Sådan finder du den rette nippelnøgle

Uploadet den 28-09-2023

Var denne artikel nyttig?

At have den rigtige størrelse nippelnøgle er afgørende for en problemfri proces med at rette hjul uden at beskadige niplerne. Denne enkle guide hjælper dig med at finde den korrekte størrelse ved hjælp af en skydelære.

 

Det er vigtigt at have den rette nippelnøgle

Ved at følge guiden herunder sikrer du, at du har den nøjagtige størrelse nippelnøgle, der passer til dine hjul. Dette gør ikke kun processen med at rette hjulene lettere, det reducerer også risikoen for at beskadige niplerne - og du undgår potentielle besværligheder og omkostninger i forbindelse med reparation.

 

Mål niplernes bredde

Som det allerførste skal du måle niplernes bredde på det hjul, som skal rettes. Dette gør du ved hjælp af en skydelære:

  • Placer skydelærens kæber plant på siderne af niplen.

  • Når skydelærens kæber ligger plant, aflæs da størrelsen på niplen på skydelærens skærm.

  • Noter den nøjagtige måling.

Et billede, der indeholder skydelære, apparat/anordning, vægt, person

Automatisk genereret beskrivelse

 

Vælg den rette nippelnøgle

Find en nippelnøgle med kæber, der matcher den måling, du lige har foretaget med skydelæren. I dette eksempel skal du bruge en nippelnøgle med 3,20 mm kæber.

 

Specialværktøj til nogle typer nipler

Enkelte hjul skal bruge specialværktøj specifikt til de nipler, der er på hjulet. I disse tilfælde kan du ofte gå ind på producentens hjemmeside og se hvilket værktøj, du skal bruge - og det afhænger af den specifikke model.  

 

Få hjælp til at købe den rette nippelnøgle

Har du brug for mere information eller hjælp til hvilken nippelnøgle, der vil passe bedst til dig og dine behov, er du altid velkommen til at kontakte vores eksperter i kundeservice. Vi kan rådgive dig og hjælpe dig i mål med din købsbeslutning.