Hvordan du pumper et cykeldæk med racerventil

Uploadet den 26-09-2023

Var denne artikel nyttig?

Denne guide forklarer, hvordan du korrekt pumper et cykeldæk, der har en racerventil (også kendt som en Presta-ventil eller fransk ventil)

Der er sådan set kun to – men vigtige – trin i denne proces: 

  • Løsn den yderste skrue korrekt 

  • Brug en pumpe, der er velegnet til en racerventil 

Med disse to enkle trin kan du effektivt pumpe en racerventil på din cykel, uanset om det er en MTB, racercykel eller citybike. Disse to trin uddyber vi lige herunder: 

 

 Løsn den yderste skrue på racerventilen

Ved ventilens spids er der en lille ende, som skal løsnes (drejes mod uret). Hvis den ikke løsnes, tillader ventilen ikke luft at komme ind eller ud - medmindre ventilen er defekt.

For at tjekke om der er luft i slangen, tryk på toppen af ventilen. Hvis toppen kan skubbes ind, er der fri passage for luft.


Et billede, der indeholder sky, udendørs, cykel, tøjklemme

Automatisk genereret beskrivelse

 

Brug en pumpe, der er velegnet til en racerventil

Sørg for at bruge en pumpe, der er egnet til racerventiler. Nogle pumper er ikke designet til at slutte tæt omkring disse ventiltyper. Hvis din eksisterende pumpe ikke passer til racerventilen, kan du overveje at anskaffe en billig pumpe, der er specifikt designet til racerventiler.

Ønsker du også at overvåge dæktrykket, kan du investere i en pumpe med manometer. De fleste fodpumper er udstyret med denne funktion.


Se vores pumper til racerventiler, som også har manometer her!

 

 

Få hjælp til pumpning af racerventil

Har du brug for mere information eller yderligere hjælp, er du altid meget velkommen til at kontakte vores eksperter i kundeservice.