Hvordan du finder de rigtige reservedele til dit Mavic-hjul

Uploadet den 06-03-2024

Var denne artikel nyttig?

Når du kører med et Mavic-hjulsæt, er det afgørende for dig, at du kan finde de rigtige reservedele, hvis der opstår behov for vedligeholdelse eller reparationer. Mavic-hjul er kendt for deres kvalitet, og for at sikre at din cykels ydeevne forbliver i topform, er det vigtigt at bruge originale Mavic-reservedele. 
 
I denne guide vil vi derfor gennemgå, hvordan du finder de nødvendige reservedele til dit Mavic-hjul - uanset om du har brug for at udskifte slidte dele eller foretage ændringer. 

 

Find serienummeret på dit Mavic-hjul

Det første du skal gøre, er at identificere serienummeret på dit Mavic-hjul. Serienummeret finder du på fælgen på hjulet. Det kan eksempelvis være et tal som CF51003309. 
 
På billedet herunder kan du se, hvor du finder det:  

Et billede, der indeholder cykel

Automatisk genereret beskrivelse

 

Find reservedele til dit Mavic-hjul

Efter du har fundet serienummeret på Mavic-hjulet, skal du nu gøre følgende:  

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Webside, Website

Automatisk genereret beskrivelse 

  • Brug splittegningen til at identificere den ønskede reservedel. Hvis du eksempelvis skal finde et kassettehylster er det nummer 6 i dette tilfælde. Se billedet herunder:

 Et billede, der indeholder tekst, diagram, skærmbillede, design

Automatisk genereret beskrivelse

 

  • Kopiér reservedelsnummeret og indtast nummeret i søgefeltet på vores hjemmeside:

 

 Et billede, der indeholder tekst, Webside, Website, software

Automatisk genereret beskrivelse

 

  • Hvis nummeret uheldigvis ikke giver noget resultat på vores hjemmeside, kontakter du blot vores kundeservice med reservedelsnummeret, og så undersøger vi, om vi kan skaffe det til dig. 

 

Få hjælp til Mavic-reservedele 

Har du brug for mere information om de forskellige Mavic-reservedele, og hjælp til hvilke der vil passe bedst til dig og dine behov, er du altid velkommen til at kontakte vores eksperter i kundeservice. Vi kan rådgive dig og hjælpe dig i mål med din købsbeslutning.