Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Bagagebærer til alle typer cykler

Her finder du et stort udvalg af bagagebærere til alle typer af cykler og børnecykler. Uanset om du er en erfaren pendler, en eventyrlysten bikepacking-cyklist eller bare søger en praktisk løsning til at transportere din taske, indkøb, ekstra bagage eller andet, er du kommet til det rette sted.

Vi har bagagebærere til alle - lige fra de helt små cykler på 14, 16, 18 og 20 tommer til junior, til cykler på 24 og 26 tommer og til voksencykler på 28 tommer. Vi har selvfølgelig også bagagebærer til mountainbike og racercykel.

I vores brede sortiment af bagagebærere finder du bagagebærere med frontmontering, montering til bagpå cyklen og også nogle, der kan monteres på cyklens sadelpind. Her kan du vælge blandt mange populære mærker, såsom Atran Velo, KLICKfix og Ortlieb. Vi har bagagebærere lavet i forskellige materialer, for eksempel rustfrit stål, aluminium og nogle lavet i et mix af aluminium og slidstærkt plastik.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af bagagebærere - og køb den, der passer lige til dig og din cykel!

Læs mere om Bagagebærer til alle typer cykler her

Bagagebærer Bestsellers

Billig cykelutrustning


Fordele ved at have bagagebærer på din cykel

Sort bagagebærer fra BBGEn bagagebærer på cyklen har flere fordele, uanset om det er en fastmonteret eller aftagelig variant.

 

Fordele ved at have en bagagebærer på cyklen:

 

Montering af bagagebærer på cykel

På de fleste cykler er der fire huller i stellet med gevind, som er beregnet til montering af bagagebærer. Til disse huller kan du købe og bruge en klassisk bagagebærer. Det kunne eksempelvis være denne bagagebærer 26-28"i alu matsort.

Nogle cykler er med skivebremser. Her anbefaler vi, at du bruger en model, der er særligt tilpasset hertil. Et eksempel på sådan en bagagebærer kunne være denne: bagagebærer 26-28"i alu matsort skivebremse model.

Sort bagagebærer til sadelpind fra KLICKfixHar du ikke de fire huller til montering af bagagebærer, findes der også bagagebærer til montering på sadelpinden. Se for eksempel denne: Atran Velo bagagebærer til sadelpind AVS

Ud over de tre ovennævnte eksempler findes der også frontmonterede bagagebærere, bagagebærer til montering i quick release, bagagebærer med kurve og bagagebærer til elcykler. Så der er rig mulighed for at få en bagagebærer på cyklen, og når du har monteret bagagebæreren, kan du montere kurv, kasser, tasker osv. derpå.

 

Kliksystemer til bagagebærer

Vælger du en bagagebærer, der enten er frontmonteret eller bagmonteret, har du mulighed for at benytte dig af de smarte kliksystemer, der findes til flere forskellige typer bagage og tasker.

Er din bagagebærer på fronten af cyklen har du ved nogle typer bagagebærere muligheden for at kunne montere både cykeltasker, cykelkurve og kasser fast derpå. Der findes forskellige brands som laver adaptere, som kan monteres på selve bagagebæreren. Her kan du så klikke din bagage på og af, som det passer dig. Det kan være større tasker til en længere cykeltur også.

 

Bagagebærer til bikepacking

Sort bagagebærer fra OrtliebNår det kommer til bikepacking og at bære sin egen bagage på cykelturen, er valget af en passende og bagagebærer afgørende. Uanset om du ønsker at fastgøre din bagage til sadelpinden, på cyklens front eller bagpå, er det vigtigt, at du altid overholder belastningsgrænserne. Sadelpinden kan være god til letvægtsudstyr, mens en bagagebærer giver dig ekstra kapacitet til tung last. På en bagagebærer til baghjulet, kan du også hænge store cykeltasker, som giver dig en del ekstra plads til dine ting på turen.

Uanset hvor stor belastning, du ender med at have i form af diverse cykeltasker, så sørg altid for at pakke dine sager, således at vægten er jævnt fordelt på cyklen. Dertil skal du også være opmærksom på, at alle bagagebærere har en max belastning, som er vigtig at overholde.

Ofte stillede spørgsmål

1

Hvordan monterer jeg en bagagebærer på min cykel?
De fleste cykler har fire huller i stellet med gevind, som er beregnet til montering af bagagebærer. Du kan købe og bruge en klassisk bagagebærer, der passer til disse huller. Hvis din cykel har skivebremser, skal du købe en model, der er specielt designet til dette. Hvis din cykel ikke har de fire huller, kan du også vælge en anden type bagagebærer, som kan monteres på sadelpinden.

2

Hvad er forskellen mellem en fastmonteret og en aftagelig bagagebærer?
En fastmonteret bagagebærer er ideel til citybikes og hverdagscykler, hvor du altid har brug for at transportere bagage. En aftagelig bagagebærer er velegnet til turcykler og gravelcykler, da den giver dig mulighed for at montere og afmontere den efter behov.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.