Reflekser til dig og din cykel

Vi har forskellige typer af reflekser til dig og din cykel. Det er blandt andet: reflekser til pedal, rød bagrefleks til bagagebæret, reflekser til styret, reflekser til cykelhjelmen, reflekser til cykelkurven, reflekser eller reflekstape din cykeltrailer.

Udover de traditionelle gule reflekser har vi også de smarte refleksklistermærker, der fås som sort refleks, gul refleks, hvid refleks, rød refleks og reflekterende striber. Refleksklistermærkerne kan sættes på alt lige fra din cykel til en trækvogn eller en klapvogn. I vores sortiment har vi selvfølgelig også refleksbånd, refleksarmbånd, reflekstape, reflekser til eger og de populære refleksclips. Vi har også hjulreflekslygter, du kan sætte på egerne. Hvilket får din cykel til at lyse mere op fra siden end en klassisk refleks på hjulet.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke reflekser skal man have på sin cykel?
Loven siger, at du skal have reflekser på siden, på pedalerne, foran og bagpå cyklen.
2
Kan man få klistermærker, som er reflekser til cykel?

Reflekser til cykel, tøj og dig selv

Reflekser til cykel - Reflekssæt med For + bag + hjulUdover brug af cykellygter kan du øge synligheden i trafikken med reflekser. Reflekserne kan have en afgørende betydning for, om du bliver set af både bilister og cyklister i trafikken og i mørket. Det er et lovkrav, at din cykel har reflekser på pedaler og hjul samt foran og bagpå cyklen. Det er altså ikke nok med cykellygter. Du kan i princippet aldrig have for mange reflekser eller for meget synlighed på dig selv eller din cykel. Reflekser er også smarte på den måde, at de altid virker. De kræver ikke batteri - og lyser op, når bilernes lygter lyser på dem.

Du kan også købe cykeltøj med reflekser på. Vi har et stort sortiment til både mænd og kvinder i forskellige mærker og prisklasser. Derudover fås der også buksebånd med reflekser og lys.