliksystemer til mobilholdere til cykel, hvilket gør det nemt og enkelt at klikke mobilen på cyklen med et cover, der sættes fast på beslaget på cyklen.

4

Er en mobilholder til cykel vandtæt?
Nogle mobilholdere til cykel er vandtætte. Tjek beskrivelsen af hvert produkt for at være sikker.

5

Hvilken mobilholder til cykel er bedst?
Det kommer meget an på dit behov, hvilken cykelholder til cykel, der er den bedste til dig.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.